Acces Direct de pe 17 Ianuarie 2024 Complet

Urmariti aici mai jos pe site in reluare acces direct 17 ianuarie 2024...

Fiica femeii moarte din Oneศ™ti a sฤƒrit รฎn apฤƒrarea tatฤƒlui ei in editia de astazi la acces direct 17 ianuarie 2024! Dupฤƒ ce sora femeii, Marcela, a spus cฤƒ รฎl suspecteazฤƒ cฤƒ ar fi ucis-o pe femeie, Ioana a fฤƒcut declaraศ›ii la Acces Direct, spunรขnd cum era viaศ›a mamei sale รฎn casa lor. Ioana nu crede cฤƒ mama ei a murit dupฤƒ ce a fost bฤƒtutฤƒ de tatฤƒl ei. Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare noua editie din acces direct 17 ianuarie 2024 integral..

Acces direct 17 ianuarie 2024

O femeie din Oneศ™ti a murit, iar condiศ›iile รฎn care s-a produs tragedia sunt un mister pentru familia ei. รŽn timp ce fiica ศ™i soศ›ul ei ศ™tiu ce s-a รฎntรขmplat la faศ›a locului, sora femeii are suspiciuni cu privire la modul รฎn care cumnatul ei s-ar fi comportat cu ea.

Aceasta a spus cฤƒ o bฤƒtea frecvent, motiv pentru care crede cฤƒ agresiunile ar fi avut un impact major รฎn acest caz. Acces direct de pe 17 ianuarie 2024 poate fi urmarita mai jos.

Ioana a trecut prin cele mai รฎngrozitoare momente รฎn urmฤƒ cu mai mult timp, cรขnd ศ™i-a pierdut mama. Gabriela a murit pe patul de spital, dupฤƒ ce a fost gฤƒsitฤƒ รฎn stare gravฤƒ รฎn propria locuinศ›ฤƒ.

Fiica femeii exclude posibilitatea ca tatฤƒl ei sฤƒ o fi agresat fizic, iar acest lucru sฤƒ รฎi fi provocat moartea.

Fiica ei ศ™tie cu ce probleme se confrunta Gabriela รฎn ultimele momente din viaศ›a ei. Femeia ar fi avut un hematom pe creier, iar apariศ›ia lui este un subiect controversat pentru familia ei.

Nu se ศ™tie dacฤƒ aceastฤƒ problemฤƒ a apฤƒrut din cauza problemei cu alcoolul sau din cauza presupuselor bฤƒtฤƒi pe care le-ar fi primit de la soศ›ul ei.

Vecina Gabrielei, femeia moartฤƒ din Oneศ™ti, a intervenit รฎn acest scandal ศ™i a fฤƒcut declaraศ›ii despre ceea ce ศ™tie รฎn acest caz.

Femeia crede cฤƒ soศ›ul ei este vinovat pentru moartea femeii, iar toate declaraศ›iile pe care le-a fฤƒcut bฤƒrbatul, ar fi fost minciuni. Vecina lor considerฤƒ cฤƒ el ar fi trebuit sฤƒ sune la Ambulanศ›ฤƒ, iar soศ›ul ei ar fi bฤƒtut-o frecvent.

Noua editie din emisiunea acces direct 17 ianuarie 2024 poate fi vazuta in reluare mai jos

Informaศ›ii de ultim moment รฎn cazul profesorului dispฤƒrut, din Vรขlcea. Anchetatorii au analizat atent comportamentul fiului sฤƒu cel mare, dupฤƒ ce tatฤƒl lui a fost de negฤƒsit, iar ceea ce au descoperit i-a surprins. Bฤƒiatul ar fi trecut prin mai multe schimbฤƒri bruศ™te, care i-au pus pw gรขnduri pe oamenii legii.

Dispariศ›ia profesorului de matematicฤƒ din Vรขlcea devine un mister din ce รฎn ce mai mare. Bฤƒrbatul este de negฤƒsit, iar oamenii legii depun eforturi uriaศ™e pentru a afla ce s-a รฎntรขmplat cu el.

Dupฤƒ dispariศ›ia profesorului, fiul sฤƒu s-a confruntat cu cรขteva probleme de comportament, pe care anchetatorii le-au observat.

Fiul cel mare al profesorului avea o carierฤƒ de succes ศ™i era campion la ศ™ah, iar rezultatele sale din ultimii ani au fost de excepศ›ie.

Ei bine, dintr-un tรขnฤƒr de succes, cu victorie dupฤƒ victorie, bฤƒiatul s-a transformat รฎntr-o persoanฤƒ retrasฤƒ, care nu mai reuศ™ea sฤƒ aibฤƒ aceleaศ™i rezultate ca la รฎnceput.

Acest lucru a fost sesizat atรขt de anchetatori, cรขt confirmat ศ™i de el. Bฤƒiatul a spus cฤƒ a avut perioade mai grele รฎn anul 2021, iar acest lucru l-a afectat din punct de vedere profesional. Anchetatorii au rฤƒmas cu multe semne de รฎntrebare dupฤƒ portretul pe care l-au creat, pe baza rechizitoriului.

Bฤƒiatul a explicat ศ™i motivul pentru care s-a distanศ›at de antrenorul sฤƒu de ศ™ah. Cei doi aveau o relaศ›ie apropiatฤƒ รฎnainte, iar dupฤƒ drama din familia lui, relaศ›ia lor nu a mai fost la fel. Acesta a explicat cฤƒ a ales sฤƒ nu se mai pregฤƒteascฤƒ cu el din cauza unor discuศ›ii pe care le-au avut anterior. Nu ratati mai jos apasand pe butonul ‘afisati reluarea’ noua editie in acces direct din 17 ianuarie 2024..