Asia Express Drumul Zeilor Episodul 9 de pe 11 Septembrie

Concurenศ›ii au avut de tฤƒiat pepeni รฎn douฤƒ jumฤƒtฤƒศ›i egale la asia express sezonul 7 drumul zeilor episodul 9 de pe 11 septembrie 2024, cu o eroare de cel mult 300 de grame. Judecฤƒtorul a aprobat pepenii bฤƒieศ›ilor, dar Cosmin era รฎngrijorat cฤƒ eroarea lui era de 300,04. Mai jos puteti vedea in reluare cel mai nou sezon al reality-showului asia express sezonul 7 episodul 9 de pe 11 septembrie 2024.

Betty nu a mai rezistat tentaศ›iei ศ™i a mรขncat din pepenele pe care รฎl tฤƒiase, รฎnainte sฤƒ fie cรขntฤƒrit: โ€žDacฤƒ nu mรขncai, terminam mai devremeโ€, i-a spus Cฤƒtฤƒlin soศ›iei. โ€žCe sฤƒ fac dacฤƒ รฎmi era foame?โ€, a spus tรขnฤƒra.

Dupฤƒ ce au terminat proba, Cฤƒtฤƒlin ศ™i Betty au pelcat mai devreme cu 2 bucฤƒศ›i de pepene

Asia express sezonul 7 episodul 9 drumul zeilor 11 septembrie 2024

Ultima echipฤƒ care a terminat cursa pentru imunitate a fost cea formatฤƒ din Betty Salam ศ™i Cฤƒtฤƒlin Viศ™ฤƒnescu. Penultima a fost cea formatฤƒ din Ioana State ศ™i Mane Voicu. รŽn cursa pentru ultima ศ™asnฤƒ au au intrat aceste douฤƒ perechi, alฤƒturi de Adrian Nartea ศ™i Cosmin Vรฎjeu, care au priit o majoritate de voturi.

รŽn careu s-au prezentat strategii ศ™i nemulศ›umiri legate de bicicletele distribuite de Selina ศ™i Victor.

โ€žAm avut un mijloc de transport รฎn templul acela foarte interesant. A fost un cฤƒrucior de gunoi. Singurul cฤƒrucior de gunoi printre toate bicicletele ne-a fost atribuit nouฤƒ, dar a fost un avantaj. Numai faptul cฤƒ a scris gunoi sub noi pe mine m-a deranjat maxim-maximโ€, a spus Anca ศšurcaศ™iu.

Betty ศ™i Cฤƒtฤƒlin: Andrei ศ™i Vlad. โ€žStrategia ei este sฤƒ votฤƒm locul 7. Andrei ศ™i Vlad oricum aveau un vor, chiar dacฤƒ nu erau pe locul 7. Ei au fugit ศ™i ne-au luat cu maศ™ina, rรขzรขnd un pic ironici spre noi, ศ™tiind cฤƒ Betty are proleme cu maศ™ina.

Andrei ศ™i Vlad: Adi ศ™i Cosmin: โ€žOpศ›iunea noastrฤƒ iniศ›ialฤƒ a fost sฤƒ votฤƒm cu Miศ™u ศ™i Oana, doar cฤƒ mergem cฤƒtre echipa cu un numฤƒr mare de voturi. Suntem ameninศ›aศ›i ศ™i nu mai vrem la ultima ศ™ansฤƒโ€

Victor ศ™i Selina: Oana ศ™i Miศ™u โ€žSฤƒ nu influenศ›ฤƒm cu nimic, am zis sฤƒ votฤƒm cu cine ne-am gรขndit sฤƒ votฤƒm. ศ˜i acum o sฤƒ fie chitโ€. Te invitam sa urmaresti mai jos in premiera asia express drumul zeilor episodul 9 online din 11 septembrie 2024, integral..

Cel mai nou sezon al emisiunii asia express sezonul 7: drumul zeilor episodul 9 online 11 septembrie 2024, poate fi urmarit mai jos…

Concurenศ›ii au ales un simbol, iar apoi i-au aflat semnificaศ›ia. Au aflat cฤƒ un membru al echipei trebuie sฤƒ-ศ™i tatueze simbolul. Procesul de efectuare a tatuajului dureazฤƒ 15 minute. Dacฤƒ ar fi refuzat, concurneศ›ii ar fi trebuit sฤƒ fie supuศ™i unui antrenament specific luptฤƒtorilor krabi-krabong, care ar fi durat 30 de minute.

โ€žDeci ne antrenฤƒm, da?โ€, a spus Cosmin care a precizat cฤƒ nu vrea sฤƒ se tatueze.

โ€žTatuajul. Tatuajul dureazฤƒ 15 minuteโ€, a spus Adi Nartea.

Betty mai avea douฤƒ tatuaje: chipul mamei sale ศ™i Universul, iar Adi Nartea mai avea 4 tatuaje. Ioana ศ™i-a fฤƒcut primul tatuaj รฎn Asia Express. Comedianta a precizat cฤƒ nu a fost fanฤƒ tatuaje ศ™i cฤƒ la un moment dat ศ™i-a dorit sฤƒ dea la Academia de Poliศ›ie, unde nu au voie cu tatuaje vizibile.

Cei trei concurenศ›i care au ales sฤƒ se tatueze au avut de suportat durerea acelor.

โ€žO durea? E cu ace, mรขnca-v-aศ™! Mฤƒicuศ›ule! Cine m-a pus pe mine. Acum ศ™tiu cฤƒ n-o sฤƒ-mi mai fac niciun tatuaj รฎn viaศ›a mea. Dar apasฤƒ รฎn duศ™mฤƒnie!โ€, a spus Ioana State.

โ€žDoare. Mai ales cฤƒ se fฤƒcea รฎntr-un mod tradiศ›ional!โ€, a spus Adi Nartea.

Betty a รฎnceput sฤƒ cรขnte pentru a nu se concentra pe durere. Aici mai jos poti urmari online asia express drumul zeilor sezonul 7 episodul 9 in reluare 11 septembrie 2024.