Asia Express Drumul Zeilor Episodul 13 Gratuit 18 Septembrie

Echipele rămase în competiția asia express sezonul 7 drumul zeilor episodul 13 gratuit 18 septembrie 2024 au trebuit să facă votări pentru cursa pentru ultima șansă. Andrei și Vlad au ajuns pe ultimul loc în cursă și au intrat direct în luptă, alături de Oana și Mihai. Mai jos puteti vedea in reluare cel mai nou sezon al reality-showului asia express sezonul 7 episodul 13 de pe 18 septembrie 2024.

Însă surpriza cea mai mare a fost la votarea dintre echipele Adi și Cosmin și surorile Carmen și Andreea, pentru că voturile lor au fost egale.

Asia express sezonul 7 episodul 13 drumul zeilor 18 septembrie 2024

Selina a avut câteva vorbe de spus despre Oana, care au fost destul de dure, iar Victor Slav a ținut să intervină și să îndulcească opinia iubitei sale. „O simt perversă, o simt șerpoaică pe ea. Eu am spus după cum mi se pare”, spune Selina de Oana.

„Nu exagera! Cred că nu suntem atât de apropiați”, spune Victor Slav. Voturile au fost destul de intense, iar ambele echipe au ieșit egale. Astfel că, s-a ținut cont de ordinea în care au ajuns în cursă.

„Nu stăm să calculăm, o să votăm cu Carmen și Andreea”, spun Mihai și Oana. „Două voturi Adi și Cosmin, două voturi Carmen și Andreea!”, anunță Irina Fodor. „Cred că a fost cel mai intes vot de până acum!”, spune Andrei Ursu.

„Voturile sunt egale! În această situație se va ține cont de ordinea în clasament!”, spune Irina Fodor.

Andrei Ursu și Vlad au întâmpinat mari dificultăți în timpul unei probe. Cei doi au reușit cu greu să treacă de probă. Vlad Condurache, cel care l-a plimbat pe Andrei Ursu într-un coș, legat la ochi, și-a ridicat bandana de pe ochi și aproape că a trișat. Te invitam sa urmaresti mai jos in premiera asia express drumul zeilor episodul 13 online din 18 septembrie 2024, integral..

Andrei Ursu a întâmpinat dficultăți în a găsi fructee dragonului într-o piață, în timp ce era plimbat de la Vlad, într-un coș pe roți.

Cei doi au avut probleme serioase să găsească fructele dragonului pe care trebuiau să le primească de la vânzători în târg. Vlad a recunoscut că a încâlcat regulamentul.

„Mi-am dat și eu jos masca să văd unde suntem. Nu ma întreba, încearcă să vezi tu”, spune Vlad.

Un vânzător de la o tarabă le-a făcut semn și i-a ajutat să treacă mai departe de probă, iar Andrei a recunoscut că fără ajutorul acestuia, ei nu ar fi reușit să găsească fructele pentru a putea merge la judecător și să primească următorul plic pentru proba care urma.

„Dacă nu mă oprea nenea, eu nu vedeam!”, spune Andrei Ursu.

După ce au primit plicul de la judecător, cei doi au putu merge mai departe și au aflat ce misiune au primit.

Cel mai nou sezon al emisiunii asia express sezonul 7: drumul zeilor episodul 13 online 18 septembrie 2024, poate fi urmarit mai jos…

Adi Nartea a vorbit în franceză cu o femeie aflată în vacanță în Bangkok, în cadrul unei probe de la Asia Express. Acesta a reușit să-l uimească chiar și pe colegul său de competiție, Cosmin.

Concurenții de la Asia Express au avut de preparat câteva smoothie-uri cu fructul dragonului în cadrul episoului din 18 septembrie 2024, iar mai apoi să găsească turiști străini care să le fredoneze imnurile naționale ale țărilor lor. Aici mai jos poti urmari online asia express drumul zeilor sezonul 7 episodul 13 in reluare 18 septembrie 2024.

Însă surpriza cea mai mare a fost faptul că Adi Nartea a vorbit fluent franceza cu o turistă care i-a fredonat mai apoi imnul național. Aceasta s-a lăsat greu înduplecată, însă a acceptat ulterior să îi ajute.

Cosmin a fost surprins de faptul că Adi Nartea a reușit să vorbească fluent franceza cu acea turistă și a reacționat imediat, spunând că este foarte mândru el.

„Adi când a început să vorbească am crezut că nu e el. Nu mai știam unde îmi este colegul. El vorbea în franceză”, spune Cosmin despre colegul său, Adi Nartea.