Insula Iubirii Sezonul 8 Episodul 2 Online 16 iulie 2024

Aici mai jos pe site, putetii urmari atat live cat si in reluare emisiunea insula iubirii sezonul 8 episodul 2 de pe 16 iulie 2024...

Daniel Ungureanu a รฎnceput sฤƒ plรขngฤƒ la prima petrecere la insula iubirii sezonul 8 episodul 2 online 16 iulie 2024. La scurt timp, iubitul Mariei s-a retras cu ispita Mฤƒdฤƒlina ศ™i i-a fฤƒcut o promisiune. Vezi mai jos in reluare emisiunea insula iubirii sezonul 8 episodul 2 integral 16 iulie 2024.

Prima petrecere de pe insula bฤƒieศ›ilor s-a รฎntins pรขnฤƒ รฎn zorii zilei. Bฤƒieศ›ii, ajutaศ›i de alcool, au reuศ™it sฤƒ se destindฤƒ รฎn preajma ispitelor feminine ศ™i chiar sฤƒ se apropie de ele. Iatฤƒ ce l-a sensibilizat pe iubitul Mariei, dar ศ™i ce i-a spus ispitei Mฤƒdฤƒlina atunci cรขnd au rฤƒmas singuri!

Insula iubirii sezonul 8 episodul 2 de pe 16 iulie 2024

รŽn timpul primei petreceri de pe insula bฤƒieศ›ilor, Daniel Ungureanu a reuศ™it sฤƒ se ameศ›eascฤƒ. Aburii alcoolului l-au sensibilizat pe bฤƒiat, care, cu gรขndul la iubita sa, a simศ›it sฤƒ se retragฤƒ. Rฤƒmas singur, el a izbucnit รฎn lacrimi.

โ€žAm avut un moment รฎn care eram vesel, eram bine ศ™i deodatฤƒ m-am gรขndit la ce a zis iubita mea: <> ศ˜i nu am putut sฤƒ uit de ea ศ™i atunci mi-a venit sฤƒ plรขngโ€, a spus Daniel Ungureanu la testimoniale. Mai jos poti urmari noul sezon insula iubirii sezonul 8 episodul 2 online 16 iulie 2024

Dupฤƒ ce s-a mai liniศ™tit, Dani a revenit รฎn mijlocul petrecerii, acolo unde a avut parte de un schimb de replici cu ispita Florentina, dar ศ™i de un dialog รฎn privat cu ispita Mฤƒdฤƒlina. Rฤƒmaศ™i doar ei doi, iubitul Mariei i-a promis Mฤƒdฤƒlinei cฤƒ o va scoate la รฎntรขlnire, mฤƒrturisindu-i cฤƒ i-a atras atenศ›ia.

Nu ratati noul sezon al emisiunii insula iubirii sezonul 8 episodul 2 online 16 iulie 2024 care poate fi urmarit mai jos

Cele cinci cupluri curajoase de la Insula Iubirii sezonul 8 episodul 2 au trฤƒit emoศ›ii intense รฎn timpul adevฤƒratei ceremonii de prezentare a ispitelor. Iatฤƒ cum au reacศ›ionat partenerele de cuplu atunci cรขnd ispitele feminine au fฤƒcut dezvฤƒluiri despre prima petrecere de pe insula bฤƒieศ›ilor!

Dupฤƒ o primฤƒ ceremonie a focului, o despฤƒrศ›ire de parteneri fฤƒrฤƒ a avea ocazia sฤƒ รฎศ™i ia rฤƒmas-bun, dar ศ™i dupฤƒ cunoaศ™terea ispitelor de cฤƒtre bฤƒieศ›i, atunci cรขnd se aศ™teptau mai puศ›in, a urmat un moment la fel de necruศ›ฤƒtor din punct de vedere emoศ›ional: ceremonia de prezentare a ispitelor. Chiar aici mai jos poti vedea insula iubirii sezonul 8 episodul 2 inegral 16 iulie 2024.

La doar cรขศ›iva metri distanลฃฤƒ de partenerii lor, cele cinci cupluri au trฤƒit intens adevฤƒrata ceremonie de prezentare a ispitelor.

Rรขnd pe rรขnd, fiecare ispitฤƒ femininฤƒ ศ™i masculinฤƒ s-a prezentat รฎn faศ›a cuplurilor, รฎnsฤƒ seducฤƒtoarele fete au ศ›inut sฤƒ facฤƒ ศ™i cรขteva dezvฤƒluiri despre noaptea precedentฤƒ, de la prima petrecere de pe insula bฤƒieศ›ilor.

O primฤƒ โ€รฎnศ›epฤƒturฤƒโ€ a avut loc รฎntre ispita Loredana Martin ศ™i Iustina. Prima a mฤƒrturisit cฤƒ este bucuroasฤƒ cฤƒ existฤƒ printre bฤƒieศ›i cineva la fel de hotฤƒrรขt ca ศ™i ea, ceea ce a dat naศ™tere unui dialog aprins cu iubita lui Cornel.

ศ˜i ispita Mฤƒdฤƒlina a ศ›inut sฤƒ adauge cรขteva cuvinte รฎn timpul prezentฤƒrii. Vorbele ei au fost รฎndreptate cฤƒtre Daniel, cฤƒruia a ศ›inut sฤƒ รฎi reaminteascฤƒ de promisiunea pe care i-a fฤƒcut cu o searฤƒ รฎn urmฤƒ, รฎn timpul petrecerii.

Replici tฤƒioase au avut loc ศ™i รฎntre Larisa ศ™i Bianca, dupฤƒ ce iubita lui Robert a aflat cฤƒ ispita este ศ™i ea tot din Craiova.

โ€žE pe stilul lui aศ™a, mai porno, cum รฎi plฤƒceau lui femeile ศ™i am crezut cฤƒ s-a lฤƒsat de acest obicei, dar se pare cฤƒ cel mai mult a interacศ›ionat cu ea, care era fix din Craiovaโ€, a spus Bianca, iubita lui Robert.

Spiritele s-au รฎncins ศ™i mai tare รฎn momentul รฎn care Cornel a fost รฎntrebat de Radu Vรขlcan care ispitฤƒ i-a atras atenศ›ia. รŽntrebat de prezentatorul Insula Iubirii alฤƒturi de ce fatฤƒ l-a prins rฤƒsฤƒritul, Cornel a oferit un rฤƒspuns ironic ศ™i a precizat cฤƒ a petrecut alฤƒturi de Dani, dar ศ™i de alte fete.

โ€žFetele au รฎnceput sฤƒ se agite ศ™i nu mai stฤƒteau la fel de confortabil acolo pe scaunโ€, a spus una dintre ispite la testimoniale.



Ce s-a intamplat in casa fetelor Episodul 2

Ce s-a intamplat in casa baietilor Episodul 2