Insula Iubirii Sezonul 8 Episodul 16 de pe 19 august 2024

Atunci cรขnd Iustina a vฤƒzut noi imagini la insula iubirii sezonul 8 episodul 16 de pe 19 august 2024 cu Cornel รฎn preajma ispitelor feminine, a spus cฤƒ fostul ei iubit pare cฤƒ se distreazฤƒ รฎn continuare ศ™i e mai relaxat acum dupฤƒ ce a primit inelul de logodnฤƒ รฎnapoi de la ea. Vezi mai jos in reluare emisiunea insula iubirii sezonul 8 episodul 16 integral 19 august 2024.

โ€œMฤƒ aศ™tept la ce este mai rฤƒu dupฤƒ ce a vฤƒzut imaginile cu mine. Mฤƒ gรขndesc cฤƒ s-a rฤƒzbunat cumva pe mine ศ™i รฎmi iau eu toatฤƒ vina acum pentru cฤƒ aศ™a a fost mereuโ€, a zis Iustina la bonfire.

Primele imagini pe care le-a vฤƒzut cu el la acest bonfire a fost atunci cรขnd el se afla afarฤƒ lรขngฤƒ piscinฤƒ pe scaun, iar ispia Flori รฎi dansa. Apoi cรขnd a intrat รฎn casฤƒ, i-a fฤƒcu un dans lasciv ศ™i ispita Lala (Larisa).

Pe insula fetelor, ispitele masculine urmฤƒreau ศ™i ei imaginile de la bonfire-ul la care erau fetele, iar Alin nu s-a putu abศ›ine atunci cรขnd a vฤƒzut imaginile cu Cornel. โ€œDar ce Iustina nu fฤƒcea la fel?โ€, a zis Alin.

โ€œMamฤƒ, ai realizat ศ™i tu cฤƒ ai 4 copii ศ™i vฤƒd la televizorโ€, a mai zis Iustina, comentรขnd imaginile cu Cornel cรขnd el o privea pe ispita Flori dansรขnd.

Atunci cรขnd a vฤƒzut-o pe Lala dansรขndu-I รฎn poalฤƒ lui Cornel, Iustina pฤƒrea foarte relaxatฤƒ ศ™i zรขmbea, iar fetele au rฤƒmas surprinse cรขnd au vฤƒzut-o aศ™a de calmฤƒ.

Insula iubirii sezonul 8 episodul 16 de pe 19 august 2024

Cristina a spus cฤƒ se aศ™teaptฤƒ ca Andrei sฤƒ รฎศ™i fi trฤƒit รฎn continuare povestea de dragoste pe care a รฎnceput-o cu Diandra, pentru cฤƒ ea ศ™tie cฤƒ e รฎndrฤƒgostit, รฎl cunoaศ™te dupฤƒ faศ›ฤƒ.

รŽn primele imagini pe care Cristina le-a vฤƒzut la bonfire cu soศ›ul ei, el apฤƒrea รฎn compania Diandrei, sฤƒrutรขndu-se. Mai jos poti urmari noul sezon insula iubirii sezonul 8 episodul 16 online 19 august 2024

โ€œEu รฎi doresc fericire chiar dacฤƒ m-a rฤƒnit ศ™i รฎn momentele astea nu ศ™tiu de ce, dar รฎi doresc binele. Deci sฤƒ curgฤƒ imaginile. Sunt pregฤƒtitฤƒโ€, a zis Cristina. Mai รฎntรขi i-a vฤƒzut pe Diandra ศ™i Andrei รฎn pat, รฎn timp ce ea รฎi fฤƒcea masaj. Apoi cei doi s-au dus sฤƒ facฤƒ baie รฎn ocean ศ™i Andrei a folosit alintul โ€œbabyโ€ atunci cรขnd a strigat-o pe Diandra.

Toate aceste imagini ศ™i cuvinte o rฤƒneau pe Cristina care cu greu a putut sฤƒ urmฤƒreascฤƒ tot ce se รฎntรขmplฤƒ.

Ea a vฤƒzut cum soศ›ul ei de 10 ani, Andrei, se poartฤƒ de parcฤƒ e deja รฎntr-o relaศ›ie cu Diandra, pentru cฤƒ ei petrec absolut tot timpul รฎmpreunฤƒ, dorm รฎmpreunฤƒ, mฤƒnรขncฤƒ รฎmpreunฤƒ ศ™i stau รฎmpreunฤƒ non-stop.

Atunci cรขnd a vฤƒzut cฤƒ Andrei ศ™i Diandra s-au dus la baie, Cristina a รฎnmฤƒrmurit, neศ™tiind ce se รฎntรขmplฤƒ acolo pentru cฤƒ nu erau camere. Pe lavaliere se auzea cum cei doi se sฤƒrutฤƒ, dar Cristina nu ศ™tia sigur ce se รฎntรขmplฤƒ รฎntre ei ศ™i dacฤƒ cumva au ajuns la o nouฤƒ etapฤƒ รฎn relaศ›ia lor.

Dupฤƒ aceste imagini dureroase, Cristina a urmฤƒrit o frรขnturฤƒ din dialogul lui Cornel care รฎi povestea ispitei Loredana cum l-a vฤƒzut pe Andrei cฤƒ a scฤƒpat din buzunar un prezervativ.

Nu ratati noul sezon al emisiunii insula iubirii sezonul 8 episodul 16 online 19 august 2024 care poate fi urmarit mai jos

Chiar ศ™i bฤƒieศ›ii observau cฤƒ Rareศ™ a รฎnceput sฤƒ se mai relaxeze, a bฤƒut puศ›in peste mฤƒsurฤƒ ศ™i deja se distra foarte bine cu Flori, dansรขnd cu ea.

โ€œAm vฤƒzut cฤƒ atunci cรขnd bea se deschide destul de multโ€, a mai zis Flori la testimonial. Pe insula fetelor, Daiana se bucura cฤƒ nu a vฤƒzut nicio imagine cu Rareศ™ la bonfire ศ™i credea cฤƒ a fost cuminte. Chiar aici mai jos poti vedea insula iubirii sezonul 8 episodul 16 inegral 19 august 2024.

Dani ศ™i ispita Mฤƒdฤƒlina l-au vฤƒzut pe Rareศ™ cฤƒ bฤƒuse mai multe pahare ศ™i se distra la finalul serii cu ispita Flori. Cei doi au dansat, iar la un moment dat Rareศ™ nu a mai putut sฤƒ se abศ›inฤƒ ศ™i a รฎncฤƒlcat regulile pe care Daiana I le-a impus.

Rฤƒmฤƒsese doar Rareศ™ รฎmpreunฤƒ cu Flori, dansรขnd ศ™i cรขntรขnd versurile cรขntecelor. Apoi Dani Boy ศ™i Mฤƒdฤƒlina li s-au alฤƒturat ศ™i au dansat sus pe masฤƒ.

โ€œM-am distrat, s-a distrat ศ™i eaโ€, a zis Rareศ™ ulterior la testimonial.

Flori a povestit cฤƒ a รฎnceput sฤƒ danseze apropiat de ea ศ™i รฎi plฤƒcea sฤƒ se miศ™te cรขt mai aproape unul de altul.

โ€œMamฤƒ, ce banditฤƒ eศ™tiโ€, i-a zis Rareศ™ lui Flori la un moment dat, cรขnd ศ™i-a dat seama cฤƒ el a bฤƒut prea mult ศ™i a dansat prea apropiat de ispita femininฤƒ.



Bonfire Fete Integral Episodul 5

Ce s-a intamplat in casa baietilor Episodul 16

Ce s-a intamplat in casa fetelor Episodul 16