Lia: Sotia Sotului Meu Sezonul 1 Episodul 23 Ultimul Episod

Urmareste mai jos ULTIMUL EPISOD din serialul romanesc Lia: sotia sotului meu sezonul 1 episodul 23 in reluare..

Produs de Ruxandra Ion ลŸi Dream Film Production, serialul Lia โ€“ soลฃia soลฃului meu va avea premiera in ianuarie 2023, de la 20:30, la a1. Producลฃia ce va fi difuzatฤƒ รฎn fiecare joi si este o adaptare liberฤƒ dupฤƒ drama turceascฤƒ Asla Vazgeรงmem โ€“ Never let go, adaptarea fiind semnatฤƒ de Radu Grigore, Bianca Mina ลŸi Ruxandra Ion. Te invitam sa vezi mai jos in reluare serialul romanesc lia sotia sotului meu sezonul 1 episodul 23 din 15 iunie 2023 integral..

รŽn รฎncercarea de a triumfa, iubirea adevฤƒratฤƒ se va lovi ลŸi de aceastฤƒ datฤƒ de o mulลฃime de obstacole ลŸi pericole. Va fi oare puterea destinului suficientฤƒ pentru un final fericit? Aceasta este รฎntrebarea care รฎลŸi va gฤƒsi rฤƒspunsul รฎn curรขnd la a1.

Lia sotia sotului meu sezonul 1 episodul 23

Protagoniศ™tii noului serial de la a1 sunt Ana Bodea, care รฎลŸi face debutul ca actriลฃฤƒ cu acest rol, ลžtefan Floroaica, multiplu medaliat la campionatul Naลฃional de Brazilian Jiu Jitsu ลŸi actriลฃa Ioana Blaj, cunoscutฤƒ publicului de serial din rolurile Iza (Fructul Oprit), Irina (Sacrificiul) sau Rodica (Adela).

โ€œDe cรขteva luni bune, drumurile mele duc inevitabil spre platoul de filmare de la Lia โ€“ soลฃia soลฃului meu. Am pornit cu mare bucurie รฎn proiectul despre care pot spune cฤƒ reprezintฤƒ una dintre cele mai mari provocฤƒri pentru mine ลŸi abia aลŸtept sฤƒ vizionez primele episoade, din ianuarie, de la 20:30โ€, a declarat Ana Bodea, interpreta Liei รฎn serialul cu acelaลŸi nume, รฎn vreme ce ลžtefan Floroaica a completat:

Serialul spune povestea unei tinere de 20 de ani, fiicฤƒ de profesor, care รฎn urma pierderii tatฤƒlui sฤƒu se vede nevoitฤƒ sฤƒ renunลฃe la cel mai mare vis al ei, acela de a urma cursurile celebrei ลŸcoli de balet de la Moscova. Fฤƒrฤƒ niciun alt sprijin, Lia Cฤƒlin (Ana Bodea) decide sฤƒ vinฤƒ la singura ei rudฤƒ, mฤƒtuลŸa ei, care lucreazฤƒ pe domeniul Vornicu, unde รฎl va รฎntรขlni pe Petru Vornicu.

Lia Cฤƒlin (Ana Bodea) ศ™i-a pierdut pฤƒrinศ›ii la o vรขrstฤƒ fragedฤƒ, mama la doar 8 ani ศ™i tatฤƒl nu cu mult timp รฎn urmฤƒ. Rฤƒmasฤƒ singurฤƒ, are nevoie de sprijinul unei familii mature pentru a-ศ™i putea รฎmplini pasiunile, dar ศ™i viaศ›a de tรขnฤƒr, urmรขnd studii superioare pentru a se putea realiza. Vezi mai jos lia sotia sotului meu sezonul 1 episodul 23 online 15 iunie 2023 in reluare..

Moartea tatฤƒlui a marcat-o profund, iar acest lucru a determinat-o sฤƒ ศ›inฤƒ memoria tatฤƒlui sฤƒu vie prin intermediul primei sale cฤƒrศ›i, urmรขnd pasiunea figurii sale paterne pentru scris pe care a avut-o รฎntotdeauna. Ea a hotฤƒrรขt sฤƒ meargฤƒ la facultatea de Litere din Bucureศ™ti ศ™i sฤƒ locuiascฤƒ cu mฤƒtuศ™a ei Maria Pescaru (Carmen Ionescu) ศ™i unchiul Marcel Pescaru, singurii pe care s-ar putea bizui.

รŽnsฤƒ, cรขnd a ajuns รฎn Bucureศ™ti, Lia Cฤƒlin (Ana Bodea) s-a confruntat prima datฤƒ la maturitate cu viaศ›a urbanฤƒ, cu haosul, agitaศ›ia ศ™i pericolele unui oraศ™ mare รฎn care te poศ›i pierde uศ™or. Lovitฤƒ de un trecฤƒtor รฎn timp ce รฎncerca sฤƒ gฤƒseascฤƒ un mijloc de transport, Lia ศ™i-a scฤƒpat telefonul, care s-a spart ศ™i nu a mai putut fi deschis. Acest lucru i-a รฎncurcat cu totul planurile. Mฤƒtuศ™a ei a fost speriatฤƒ de รฎntรขrzierea nepoatei, รฎn timp ce unchiul ei nu a pฤƒrut deloc รฎncรขntat de venirea ei.

ศ˜irul evenimentelor neplฤƒcute a continuat. Cรขnd a coborรขt din autobuz la staศ›ia greศ™itฤƒ, ศ™oferul i-a adresat cuvinte urรขte. รŽn cele din urmฤƒ, Lia a fost atacatฤƒ de doi indivizi, pentru a se salva, a reuศ™it sฤƒ fugฤƒ รฎn pฤƒdure.

A fost salvatฤƒ de Petru Vornicu, dar ea nu a avut pic de รฎncredere รฎn el, crezรขnd cฤƒ doar aplica niศ™te tactici pentru a fi urcatฤƒ mai uศ™or รฎntr-o maศ™inฤƒ strฤƒinฤƒ. Filmul urmฤƒreศ™te cฤƒlฤƒtoria emoศ›ionantฤƒ a Liei, รฎn care ea รฎnvaศ›ฤƒ sฤƒ รฎศ™i depฤƒศ™eascฤƒ temerile ศ™i sฤƒ gฤƒseascฤƒ รฎncredere รฎn oameni, รฎn ciuda pierderii tragice a pฤƒrinศ›ilor ei.

Lia a fost total neรฎncrezฤƒtoare รฎn Petru Vornicu, cel care a salvat-o din ghearele celor doi indivizi care au รฎncercat sฤƒ o sperie ศ™i a fost nevoitฤƒ sฤƒ fugฤƒ prin pฤƒdure. Tรขnฤƒrul a luat-o blajin la el รฎn maศ™inฤƒ, deศ™i a fost nevoit sฤƒ o ridice pe sus.

Noul serial romanesc de drama poate fi urmarit mai jos lia sotia sotului meu sezonul 1 episodul 23 online 15 iunie 2023

A fost nervoasฤƒ รฎntregul drum crezรขnd cฤƒ totul este o รฎnscenare ศ™i cineva vrea sฤƒ profite de ea. Ajunsฤƒ la casa Vornicu, acolo unde o aศ™tepta mฤƒtuศ™a sa Maria, aceasta a fost uimitฤƒ cฤƒ a ajuns cu bine, รฎnsฤƒ fฤƒrฤƒ sฤƒ-ศ™i dea seama, ieศ™indu-ศ™i din fire, a spus cuvinte nepotrivite la adresa casei aflate la o distanศ›ฤƒ รฎnsemnatฤƒ.

Acolo, mฤƒtuศ™a Maria a รฎntรขmpinat-o cu braศ›ele deschise, aflรขnd cฤƒ acolo stฤƒ ศ™i Petru Vornicu, cunoscutul bฤƒrbat al familiei รฎnstฤƒrite. Mฤƒtuศ™a a rugat-o sฤƒ-ศ™i cearฤƒ scuze doamnelor Otilia Bฤƒdescu, Gabriela Vornicu ศ™i Ema Vornicu, cele care au asistat la accesul sฤƒu de furie, moment รฎn care Lia s-a confruntat cu primul stereotip dureros: โ€œDe parcฤƒ mi-ar pฤƒsa cum vorbeศ™ti tu! Da, ศ™tim ศ™i noi cฤƒ provincialii pot fi mai needuโ€ฆ.mai temperamentaliโ€, i-a spus Otilia Bฤƒdescu, doamna รฎnstฤƒritฤƒ a familiei. Urmareste acum mai jos serialul lia sotia sotului meu sezonul 1 episodul 23 complet 15 iunie 2023..

APASA AICI PENTRU A AFISA RELUAREA