Masterchef Sezonul 9 Episodul 1 Online 10 Septembrie 2024

Florin Ana de la masterchef sezonul 9 episodul 1 online 10 septembrie 2024, cฤƒศ›ฤƒrฤƒtor de meserie, รฎn ciuda faptului cฤƒ este aproape nevฤƒzฤƒtor, a venit รฎn platoul Masterchef cu o poveste impresionantฤƒ ศ™i un preparat clasic, paste carbonara, sperรขnd la un ศ™orศ› care sฤƒ-l ducฤƒ รฎn etapa viitoare. Urmariti mai jos premiera noului sezon masterchef sezonul 9 episodul 1 de pe 10 septembrie 2024, integral..

Florin s-a nฤƒscut cu un defect de vedere (noaptea nu vede deloc, iar ziua – pe distanศ›e scurte). S-a apucat de gฤƒtit la 17 ani, cรขnd s-a mutat รฎn Bucureศ™ti ศ™i a fost nevoit sฤƒ รฎnveศ›e. Este cฤƒศ›ฤƒrฤƒtor de performanศ›ฤƒ, รฎn 2018 a luat medalia de bronz la Campionatul Mondial din Franศ›a.

Participฤƒ la Masterchef pentru provocare, pentru a ieศ™i din zona de confort. โ€Vฤƒ urmฤƒresc de foarte, foarte mult timp ศ™i, รฎntr-un final, mi-am fฤƒcut curaj sฤƒ vin ศ™i eu la voiโ€, le-a spus Florin chefilor, cฤƒrora le-a adus spre degustare paste carbonara.

Acum patru ani, Florin a avut un accident, a cฤƒzut รฎn casa liftului. Urmฤƒriศ›i รฎn clipul video de mai sus รฎntreaga poveste, care i-a impresionat teribil de chefii Florin Dumitrescu, Scฤƒrlฤƒtescu ศ™i Bontea.

Masterchef sezonul 9 episodul 1 de pe 10 septembrie 2024

Sorin Mitrea, cunoscut de cรขnd cรขnta รฎn trupa Ro-Mania, este acum cฤƒpitan de barcฤƒ ศ™i a venit รฎn faศ›a chefilor cu un preparat exotic, Supฤƒ Tom Kha Gai.

Sorin, membru fondator Ro-Mania, a รฎnceput sฤƒ facฤƒ muzicฤƒ la 16 ani, iar รฎn prezent face muzicฤƒ pentru plฤƒcerea lui, o ascultฤƒ รฎn timp ce gฤƒteศ™te. Este skipper pe timpul verii, iar iarna รฎl ajutฤƒ pe tatฤƒl lui รฎn service-ul auto al familiei. Este pasionat de horticulturฤƒ, are propriul solar, este vegetarian de 5 ani, dar gฤƒteศ™te carne (fฤƒrฤƒ sฤƒ guste). Visul sau este sฤƒ deschidฤƒ un local mic ศ™i cochet, รฎn care sฤƒ gฤƒteascฤƒ cu ingrediente proaspete.

Cei care au venit sฤƒ-l susศ›inฤƒ la audiศ›ii au fost foศ™tii colegi de trupฤƒ, cu care nu s-a mai vฤƒzut de ani de zile! Va invitam sa urmariti alaturi de noi, sub continut, emisiunea masterchef romania sezonul 9 episodul 1 online 10 septembrie 2024

Pentru prima ediศ›ie a noului sezon Masterchef, Sorin Mitrea a pregฤƒtit o supฤƒ exoticฤƒ. Regฤƒsiศ›i, mai jos, ingredientele necesare ศ™i modul de preparare.

Se curata crevetii si din carcasele lor se face un stock de supa (ca si cand ai face o supa de peste)-se pun carcasele la fiert in cca 1l de apa se adauga sare o ceapa taiata in patru un morcov si o lingura de pasta de tomate. Dupa ce au dat un clocot, se scurge si pastram lichidul.

Separat intr-o tigaie se soteaza in ulei de susan: lemongrassul taiat pe lung cu ghimbirul si jumatate de ceapa taiata foarte marunt, se soteaza bine vreo 2 minute, se adauga o lingurita de curry si se amesteca bine; incepem sa turnam stock ul de peste (in care au fiert carcasele) se adauga ciupercile shitake feliate si se lasa 10-15 min sa fiarba. Se adauga o lingura mare de sos de peste si o lingurita de zahar brun.

Cel mai nou sezon al emisiunii culinare masterchef romania sezonul 9 episodul 1 de pe 10 septembrie 2024 online, poate fi urmarit mai jos in reluare

Dupa ce au fiert bine, se adauga laptele de cocos si se amesteca bine. La nevoie se mai adauga sos de peศ™te cu 2 min inainte de a opri focul se adauga crevetii si coriandru fresh. Chiar aici mai jos poti urmari masterchef romania sezonul 9 episodul 1 complet 10 septembrie 2024..