Acces Direct de pe 12 Ianuarie 2024 Complet

Urmariti aici mai jos pe site in reluare acces direct 12 ianuarie 2024...

Apar noi detalii in editia de astazi la acces direct 12 ianuarie 2024 รฎn cazul incendiului de la Ferma Dacilor, รฎn urma cฤƒruia au murit opt persoane. De la mansardฤƒ ar fi pornit flฤƒcฤƒrile, ศ™i tot acolo s-ar fi aflat ศ™i o scarฤƒ exterioarฤƒ, care ar fi putut sฤƒ รฎi ajute pe oameni sฤƒ se salveze. Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare noua editie din acces direct 12 ianuarie 2024 integral..

Anchetatorii รฎncฤƒ รฎncearcฤƒ sฤƒ afle de unde a izbucnit incendiul de la Ferma Dacilor, รฎn urma cฤƒruia au murit opt persoane. Din primele informaศ›ii se ศ™tie cฤƒ de la mansardฤƒ au izbucnit flฤƒcฤƒrile, locul unde se afla ศ™i patronul pensiunii, ศ™i cฤƒ tot acolo se aflau uศ™i de ieศ™ire pe hol.

Acces direct 12 ianuarie 2024

La mansardฤƒ, primul apartament era cel al lui Cornel Dinicu, acolo unde se afla ศ™i una dintre scฤƒrile exterioare. Mai existฤƒ ศ™i o altฤƒ scarฤƒ exterioarฤƒ, care i-ar fi putut ajuta pe oameni sฤƒ se se salveze. De altfel, pe hol se aflau ศ™i uศ™i de ieศ™ire, care duceau spre exterior, patru la numฤƒr.

Din primele informaศ›ii, se ศ™tie cฤƒ nici scฤƒrile ศ™i nici uศ™ile de salvare nu ar fi fost folosite, dar nici alte trei scฤƒri, care, potrivit unui localnic, i-ar fi ajutat sฤƒ scape din incendiu.

Sorin, un localnic, susศ›ine, รฎn schimb, cฤƒ uศ™ile se deschideau รฎn interior ศ™i cฤƒ persoanele cazate nu ar mai apucat sฤƒ se salveze, asta pentru cฤƒ tavanul ar fi cฤƒzut, รฎn urma incendiului, ศ™i ar fi blocat uศ™ile. Acces direct de pe 12 ianuarie 2024 poate fi urmarita mai jos.

รŽn ultima perioadฤƒ, s-a zvonit tot mai mult cฤƒ incendiul de la Ferma Dacilor ar fi fost provocat ศ™i cฤƒ o mรขnฤƒ criminalฤƒ ar fi dat foc pensiunii. Acelaศ™i localnic spune cฤƒ un pompier a spus atunci cรขnd ajuns la faศ›a locului cฤƒ un astfel de incendiu nu avea cum sฤƒ izbucneascฤƒ din senin ศ™i cฤƒ trebuie luatฤƒ รฎn calcul ศ™i varianta รฎn care o persoanฤƒ ar fi dat foc intenศ›ionat.

รŽn urma incendiului de la Ferma Dacilor รฎn care au murit opt persoane, au rฤƒmas o mulศ›ime de รฎntrebฤƒri la care anchetatorii รฎncearcฤƒ sฤƒ gฤƒseascฤƒ un rฤƒspuns. Problemele legate de siguranศ›ฤƒ รฎn pensiune รฎncepuserฤƒ รฎn urmฤƒ cu mai mult timp, atunci cรขnd Cornel Dinicu a contactat o firmฤƒ care trebuia sฤƒ se ocupe de mentenanศ›a senzorilor de fum.

Problemele legate de siguranศ›ฤƒ รฎn Ferma Dacilor ar fi รฎnceput รฎn urmฤƒ cu cel puศ›in o lunฤƒ, atunci cรขnd Cornel Dinicu ar fi cerut ajutorul unei firme care se ocupa de mentenanศ›a senzorilor de fum, care รฎn momentul รฎn care a izbucnit incendiul nu funcศ›ionau.

Ferma Dacilor ar fi fost o bombฤƒ cu ceas, asta pentru cฤƒ senzorii de fum montanศ›i la parter nu au funcศ›ionat atunci cรขnd pensiunea a fost cuprinsฤƒ de flฤƒcฤƒri.

Au trecut mai bine de trei ani de cรขnd un profesor din Vรขlcea a dispฤƒrut, fosta lui soศ›ie fiind acuzatฤƒ cฤƒ a plฤƒnuit totul ศ™i cฤƒ i-ar fi ascuns cadavrul, รฎmpreunฤƒ cu cei doi copii. Misterul dispariศ›iei lui pare departe de a fi elucidat, asta dupฤƒ ce un nou martor a fฤƒcut declaraศ›ii cel puศ›in neaศ™teptate despre viaศ›a bฤƒrbatului dinainte de a dispฤƒrea.

Fosta soศ›ie a lui Marian Claudiu Bฤƒlan ศ™i cei doi copii sunt acuzaศ›i cฤƒ l-ar fi omorรขt pe profesorul de matematicฤƒ ศ™i cฤƒ femeia i-ar fi ascuns cadavrul. Din 2020, nu se mai ศ™tie nimic de el, iar misterul dispariศ›iei lui pare cฤƒ se adรขnceศ™te tot mai mult.

Antrenorul de ศ™ah al bฤƒiatul cel mare al lui Marian Claudiu Bฤƒlan susศ›ine cฤƒ profesorul se comporta urรขt cu soศ›ia lui ศ™i cฤƒ ar fi avut aceeaศ™i atitudine ศ™i faศ›ฤƒ de cei doi copii. Bฤƒrbatul susศ›ine cฤƒ ศ™tie mai multe detalii despre problemele dintre cei doi, care รฎn timp, ar fi dus la divorศ›. Antrenorul de ศ™ah spune cฤƒ Marian a fost ศ™i violent cu Aniศ™oara ศ™i cฤƒ existau discuศ›ii รฎn contradictoriu deseori รฎntre cei doi.

Noua editie din emisiunea acces direct 12 ianuarie 2024 poate fi vazuta in reluare mai jos

De mai bine de trei ani, Marian Claudiu Bฤƒlan este de negฤƒsit, fosta lui soศ›ie ศ™i cei doi copii minori fiind acuzaศ›i de crimฤƒ ศ™i cฤƒ i-au ascuns cadavrul. Profesorul de matematicฤƒ ศ™i Aniศ™oara au divorศ›at รฎn urmฤƒ cu ceva timp, proces la care a fost prezent ศ™i antrenorul de ศ™ah al fiului ei cel mare, Bogdan.

La procesul de divorศ› dintre Marian Claudiu Bฤƒlan ศ™i Aniศ™oara a fost prezent ศ™i cel de-al doilea antrenor de ศ™ah al fiului lor cel mare. Fosta soศ›ie a profesorului susศ›ine cฤƒ bฤƒrbatul ar fi avut alte interese, asta pentru cฤƒ ar fi minศ›it cรขnd a fost martor la divorศ›.

Aniศ™oara a povestit cฤƒ, รฎntr-adevฤƒr, antrenorul de ศ™ah a fost prezent la procesul de divorศ› dintre ea ศ™i profesorul de matematicฤƒ, asta pentru cฤƒ bฤƒrbatul s-a oferit ศ™i a vrut sฤƒ รฎi fie alฤƒturi. Femeia mai spune cฤƒ nu i-a spus niciodatฤƒ nu i-a dezvฤƒluit ce probleme avea รฎn cฤƒsnicie ศ™i cฤƒ a minศ›it atunci cรขnd a fost martor la proces. Nu ratati mai jos apasand pe butonul ‘afisati reluarea’ noua editie in acces direct din 12 ianuarie 2024..