Insula Iubirii Sezonul 8 Episodul 21 Finala 28 august 2024

Maria ศ™i Dani au avut parte de o confruntare durฤƒ la ultima ceremonie a focului de la insula iubirii sezonul 8 episodul 21 finala 28 august 2024. Vezi mai jos in reluare emisiunea insula iubirii sezonul 8 episodul 21 integral 28 august 2024.

Dani a pฤƒศ™it emoศ›ionat la bonfire-ul final cu Maria. Concurentul a dezvฤƒluit cฤƒ s-a schimbat complet dupฤƒ experienศ›a din Thailanda. Acesta a rฤƒmas plฤƒcut surprins cรขnd a vฤƒzut cฤƒ ศ™i fosta lui partenerฤƒ este mult mai sigurฤƒ pe ea acum.

รŽncฤƒ de cรขnd ศ™i-a fฤƒcut apariศ›ia la ceremonia focului, tรขnฤƒra a susศ›inut cฤƒ abia aศ™tepta aceasta confruntare. รŽntre cei doi s-au dat replici dureroase. Aceศ™tia au dat uitฤƒrii cinci ani ศ™i jumฤƒtate de relaศ›ie รฎn doar 21 de zile pe insulฤƒ.

Insula iubirii sezonul 8 episodul 21 de pe 28 august 2024

Maria ศ™i-a dorit sฤƒ afle ce s-a รฎntรขmplat รฎntre Dani ศ™i ispita Mฤƒdฤƒlina รฎn pat, iar tรขnฤƒrul i-a oferit un rฤƒspuns care a nemulศ›umit-o. Aceasta i-a specificat cฤƒ รฎศ™i doreศ™te sฤƒ audฤƒ adevฤƒrul de la el ศ™i sฤƒ fie asumat.

Spiritele s-au รฎncins la bonfire-ul final dupฤƒ ce au urmฤƒrit imaginile โ€žinterziseโ€ cu Mฤƒdฤƒlina ศ™i Dani din pat. Concurentul a รฎncercat sฤƒ gฤƒseascฤƒ o scuzฤƒ pentru faptele sale de pe insulฤƒ.

โ€žLa รฎnceput nu mi-am dat seama cฤƒ Mฤƒdฤƒ prinde drag de mine. Mie รฎmi plฤƒcea de ea ca persoanฤƒ pentru cฤƒ era nebunฤƒ, aveam multe chestii รฎn comun. Am zis cฤƒ mi-ar plฤƒcea o prietenie cu eaโ€, a spus tรขnฤƒrul.

โ€žGesturile de sub pฤƒturฤƒ erau din prietenieโ€, a mai adฤƒugat el.

De asemenea, tรขnฤƒrul a mai susศ›inut cฤƒ nu a atins-o pe Mฤƒdฤƒlina รฎn zone intime, ci a ciupit-o de picior: โ€žO durea cฤƒ o strรขngeam tare. Poate dupฤƒ am fฤƒcut ceva, dar aici o ciupeam de piciorโ€.

โ€žAici cรขntai la pian!โ€, i-a zis Maria. Mai jos poti urmari noul sezon insula iubirii sezonul 8 episodul 21 online 28 august 2024

Radu Vรขlcan a ศ›inut sฤƒ-i รฎntrebe pe cei doi cum preferฤƒ sฤƒ pฤƒrฤƒseascฤƒ Insula Iubirii. Maria a oferit un rฤƒspuns rapid, fฤƒrฤƒ ezitare. Aceasta a declarat cฤƒ รฎศ™i doreศ™te sฤƒ plece din Thailanda singurฤƒ.

Decizia ei l-a luat prin surprindere pe concurent. Mai mult, Dani a avut un rฤƒspuns complet neaศ™teptat. Acesta a susศ›inut cฤƒ vrea sฤƒ pฤƒrฤƒseascฤƒ insula singur, dar รฎmpreunฤƒ cu Maria.

โ€žPoate sunฤƒ ciudat, รฎmi doresc sฤƒ plec cu ea, dar despฤƒrศ›iศ›i. Consider cฤƒ mai avem niศ™te chestii de discutat!โ€, a mai zis concurentul.

โ€žE clar cฤƒ aveaศ›i nevoie de acest test!โ€, a spus Radu Vรขlcan.

Nu ratati noul sezon al emisiunii insula iubirii sezonul 8 episodul 21 online 28 august 2024 care poate fi urmarit mai jos

Bonfire-ul final dintre Maria ศ™i Dani a fost unul extrem de tensionat. Cei doi s-au contrazis รฎncฤƒ de cรขnd s-au รฎntรขlnit la ceremonia focului. Aceศ™tia ศ™i-au adresat replici dure chiar รฎn faศ›a camerelor de filmat.

Dupฤƒ ce ศ™i-au exprimat dorinศ›a de a pleca singuri din Thailanda, concurenศ›ii au avut parte de o surprizฤƒ neaศ™teptatฤƒ. Cei doi au fost puศ™i faศ›ฤƒ รฎn faศ›ฤƒ cu ispitele favorite pentru a lua o decizie semnificativฤƒ cu privire la viitorul lor.

Dani s-a schimbat complet la faศ›ฤƒ atunci cรขnd a vฤƒzut-o pe Mฤƒdฤƒlina. Ispita femininฤƒ l-a fฤƒcut pe concurent sฤƒ radieze de fericire, รฎn ciuda celor รฎntรขmplate cu cรขteva minute รฎnainte. De altfel, frumoasa blondinฤƒ a declarat cฤƒ nu se aศ™tepta sฤƒ trฤƒiascฤƒ o frumoasฤƒ poveste de iubire pe insulฤƒ.

La ceremonia focului de pe 28 august 2024, Dani a declarat cฤƒ Mฤƒdฤƒlina este persoana de care are nevoie รฎn viaศ›a lui. Mai mult, concurentul nu ศ™i-a asumat relaศ›ia cu ea, ci a susศ›inut cฤƒ se aflฤƒ รฎntr-o cunoaศ™tere.

Dupฤƒ o discuศ›ie emoศ›ionantฤƒ, Radu Vรขlcan i-a pus sฤƒ ia o decizie importantฤƒ: โ€žA venit momentul. Te รฎntreb pe tine Mฤƒdฤƒlina, ai venit aici pe Insula Iubirii singurฤƒ, ca o ispitฤƒ, vrei sฤƒ pleci singurฤƒ, exact cum ai venit, sau alฤƒturi de Dani?โ€. Chiar aici mai jos poti vedea insula iubirii sezonul 8 episodul 21 inegral 28 august 2024.



Bonfire integral โ€“ Maria Covaศ™a ศ™i Daniel Ungureanu

Bonfire integral – Iustina Login ศ™i Cornel Luchian

Bonfire integral – Cristina ศ™i Andrei Rotaru