Acces Direct de pe 20 August 2024 Editie Integrala

O mamฤƒ cu cinci copii minori trece prin momente dificile, la acces direct 20 august 2024. Este cฤƒsฤƒtoritฤƒ de 18 ani, รฎnsฤƒ a fost alungatฤƒ din casฤƒ, de curรขnd, de cฤƒtre soศ›ul ei care, spune ea, ar fi ศ™i bฤƒtut-o destul de grav. Detaliile terifiante ale poveศ™tii au fost prezentate รฎn ediศ›ia de astฤƒzi a emisiunii Acces Direct. Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare noua editie din acces direct 20 august 2024 integral..

Doborรขtฤƒ de suferinศ›ฤƒ, biata mamฤƒ a cinci copii รฎศ™i gฤƒseศ™te cu greu cuvintele. Femeia spune cฤƒ ar vrea sฤƒ aibฤƒ tot dreptul sฤƒ รฎศ™i vadฤƒ copiii. Soศ›ul i-ar fi รฎnchis uศ™a casei รฎn nas dupฤƒ aproape douฤƒ decenii de cฤƒsnicie. Ana susศ›ine cฤƒ tatฤƒl copiilor ei a scos-o pe poartฤƒ ศ™i i-a interzis sฤƒ รฎi mai vadฤƒ pe cei mici.

Acces direct 20 august 2024

Femeia susศ›ine cฤƒ dupฤƒ ce a fost alungatฤƒ din locuinศ›ฤƒ de soศ› a dormit prin garฤƒ, pe drumuri, pe bฤƒnci. Bฤƒrbatul ar fi scos-o din viaศ›a familiei pentru a pune mรขna pe bani.

Femeia povesteศ™te cฤƒ ea de la vรขrsta de 7 ani ศ™i pรขnฤƒ la 14 ani a locuit รฎntr-un centru de plasament, pentru cฤƒ la 7 ani a rฤƒmas orfanฤƒ, tatฤƒl ei a murit, iar mama ei nu a avut posibilitate sฤƒ o creascฤƒ, iar bฤƒrbatul care i-a devenit soศ› a fost salvarea ei. Acces direct de pe 20 august 2024 poate fi urmarita mai jos.

รŽn timp ce femeia susศ›ine cฤƒ a fost datฤƒ afarฤƒ din casฤƒ ศ™i nu e lฤƒsatฤƒ sฤƒ รฎศ™i vadฤƒ copiii, soศ›ul ei a avut o intervenศ›ie telefonicฤƒ รฎn cadrul emisiunii ศ™i a spus cฤƒ, de fapt, relaศ›ia lor nu ar fi funcศ›ionat pentru cฤƒ Ana se furiศ™a noaptea afarฤƒ din casฤƒ.

Noua editie din emisiunea acces direct 20 august 2024 poate fi vazuta in reluare mai jos

La o vรขrstฤƒ respectabilฤƒ ศ™i dupฤƒ ani รฎntregi รฎn care a muncit pentru familia ei, Doina a ajuns รฎntr-o situaศ›ie fฤƒrฤƒ precedent ศ™i susศ›ine cฤƒ totul se รฎntรขmplฤƒ din cauza unei nepoate din partea soศ›ului. Dupฤƒ ce ar fi ajutat-o financiar, i-ar fi รฎntors spatele Doinei ศ™i tot ea ar fi despฤƒrศ›it-o de soศ›.

Doina spune cฤƒ a ajuns la capฤƒtul puterilor, dupฤƒ ce ศ™i-a fฤƒcut cu greu averea pe care acum este pe cale sฤƒ o piardฤƒ din cauza unei nepoate din partea soศ›ului. O acuzฤƒ pe femeie cฤƒ tot ea ar fi intervenit รฎn cฤƒsnicia lor, Doina spunรขnd cฤƒ i-a รฎntins o mรขnฤƒ de ajutor atunci cรขnd รฎi era mai greu nepoatei. Nu ratati mai jos apasand pe butonul ‘afisati reluarea’ noua editie in acces direct din 20 august 2024..

Dupฤƒ ce ani รฎntregi a รฎndurat comportamentul soศ›ului despre care spune cฤƒ a vrut sฤƒ se despartฤƒ de mai multe ori, dar nu a fฤƒcut-o de dragul fiicei, Doina este la un pas de a pierde toatฤƒ agoniseala.

Vฤƒzรขnd cฤƒ nepoata era bolnavฤƒ, Doina ar fi decis sฤƒ o ajute, aศ™a cฤƒ, i-ar fi asigurat un loc unde sฤƒ stea pรขnฤƒ cรขnd ea ศ™i soศ›ul ei i-au dat o casฤƒ. Acum, nepoata s-ar fi aliat cu familia fostului soศ› al Doinei รฎmpotriva ei ศ™i spune cฤƒ a vrut inclusiv un apartament.

Doina ศ™i soศ›ul ei au divorศ›at anul acesta, iar bฤƒrbatul le-a povestit reporterilor Acces Direct cum partenera lui ศ™i fiica lor nu s-ar fi interesat de el, deศ™i este grav bolnav. Bฤƒrbatul a mai spus cฤƒ nepoata este singura care รฎi este sprijin la bฤƒrรขneศ›e, de aici ศ™i faptul cฤƒ รฎศ™i doreศ™te ca ei sฤƒ รฎi rฤƒmรขnฤƒ totul.

Un alt caz, in care mama Alinei a murit รฎn urmฤƒ cu aproape doi ani, รฎn luna decembrie, รฎn urma unui accident provocat de o ศ™oferiศ›ฤƒ care ar fi avut permisul de o lunฤƒ. Deศ™i a trecut atรขta timp de atunci, fiica ei susศ›ine cฤƒ nu s-a fฤƒcut dreptate, iar femeia care i-ar fi ucis mama ar fi plฤƒnuit inclusiv sฤƒ scape de pedeapsฤƒ.

Mama Alinei a fost lovitฤƒ din plin pe 19 decembrie 2022, pe cรขnd se afla pe ศ™osea, รฎn Peretu, Teleorman. Femeia se afla cu bicicleta, atunci cรขnd o ศ™oferiศ›ฤƒ ar fi intrat รฎn ea. Au urmat momente de coศ™mar pentru familia ei, care a tot sperat รฎntr-o minune, dar femeia a murit la cรขteva zile.

Alina a mai fost ศ™i รฎn trecut la Acces Direct, atunci cรขnd declara cฤƒ รฎncฤƒ nu s-a fฤƒcut dreptate รฎn cazul accidentului รฎn urma cฤƒruia mama ei a murit. Femeia a fost astฤƒzi, din nou, รฎn platoul emisiunii ศ™i spune cฤƒ nimic nu s-a schimbat de atunci. ศ˜oferiศ›a nu ar fi fost audiatฤƒ nici รฎn prezent.