Acces Direct de pe 18 Iulie 2024 Editie Online

Urmariti aici mai jos pe site in reluare acces direct 18 iulie 2024...

Roxana a ajuns la capฤƒtul puterilor la acces direct 18 iulie 2024. รŽncearcฤƒ sฤƒ รฎศ™i recupereze fetiศ›a de la fostul iubit, รฎnsฤƒ bฤƒrbatul refuzฤƒ cu orice preศ› sฤƒ i-o dea. Roxana nu poate sฤƒ facฤƒ nimic altceva decรขt sฤƒ o viziteze pe ascuns, iar acest lucru รฎi lasฤƒ un gol imens รฎn suflet. Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare noua editie din acces direct 18 iulie 2024 integral..

O mamฤƒ trฤƒieศ™te un adevฤƒrat coศ™mar de mult timp, dupฤƒ ce i-a dat ocazia tatฤƒlui copilului ei sฤƒ รฎl cunoascฤƒ. Acest lucru a costat-o mult timp de stat departe de fetiศ›ฤƒ, cฤƒci nici acum nu a reuศ™it sฤƒ o mai recupereze. Femeia a ajuns la capฤƒtul rฤƒbdฤƒrii, dupฤƒ multe รฎncercฤƒri de a-l convinge pe bฤƒrbat.

Roxana este foarte afectatฤƒ de problemele prin care trece รฎn aceste momente ศ™i รฎncearcฤƒ din rฤƒsputeri sฤƒ รฎศ™i recupereze fiica.

Femeia a declarat cฤƒ a dus fetiศ›a รฎn plasament la scurt timp dupฤƒ ce a nฤƒscut-o, cฤƒci nu ar fi avut suficienศ›i bani pentru a o creศ™te. รŽnainte de a naศ™te, aceasta s-a despฤƒrศ›it de iubitul ei, dar bฤƒrbatul a recunoscut cฤƒ fetiศ›a este a lui.

Dupฤƒ un an, Roxana a preluat-o pe fetiศ›ฤƒ din plasament ศ™i a crescut-o la ea acasฤƒ. Dupฤƒ trei ani, aceasta a fost sunatฤƒ de tatฤƒl copilului, spunรขndu-i cฤƒ vrea sฤƒ petreacฤƒ trei zile cu ea. Cรขnd Roxana a vrut sฤƒ o ia pe fetiศ›ฤƒ de la bฤƒrbat, acesta a refuzat sฤƒ i-o mai dea.

Cรขnd credea cฤƒ poate ajunge la un numitor comun cu fostul iubit, Roxana a mai primit o loviturฤƒ. Bฤƒrbatul ar fi acuzat-o pe femeie cฤƒ ar fi fost violentฤƒ cu fetiศ›a, motiv pentru care aceasta nu ar mai dori sฤƒ se รฎntoarcฤƒ la ea.

Acces direct 18 iulie 2024

Un bฤƒrbat ศ™i o femeie au decis sฤƒ ia mฤƒsuri, dupฤƒ ce au vฤƒzut nedreptatea care s-ar fi fฤƒcut รฎn familia lor. Ar fi rฤƒmas fฤƒrฤƒ casa care ar fi trebuit sฤƒ le rฤƒmรขnฤƒ moศ™tenire! Bฤƒrbatul a fฤƒcut acuzaศ›ii grave la adresa surorii lui.

Este rฤƒzboi รฎntr-o familie, din cauza averii! Un bฤƒrbat ศ™i iubita lui au decis sฤƒ facฤƒ totul public, sฤƒtui fiind de ceea ce au trฤƒit pรขnฤƒ acum. Problemele din familia lor i-ar fi adus la capฤƒtul rฤƒbdฤƒrii, astfel cฤƒ acum sperฤƒ cฤƒ lucrurile se vor rezolva. Acuzaศ›iile pe care le-au fฤƒcut sunt foarte grave. Acces direct de pe 18 iulie 2024 poate fi urmarita mai jos.

Domnul Titi face acuzaศ›ii grave la adresa surorii lui. Problemele au รฎnceput รฎn familia lui รฎn urmฤƒ cu mai mulศ›i ani, dar ultimele nedreptฤƒศ›i l-au fฤƒcut sฤƒ รฎศ™i doreascฤƒ din ce รฎn ce mai mult sฤƒ ia mฤƒsuri. A avut o familie liniศ™titฤƒ, dar รฎn urmฤƒ cu mulศ›i ani, lucrurile s-au schimbat.

Sora lui a fost concediatฤƒ ศ™i a decis sฤƒ plece din Bucureศ™ti รฎn Italia, la muncฤƒ. Aceasta ศ™i-a refฤƒcut viaศ›a acolo, iar fiul ei a rฤƒmas cu domnul Titi.

De atunci au รฎnceput ani de coศ™mar pentru Titi. Ar fi vorba despre o locuinศ›ฤƒ vรขndutฤƒ fฤƒrฤƒ acordul lui, deศ™i ar fi avut ศ™i el drept de proprietate, iar nepotul lui ar fi furat un act important.

Titi a declarat a avut mai multe probleme din cauza nepotului sฤƒu. Bฤƒiatul locuia รฎn acelaศ™i apartament cu el, iar la un moment dat s-a mutat ศ™i iubita lui cu ei, รฎn aceeaศ™i locuinศ›ฤƒ. Bฤƒrbatul a spus cฤƒ a avut grijฤƒ de el ศ™i i-a oferit toate condiศ›iile de care a avut nevoie.

Noua editie din emisiunea acces direct 18 iulie 2024 poate fi vazuta in reluare mai jos

Informaศ›ii halucinante despre principalul suspect รฎn cazul crimei din Vaslui! Zoro ar fi implicat ศ™i รฎntr-un caz de dispariศ›ie. O femeie este de negฤƒsit de aproape un an, iar acum familia ei face acuzaศ›ii grave. Ar fi vorba chiar ศ™i despre proxenetism!

Cazul crimei din Vaslui continuฤƒ cu informaศ›ii halucinante. Dupฤƒ ce principalul suspect a fฤƒcut ieri declaraศ›ii รฎnfiorฤƒtoare, acum familia unei femei dispฤƒrute anul trecut a ieศ™it รฎn public cu detalii neaศ™teptate! Zoro ar fi implicat ศ™i รฎn cazul dispariศ›iei Doinei, o femeie care nu a mai fost vฤƒzutฤƒ de un an รฎntreg.

Doina a fost datฤƒ dispฤƒrutฤƒ anul trecut, iar de atunci familia ei nu a mai reuศ™it sฤƒ ia legฤƒtura cu ea. Nu ratati mai jos apasand pe butonul ‘afisati reluarea’ noua editie in acces direct din 18 iulie 2024..

Femeia este de negฤƒsit, iar acum soศ›ul ei a fฤƒcut acuzaศ›ii grave despre bฤƒrbatul care ar fi implicat รฎn aceastฤƒ dispariศ›ie. Bฤƒrbatul a spus cฤƒ Zoro s-ar fi ocupat cu proxenetismul, iar soศ›ia lui ar fi fost printre femeile care ar fi lucrat pentru el.

De asemenea, รฎn casa lui Zoro s-ar fi practicat des astfel de activitฤƒศ›i. El ar fi fost ultima persoanฤƒ care ar mai fi vฤƒzut-o pe Doina, dupฤƒ ce anul trecut รฎn luna august a fost datฤƒ dispฤƒrutฤƒ. Soศ›ul Doinei ar fi ศ™tiut exact ce se รฎntรขmplฤƒ รฎntre ea ศ™i Zoro.