Acces Direct de pe 12 Iulie 2024 Editie in Reluare

Urmariti aici mai jos pe site in reluare acces direct 12 iulie 2024...

Gheorghe ศ™i soศ›ia lui s-au trezit รฎntr-o situaศ›ie fฤƒrฤƒ precedent la acces direct de pe 12 iulie 2024, dupฤƒ ce au investit o sumฤƒ importantฤƒ รฎn casa lor. Au ridicat o locuinศ›ฤƒ cu douฤƒ etaje รฎn care รฎn prezent nu mai pot intra, dupฤƒ ce a schimbat yala la uศ™ฤƒ. Bฤƒrbatul a fost dat รฎn judecatฤƒ de proprii pฤƒrinศ›i. Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare noua editie din acces direct 12 iulie 2024 integral..

Acestia au stat o bunฤƒ perioadฤƒ รฎn strฤƒinฤƒtate, acolo unde au muncit cu gรขndul cฤƒ vor investi รฎn casa construitฤƒ pe terenul unde รฎnainte a fost locuinศ›a pฤƒrinศ›ilor lui. รŽntre timp, bฤƒrbatul s-ar fi certat cu cei doi, ca mai apoi sฤƒ fie dat รฎn judecatฤƒ.

Acces direct 12 iulie 2024

Gheorghe ศ™i soศ›ia lui au muncit patru ani รฎn strฤƒinฤƒtate ศ™i au investit toศ›i banii รฎntr-o casฤƒ dintr-o comunฤƒ din Iaศ™i. Bฤƒrbatul a povestit cฤƒ existau ceva probleme รฎn familia lui, dar mama lui l-a asigurat cฤƒ nu รฎl va deranja nimeni dacฤƒ รฎศ™i va construi vila รฎn locul casei pฤƒrinteศ™ti. La un moment dat, sora lui cea micฤƒ, รฎn vรขrstฤƒ de 21 de ani, ar fi fost nemulศ›umitฤƒ cฤƒ Gheorghe va rฤƒmรขne รฎn curtea pฤƒrinศ›ilor, dar conflictul pฤƒrea cฤƒ s-a rezolvat, cel puศ›in pe moment.

Dupฤƒ ce a terminat de mobilat casa, Gheorghe spune cฤƒ a ajuns la tribunal, dupฤƒ ce pฤƒrinศ›ii l-au dat รฎn judecatฤƒ. Bฤƒrbatul a povestit cฤƒ se aศ™tepta ca la un moment dat familia lui sฤƒ รฎi creeze probleme, mai ales cฤƒ este de pฤƒrere cฤƒ ศ™i sora cea micฤƒ ar fi intervenit ศ™i i-ar fi รฎncurajat sฤƒ รฎi permite ei sฤƒ locuiascฤƒ รฎn vila respectivฤƒ. Acces direct de pe 12 iulie 2024 poate fi urmarita mai jos.

รŽn fiecare zi, de luni pรขnฤƒ vineri, de la 16:00, la Antena Stars, timp de trei ore, Mirela Vaida le va aduce telespectatorilor atรขt noutฤƒลฃi din showbiz, cรขt ลŸi subiecte din sfera socialฤƒ. โ€œDurata emisiunii pe Antena Stars este, cumva, fireascฤƒ. Dinamica vieลฃii ลŸi a evenimentelor ne-a fฤƒcut sฤƒ รฎnลฃelegem cฤƒ suntem importanลฃi pentru oameni, cฤƒ televiziunile de niลŸฤƒ sunt รฎn creลŸtere, cฤƒ publicul lor este loial ลŸi are aลŸteptฤƒri sฤƒ gฤƒseascฤƒ acolo tot ceea ce vrea sฤƒ afle.

โ€žDupฤƒ ce mi-am pus mobila de bucฤƒtฤƒrie, m-am trezit cฤƒ m-au dat รฎn judecatฤƒ pฤƒrinศ›ii. Nu am ศ™tiut nici eu ศ™i cรขnd am ajuns la tribunal, m-au รฎntrebat de ce m-au dat รฎn judecatฤƒ ศ™i am spus cฤƒ dacฤƒ m-au dat pฤƒrinศ›ii, รฎnseamnฤƒ cฤƒ m-au dat pentru cฤƒ nu รฎi mai las sฤƒ mฤƒ fure (…) A fost un scandal cu sora cea micฤƒ (…) Eu cรขnd m-am apucat de casฤƒ, casa aceea nu mai eraโ€, a mai spus bฤƒrbatul.

Noua editie din emisiunea acces direct 12 iulie 2024 poate fi vazuta in reluare mai jos

Au trecut trei luni de cรขnd Mฤƒdฤƒlin a murit รฎn accidentul din Olt รฎn timp ce urmฤƒrea maศ™ina รฎn care se afla fosta lui iubitฤƒ. Ieri, la Acces Direct, mama Narcisei i-a criticat pe pฤƒrinศ›ii lui Mฤƒdฤƒlin, asta dupฤƒ ce ar fi vrut sฤƒ โ€žprofiteโ€ de moartea fiului lor pe TikTok. Tatฤƒl lui spune cฤƒ este copleศ™it de durere ศ™i cฤƒ nu รฎศ™i poate reveni din ศ™oc.

Pe 11 iulie s-au รฎmplinit trei luni de cรขnd a murit Mฤƒdฤƒlin รฎn accidentul din Olt. Pฤƒrinศ›ii lui spun cฤƒ nu au nici acum liniศ™te. Tatฤƒl lui a fost acuzat de mama Narcisei cฤƒ nu a fฤƒcut altceva decรขt sฤƒ vorbeascฤƒ urรขt de fiica ei pe TikTok.

Astฤƒzi, tatฤƒl lui Mฤƒdฤƒlin spune cฤƒ a fost ศ™ocat sฤƒ vadฤƒ cum a vorbit Sanda, mama Narcisei, despre familia tรขnฤƒrului la trei luni de la tragedie. Femeia a declarat cฤƒ, de fapt, Dorel ar fi fost mai mult preocupat de maศ™inฤƒ, nu de faptul cฤƒ fiul lui a sfรขrศ™it tragic รฎntr-un accident. Bฤƒrbatul spune cฤƒ รฎntreaga familie suferฤƒ รฎn continuare ศ™i se poate obiศ™nui cu greu cu gรขndul cฤƒ bฤƒiatul lui a murit.

รŽn urmฤƒ cu ceva timp, familia Narcisei a fฤƒcut un apel pe Facebook รฎn care รฎncuraja oamenii sฤƒ doneze bani pentru familia lui Mฤƒdฤƒlin. Acum, tatฤƒl lui spune cฤƒ, de fapt, nu ar fi primit niciun ban ศ™i ar fi fost doar o strategie pentru a รฎncerca sฤƒ scape de valul de critici, รฎn special la adresa Narcisei. Nu ratati mai jos apasand pe butonul ‘afisati reluarea’ noua editie in acces direct din 12 iulie 2024..