Acces Direct Sezonul 31 Episodul 1 Reluare 8 Ianuarie 2024

Urmariti aici mai jos pe site in reluare acces direct 8 ianuarie 2023...

Declaraศ›iile pentru acces direct 8 ianuarie 2024 de la cei care erau cazaศ›i la Ferma Dacilor รฎn momentul รฎn care clฤƒdirea a fost cuprinsฤƒ de flฤƒcฤƒri, sunt ศ™ocante. Fratele geamฤƒn care a scฤƒpat cu viaศ›ฤƒ din incendiul รฎn care au murit opt persoane a vorbit despre momentele de groazฤƒ din dimineaศ›a fatidicฤƒ. Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare noua editie din acces direct 8 ianuarie 2024 integral..

Reamintim cฤƒ, รฎn a doua zi de Crฤƒciun, un incendiu violent a izbucnit la pensiunea Ferma Dacilor din localitatea prahoveanฤƒ Tohani. รŽn urma tragediei รฎn care opt persoane ศ™i-au pierdut viaศ›a, DNA a redeschis un dosar penal ce vizeazฤƒ modul รฎn care pensiunea funcศ›iona fฤƒrฤƒ autorizaศ›ie de securitate la incendiu.

Acces direct 8 ianuarie 2024

รŽn aceastฤƒ searฤƒ, รฎn emisiunea Acces Direct, a fost fฤƒcutฤƒ publicฤƒ declaraศ›ia fratelui geamฤƒn care a scฤƒpat cu viaศ›ฤƒ din incendiul devastator de la Ferma Dacilor. Acesta a vorbit despre momentele de groazฤƒ.

“รŽmi amintesc cฤƒ eu ศ™i fratele meu geamฤƒn, Luca, dormeam รฎn camera cu numฤƒrul 19. Toate camerele erau cu ieศ™ire รฎn hol. Cu toศ›ii eram cazaศ›i la etaj, da… doar eu ศ™i mama am scฤƒpat. La ora 4:50, fratele meu a mers la toaletฤƒ ศ™i mi-a spus cฤƒ a simศ›it miros de fum รฎn camerฤƒ. M-am trezit ศ™i eu, m-am uitat la ceas, de aia ศ™tiu cฤƒ era 4:50. Fratele meu a deschis uศ™a, moment รฎn care a intrat un fum puternic din hol. Luca a รฎnceput sฤƒ ศ›ipe foarte tare ศ™u s-au trezit cu toศ›ii, chiar ศ™i cei de la parter. Dupฤƒ ศ›ipetele lui Luca, a ieศ™it tata afarฤƒ, apoi a scos-o ศ™i pe mama. Eu m-am dus รฎn camerฤƒ ศ™i am luat telefonul. Am sunat la 112, pentru 5-6 secunde, fฤƒrฤƒ sฤƒ rฤƒspundฤƒ cineva.

Menศ›ionez cฤƒ aveam o problemฤƒ cu display-ul telefonului. Nu puteam respira deloc, era fumul foarte dens ศ™i m-am lฤƒsat la podea pentru a respira puศ›in, iar Luca m-a รฎntrebat ce facem. I-am zis cฤƒ trebuie sฤƒ ieศ™im afarฤƒ cรขt mai repede. L-am auzit pe tata care ศ›ipa de neputinศ›ฤƒ.”, se aratฤƒ รฎn referatul procurorilor. Acces direct de pe 8 ianuarie 2024 poate fi urmarita mai jos.

Fratele geamฤƒn care a scฤƒpat cu viaศ›ฤƒ din incendiu povesteศ™te cฤƒ, รฎn acelaศ™i timp, a auzit ศ›ipetele lui Petru ศ™i ale lui Victor care urlau de durere. Spune cฤƒ i-a recunoscut dupฤƒ vocile de copii.

รŽn ediศ›ia din aceastฤƒ searฤƒ a emisiunii Acces Direct, Rฤƒzvan, cunoศ™tinศ›ฤƒ a patronului pensiunii Ferma Dacilor, a fฤƒcut declaraศ›ii despre cazul incendiului devastator. Bฤƒrbatul e convins cฤƒ nimic nu a fost รฎntรขmplฤƒtor ศ™i cฤƒ, aceastฤƒ tragedie ar fi fost provocatฤƒ de o mรขnฤƒ criminalฤƒ.

Noua editie din emisiunea acces direct 8 ianuarie 2024 poate fi vazuta in reluare mai jos

Dispariศ›ie misterioasฤƒ a unui profesor de matematicฤƒ din Vรขlcea. Potrivit informaศ›iilor, ar fi plecat de la domiciliu de mai bine de 3 ani de zile. รŽn aprilul 2020 ar fi vorbit ultima oarฤƒ la telefon iar de atunci, de luni bune de zile, nu ar fi vorbit decรขt prin mesaje de pe numฤƒrul lui de telefon. Nimeni nu l-ar mai fi vฤƒzut de atunci, รฎnafarฤƒ de soศ›ie ศ™i copii.

Dupฤƒ ce a fost dat dispฤƒrut, oamenii legii au fฤƒcut o anchetฤƒ. Soศ›ia spune cฤƒ nu ศ™tie nimic de tatฤƒl copiilor sฤƒi, รฎnsฤƒ ar fi picat testul poligraf la cele mai importante รฎntrebฤƒri. Nu ratati mai jos apasand pe butonul ‘afisati reluarea’ noua editie in acces direct din 8 ianuarie 2024..

APASA AICI PENTRU A AFISA RELUAREA