Acces Direct de pe 19 August 2024 Editie Online

Cel mai nou sezon al formatului Acces Direct de pe 19 august 2024 online, unul dintre cele mai aลŸteptate ale momentului, revine pe micile ecrane รฎn aceastฤƒ seara… Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare noua editie din acces direct 19 august 2024 integral..

Emisiunea promite un sezon mai captivant, plin de dezvฤƒluiri ลŸi emoลฃii, care va aduce รฎn faลฃa telespectatorilor subiecte de actualitate ลŸi poveลŸti cu impact emoลฃionant.

Acces direct 19 august 2024

Emisiunea Acces direct a avut parte de mai multe schimbฤƒri รฎn anul 2022. Deศ™i iniศ›ial s-a vehiculat cฤƒ aceasta va fi scoasฤƒ โ€œAศ™adar, รฎncepem un nou sezon โ€œAcces Directโ€, emisiunea cu ศ™i despre oameni, despre problemele lor reale, despre viaศ›a necosmetizatฤƒ, cu emotii ศ™i dramatisme, cu anchete pe care reporterii Acces Direct le fac รฎn cel mai profesionist mod, dupฤƒ cum am obiศ™nuit telespectatorii.

Vฤƒ vom ศ›ine la curent cu cele mai importante evenimente sociale, cu cele mai emoศ›ionante cazuri ศ™i vom รฎncerca sฤƒ gฤƒsim cele mai bune soluศ›ii cu specialiศ™tii noศ™tri invitaศ›i รฎn platou. Vฤƒ aศ™teptฤƒm zilnic, pentru 3 ore, din 19 august, cu o singurฤƒ menศ›iune, ศ™i anume, cฤƒ eu, voi reveni din 26 august, pentru cฤƒ pรขnฤƒ atunci, รฎi voi ศ›ine locul Simonei Gherghe la emisiunea Mireasa, dar Adrian Velea, รฎmpreunฤƒ cu toatฤƒ echipa este pregฤƒtitฤƒ ca din 19 august, de la ora 16:00, pe astars, sฤƒ vฤƒ รฎntรขmpine cu cele mai importante subiecte sociale.โ€ a declarat prezentatoarea Mirela Vaida. Acces direct de pe 19 august 2024 poate fi urmarita mai jos.

Noua editie din emisiunea acces direct 19 august 2024 poate fi vazuta in reluare mai jos

โ€žAcces Direct este prietenul perfect! รŽncepem un nou sezon sub acest slogan, pentru cฤƒ aceastฤƒ emisiune a reuลŸit รฎn ani de zile sฤƒ devinฤƒ una dintre cele mai iubite emisiuni de pe piaลฃa media din Romรขnia, iar prietenii noลŸtri sunt sutele de mii de telespectatori care ne urmฤƒresc zilnic.

Inima echipei Acces Direct bate รฎn acelaลŸi ritm cu a celor care au nevoie de sfaturi din partea specialiลŸtilor noลŸtri invitaลฃi รฎn emisiune sau a celor care cer cu disperare soluลฃii รฎn dosarele รฎncepute de autoritฤƒลฃi, รฎnsฤƒ niciodatฤƒ finalizate. Prietenii noลŸtri, telespectatorii, ลŸtiu cฤƒ de la un sezon la altul am devenit mai puternici ลŸi mai determinaลฃi sฤƒ รฎi ajutฤƒm, sฤƒ le rezolvฤƒm problemele.

รŽn noul sezon le promitem cฤƒ le vom striga durerea mai tare, รฎn aลŸa fel รฎncรขt autoritฤƒลฃile sฤƒ ne audฤƒ chiar ลŸi cu โ€ždopuri รฎn urechiโ€. Le transmitem prietenilor noลŸtri sฤƒ rฤƒmรขnฤƒ alฤƒturi de noi, iar de azi, ne vor putea urmฤƒri รฎn fiecare zi, de luni pรขnฤƒ vineri, de la ora 16:00. ลži nu uitaลฃi: โ€œAcces Direct e prietenul tฤƒu!โ€, declarฤƒ Adrian Velea.

Nu ratati mai jos apasand pe butonul ‘afisati reluarea’ noua editie in acces direct din 19 august 2024..