Asia Express Drumul Zeilor Episodul 4 Reluare 4 Septembrie

Deศ™i Oana Paraschiv ศ™i Mihai Gฤƒinuศ™ฤƒ au plecat primii รฎn cursฤƒ la asia express sezonul 7 episodul 4 reluare 4 septembrie 2024, maศ™ina รฎn care se aflau a fost opritฤƒ de poliศ›ie! Mai jos puteti vedea in reluare cel mai nou sezon al reality-showului asia express sezonul 7 episodul 4 de pe 4 septembrie 2024.

Odatฤƒ cu amuleta cรขศ™tigatฤƒ, Mihai Gฤƒinuศ™ฤƒ ศ™i Oana Paraschiv au obศ›inut ศ™i avantajul de a stabili ordinea plecฤƒrii รฎn urmฤƒtoarea cursฤƒ. Astfel, cocurenศ›ii de la Asia Express sezonul 7 au รฎncercat sฤƒ รฎศ™i regleze conturile cu โ€žavdersariiโ€. Cu toate acestea, deศ™i eu au plecat primii รฎn cursฤƒ, elanul le-a fost tฤƒiat rapid, dupฤƒ ce au fost opriศ›i de poliศ›ie.

รŽnainte de a da startul cursei, Irina Fodor a anunศ›at cฤƒ pentru toate echipele este o zi importatฤƒ. รŽn aceastฤƒ ediศ›ie se va acorda ศ™i imunitatea micฤƒ, iar echipele ajunse pe ultimele douฤƒ locuri vor intra la cursa pentru ultima ศ™ansฤƒ.

Asia express sezonul 7 episodul 4 drumul zeilor 4 septembrie 2024

Mihai ศ™i Oana au fost primii care au plecat รฎn cursฤƒ, รฎnsฤƒ au รฎntรขmpinat probleme de la autostop. Dupฤƒ ce au reuศ™it sฤƒ gฤƒseascฤƒ douฤƒ doamne care sฤƒ รฎi ducฤƒ o parte din drumul lung de peste 100 de kilometri, concurenศ›ii au dat de un alt impediment. Maศ™ina รฎn care se aflau a fost opritฤƒ de Poliศ›ie.

Adrian Nartea ศ™i Cosmin Vรฎjeu au profitat din plin de prima imunitate din acest sezon Asia Express ศ™i s-au relaxat la masaj tailandez. Lucrurile au luat o รฎntorsฤƒturฤƒ neaศ™teptatฤƒ dupฤƒ ce s-au aศ™ezat pe masa de masaj. Te invitam sa urmaresti mai jos in premiera asia express drumul zeilor episodul 4 online din 4 septembrie 2024, integral..

รŽn timp ce echipele aflate รฎn cursฤƒ รฎnvฤƒศ›au tehnica aratului cu bivoli ศ™i plantau orez, Adrian Nartea ศ™i Cosmin Vรฎjeu s-au bucurat din plin de scurta lor โ€žvacanศ›ฤƒโ€. Concurenศ›ii care au cรขศ™tigat prima imunitate din Asia Express, sezonul 7 au avut ocazia sฤƒ descopere ศ™i o altฤƒ parte a Thailandei. Coechipierii au ajuns la un salon de masaj, รฎnsฤƒ nu se aศ™teptau la ce a urmat.

Cel mai nou sezon al emisiunii asia express sezonul 7: drumul zeilor episodul 4 online 4 septembrie 2024, poate fi urmarit mai jos…

Concurenศ›ii au intrat รฎntr-un salon ศ™i au รฎntrebat la recepศ›ie dacฤƒ pot primi un masaj โ€žadรขncโ€. Cea care i-a รฎntรขmpinat, nu a stat prea mult pe gรขnduri ศ™i i-a condus la etaj, cฤƒtre camerele unde a avut loc masajul.

โ€žNe-a fost puศ›in fircฤƒ la รฎnceputโ€, a mฤƒrturisit Cosmin.

โ€žA nu se รฎnศ›elege greศ™it. Masajul thailandez e o procedusฤƒ de masaj specificฤƒ Thailandei cu foarte multe beneficii pe toate planurile, dar a nu se รฎnศ›elege cฤƒ e acel masaj interzis minorilorโ€, a ศ›inut sฤƒ specifice ศ™i actorul la Asia Express, sezonul 7 episodul 4 din 4 septembrie 2024. Aici mai jos poti urmari online asia express drumul zeilor sezonul 7 episodul 4 in reluare 4 septembrie 2024.