Acces Direct de pe 9 Iulie 2024 Editie Integrala

Urmariti aici mai jos pe site in reluare acces direct 9 iulie 2024...

Marin a cerut ajutorul emisiunii Acces Direct de pe 9 iulie 2024 pentru a-ศ™i face dreptate. Bฤƒrbatul afirmฤƒ cฤƒ a fost o victima a trei vecini care l-au agresat รฎn amiaza mare ศ™i nimeni nu a intervenit. Cu toate cฤƒ a apelat la autoritฤƒศ›i, cazul sฤƒu a rฤƒmas nerezolvat. Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare noua editie din acces direct 9 iulie 2024 integral..

Marin vrea sฤƒ i se facฤƒ dreptate dupฤƒ ce a fost lovit de mai mulศ›i bฤƒrbaศ›i din localitate de domiciliu. Acesta ar fi fost confundat cu o altฤƒ persoanฤƒ, รฎnsฤƒ mฤƒtuศ™a unuia dintre atacatori are o altฤƒ ipotezฤƒ cu privire la cele รฎntรขmplate.

Acces direct 9 iulie 2024

Marin este originar din judeศ›ul Teleorman ศ™i mฤƒrturiseศ™te cฤƒ a fost lovit de mai multe persoane, รฎn timpul zilei. Incidentul a avut loc รฎn decembrie, iar acesta รฎncฤƒ nu ศ™tie motivul pentru care a fost atacat.

Bฤƒrbaศ›ii au afirmat cฤƒ Marin ar fi spart o maศ™inฤƒ ศ™i a furat din ea, dar el รฎi contrazice. Cu toate cฤƒ a cerut imaginile de pe camerele de supraveghere din localitate pentru a merge la poliศ›ie, nimeni nu i-a acordat accesul pentru a le vedea. Acces direct de pe 9 iulie 2024 poate fi urmarita mai jos.

Marin afirmฤƒ cฤƒ ar fi fost confundat de aceศ™ti bฤƒrbaศ›i ศ™i lovit pe nedrept. Spune cฤƒ el nu a spart nicio maศ™inฤƒ ศ™i a cerut ajutorul autoritฤƒศ›ilor, dar nu l-a primit, ci ar fi fost ameninศ›at cฤƒ va fi arestat dacฤƒ mai insistฤƒ. Bฤƒrbatul nu ar avea nicio legฤƒturฤƒ cu agresorii, doar locuiesc toศ›i รฎn aceeaศ™i localitate.

Pe de altฤƒ parte, mฤƒtuศ™a unui dintre agresori afirmฤƒ cฤƒ Marin minte ศ™i cฤƒ ar trebui sฤƒ-ศ™i recunoascฤƒ faptele. รŽn urmฤƒ cu 25 de ani a fost condamnat la 1 an ศ™i douฤƒ luni de รฎnchisoare pentru cฤƒ a furat o bicicletฤƒ din localitate.

Ionel ศ™i Mฤƒrioara s-au despฤƒrศ›it cu mare scandal ศ™i pare cฤƒ atacurile nu se mai opresc. Bฤƒrbatul รฎi aduce mai multe acuze fostei iubite, inclusiv cฤƒ ar fi avut probleme cu alcoolul. Pe de altฤƒ parte, aceasta se apฤƒrฤƒ ศ™i afirmฤƒ cum ar fi stat, de fapt, lucrurile.

Scandalul dintre Ionel ศ™i Mฤƒrioara continuฤƒ. Bฤƒrnatul o acuzฤƒ pe fosta iubitฤƒ cฤƒ ar fi fost dependentฤƒ de alcool ศ™i cฤƒ ar fi furat din casฤƒ pentru a duce fiului ei. Pe de altฤƒ parte, aceasta se apฤƒrฤƒ ศ™i dezminte cele spuse.

Ionel ศ™i Mฤƒrioara au locuit รฎmpreunฤƒ timp de un an, avรขnd grijฤƒ de gospodฤƒrie รฎmpreunฤƒ. Cei doi รฎศ™i petreceau timpul unul alฤƒturi de celฤƒlalt, iar timpul trecea mai repede, avรขndu-se unul pe celฤƒlalt la respectabila vรขrstฤƒ de 70 de ani. Totuศ™i, รฎntre ei au apฤƒrut numeroase probleme, astfel cฤƒ au decis sฤƒ se despartฤƒ, iar femeia s-a mutat de la bฤƒtrรขn.

Una dintre probleme ar fi fost vฤƒ Ionel era mereu plin de viaศ›ฤƒ ศ™i asculta muzicฤƒ la boxe, lucru care ar fi deranjat-o inclusiv pe Mฤƒrioara. Femeia รฎl acuzฤƒ pe bฤƒrbat cฤƒ era zgรขrcit, รฎn timp ce el se apฤƒrฤƒ ศ™i รฎi aduce alte acuze celei cu care a avut o relaศ›ie timp de un an.

Mฤƒrioara ศ™i Puicฤƒ au avut o relaศ›ie รฎncฤƒ din adolescentฤƒ ศ™i la bฤƒtrรขneศ›e au decis sฤƒ se despartฤƒ. Cei doi ศ™i-ar fi trimis scrisori de dragoste รฎn timpul รฎn care femeia ar fi locuit cu Ionel, รฎnsฤƒ acum neagฤƒ acest fapt. Totodatฤƒ, aceศ™tia au incendiat ศ™i trotineta cu care bฤƒrbatul se plimba prin sat.

รŽn cadrul emisiunii Acces Direct, Ionel ศ™i Mฤƒrioara ศ™i-au adresat mai multe cuvinte dure ศ™i s-au contrazis cu privire la cele รฎntรขmplate รฎntre ei, รฎn timpul unui an.

Noua editie din emisiunea acces direct 9 iulie 2024 poate fi vazuta in reluare mai jos

รŽn cadrul emisiunii Acces Direct au apฤƒrut noi informaศ›ii รฎn cazul morศ›ii lui Mฤƒdฤƒlin, tรขnฤƒrul din Olt. Bฤƒiatul ศ™i presupusul amant al iubitei se cunoศ™teau de ceva timp ศ™i au existat mai multe probleme รฎntre ei.

Moartea lui Mฤƒdฤƒlin, tรขnฤƒrul din Olt a รฎndoliat o ศ›arฤƒ รฎntreagฤƒ. Acesta s-a izbit de un copac รฎn momentul รฎn care รฎl urmฤƒrea pe presupusul amant al iubitei sale ศ™i a murit รฎn urma impactului puternic. Bogdan, unul dintre prietenii bฤƒiatului afirmฤƒ cฤƒ cei doi se cunoศ™teau de ceva timp ศ™i cฤƒ au existat ศ™i alte ศ™icanฤƒri รฎntre ei.

Mama presupusului amant spune cฤƒ fiul ei a fost ameninศ›at de Mฤƒdฤƒlin, รฎn urmฤƒ cu ceva timฤƒ. Dupฤƒ accident, bฤƒiatul a povestit familiei cele รฎntรขmplate. Cei doi au mai avut probleme ศ™i รฎn trecut, ba chiar s-au urmฤƒrit รฎn trafic รฎn urmฤƒ cu mai multe luni.

Femeia ศ™tia cฤƒ bฤƒiatul ei vorbeศ™te cu o tรขnฤƒrฤƒ din Olt, mai exact Narcisa, dar nu aveau mai multe detalii despre relaศ›ia lor. Tรขnฤƒrul nu a mers la poliศ›ie sฤƒ declare cele รฎntรขmplate anterior, crezรขnd cฤƒ nu este nimic serios.

Totuศ™i, รฎn seara fatidicฤƒ, cei doi ศ™oferi au trecut pe lรขngฤƒ o maศ™inฤƒ de poliศ›ie, dar presupusul amant nu a cerut ajutorul cu toate cฤƒ s-ar fi simศ›it รฎn pericol. Nu ratati mai jos apasand pe butonul ‘afisati reluarea’ noua editie in acces direct din 9 iulie 2024..