Acces Direct de pe 19 Iulie 2024 in Reluare – Ultima Editie

Urmariti aici mai jos pe site in reluare acces direct 19 iulie 2024...

E scandal de proporศ›ii รฎntre douฤƒ vecine, la acces direct 19 iulie 2024! O femeie a ajuns la disperare, din cauza vecinei sale. Totul ar fi pornit de la mai mulศ›i pomi, un gard ศ™i un miel! Deศ™i a รฎncercat de multe ori sฤƒ rezolve situaศ›ia, acest lucru nu s-a รฎntรขmplat. Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare noua editie din acces direct 19 iulie 2024 integral..

O familie se confruntฤƒ cu probleme din cauza unei vecine. Dupฤƒ mult timp de aศ™teptare ศ™i รฎncercฤƒri de a ajunge la un numitor comun, femeia ศ™i bฤƒrbatul au decis sฤƒ ia mฤƒsuri ศ™i sฤƒ รฎศ™i spunฤƒ public povestea. Vecina lor le-ar fi dat bฤƒtฤƒi mari de cap.

De cรขnd s-a mutat acolo, cei doi soศ›i trec printr-un scandal uriaศ™ cu vecina lor. Aceศ™tia au decis sฤƒ รฎศ™i construiascฤƒ un gard, รฎnsฤƒ din cauza faptului cฤƒ รฎn acel loc existฤƒ mai mulศ›i pomi, aparศ›inรขnd vecinei, acest lucru nu este posibil. Deศ™i au rugat-o pe vecinฤƒ sฤƒ รฎศ™i taie pomii, femeia a refuzat ferm.

Femeia nu รฎnศ›elege de ce vecina ei refuzฤƒ sฤƒ รฎศ™i taie pomii ศ™i a spus cฤƒ a insistat sฤƒ รฎศ™i construiascฤƒ un gard, deศ™i acest lucru a dus la neรฎnศ›elegeri cu ea.

Ei bine, situaศ›ia este mai gravฤƒ decรขt ar fi crezut, cฤƒci nu reuศ™eศ™te sub nicio formฤƒ sฤƒ o convingฤƒ. De asemenea, femeia nu ศ™tie de ce vecina nu vrea sฤƒ รฎศ™i taie pomii, cฤƒci a spus cฤƒ nu fac fructe.

Femeia ศ™i bฤƒrbatul au fฤƒcut o mulศ›ime de vizite la primฤƒrie ศ™i au urmat demersurile legale cu privire la terenurile pe care ei le deศ›in.

De asemenea, vecina ei ar fi fost revoltatฤƒ ศ™i cรขnd mileul femeii ar fi intrat pe teritoriul ei. Vecina ar fi luat chiar ศ™i legฤƒtura cu poliศ›ia, iar oamenii legii ar fi ajuns la ea acasฤƒ.

Acces direct 19 iulie 2024

O tragedie, care s-a produs รฎn urmฤƒ cu doi ani, i-a lฤƒsat un gol imens รฎn suflet fiicei. Mama ei a murit, dupฤƒ ce a fost lovitฤƒ cu maศ™ina de o femeie. Fiica ei este revoltatฤƒ, cฤƒci ศ™oferiศ›a nu ar fi fost trasฤƒ la rฤƒspundere nici acum, deศ™i au trecut deja doi ani

Un accident รฎngrozitor a costat-o viaศ›a pe o femeie. Aceasta se afla pe bicicletฤƒ, iar la un moment dat a fost lovitฤƒ cu maศ™ina de o altฤƒ femeie. Impactul i-a produs rฤƒni foarte grave. Medicii de la spital au รฎncercat sฤƒ รฎi salveze viaศ›a, dar fฤƒrฤƒ succes. Aceasta a fost declaratฤƒ decedatฤƒ, รฎn cele din urmฤƒ. Acces direct de pe 19 iulie 2024 poate fi urmarita mai jos.

Deศ™i au trecut aproape doi ani de la tragedie, fiica femeii este revoltatฤƒ cรขnd vede cฤƒ ศ™oferiศ›a nu ar fi plฤƒtit pt ce a fฤƒcut nici mฤƒcar acum. Aceasta a spus cฤƒ nu i-a vizitat nici mama la spital, deศ™i ar fi vinovatฤƒ pentru moartea ei, nici nu a luat legฤƒtura cu familia รฎndoliatฤƒ, iar acest lucru a dezamฤƒgit-o profund.

Ar fi deschis un dosar penal รฎn curs, dar ศ™oferiศ›a nu ar fi fost afectatฤƒ de ce s-a รฎntรขmplat. Aศ™adar, fiica femeii este hotฤƒrรขtฤƒ sฤƒ facฤƒ tot ce poate pentru a o vedea plฤƒtind pe aceasta. De cรขnd mama ei a murit nu รฎศ™i mai gฤƒseศ™te liniศ™tea ศ™i trece printr-o suferinศ›ฤƒ continuฤƒ.

Fiica femeii ucise este foarte revoltatฤƒ cฤƒ nu ar fi fost contactatฤƒ deloc de ศ™oferiศ›a care i-a accidentat mama.

Aceasta a declarat cฤƒ nu a fฤƒcut niciun efort sฤƒ ia legฤƒtura cu familia femeii, fapt care o dezamฤƒgeศ™te. Fiica femeii aศ™teaptฤƒ cu nerฤƒbdare sฤƒ o vadฤƒ pe ศ™oferiศ›ฤƒ plฤƒtind pentru ce s-a รฎntรขmplat.

Noua editie din emisiunea acces direct 19 iulie 2024 poate fi vazuta in reluare mai jos

Cazul din Vaslui se complicฤƒ ศ™i mai mult! Dupฤƒ ce a fost gฤƒsit trupul unui bฤƒrbat รฎntr-un geamantan, autoritฤƒศ›ile au descoperit ศ™i alte douฤƒ victime care ar fi fost ucise tot de Zoro. Fiica Doinei, femeia dispฤƒrutฤƒ de un an face noi dezvฤƒluiri cu privire la cele รฎntรขmplate.

Familia Doinei a anunศ›at dispariศ›ia ei รฎn urmฤƒ cu un an. Din acel moment nu s-a mai ศ™tiu nimic de femeie, iar trupul ei a fost gฤƒsit de curรขnd รฎn pฤƒdurea din Pungeศ™ti. Criminalul ar putea fi tot Zoro, cel care a mai ucis รฎncฤƒ douฤƒ persoane.

Ramona a fฤƒcut mai multe declaraศ›ii cu privire la tragedia care s-a รฎntรขmplat รฎn familia sa. Despre Doina nu mai ศ™tia nimic de aproape un an, iar cei dragi au รฎnศ™tiinศ›at autoritฤƒศ›ile. Din pฤƒcate, trupul femeii a fost descoperit รฎn urmฤƒ cu cรขteva zile, รฎntr-o pฤƒdure din Pungeศ™ti, รฎn apropiere de Vaslui. Cel care a comis oroarea ar fi Zoro, cel care este anchetat pentru uciderea a รฎncฤƒ douฤƒ persoane. Nu ratati mai jos apasand pe butonul ‘afisati reluarea’ noua editie in acces direct din 19 iulie 2024..

Fiica victimei spune cฤƒ Doina a plecat de bunฤƒ voie cu o maศ™inฤƒ, apoi nu mai ศ™tie ce s-a รฎntรขmplat cu aceasta. Deศ™i a fost de acord sฤƒ se urce รฎn autovehicul, mai departe nu se cunosc detalii cu privire la cele รฎntรขmplate.

Pe de altฤƒ parte, a doua fiicฤƒ a Doinei susศ›ine cฤƒ mama ei este acuzatฤƒ pe nedrept de prostituศ›ie. Zoro ar fi ademenit-o รฎn propria sa locuinศ›ฤƒ, fฤƒrฤƒ sฤƒ se ducฤƒ de bunฤƒ voie sau pentru a efectua servicii contra cost. Ea รฎi condamnฤƒ pe poliศ›iศ™ti cฤƒ nu au fost implicaศ›i ศ™i timp de un an nu au fost gฤƒsite cadavrele a trei persoane.