Acces Direct de pe 4 Iulie 2024 Editie Completa

Urmariti aici mai jos pe site in reluare acces direct 4 iulie 2024...

Ionel ศ™i vecinul lui nu reuศ™esc sฤƒ gฤƒseascฤƒ un numitor comun la acces direct 4 iulie 2024 de ani buni. Cei doi s-au tot certat, iar Ionel susศ›ine cฤƒ ar fi fost ศ™i bฤƒtut de Paul, bฤƒrbatul care ar รฎncerca sฤƒ punฤƒ mรขna pe terenul lui. S-a trezit รฎn curte cu un stรขlp ศ™i o conductฤƒ. Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare noua editie din acces direct 4 iulie 2024 integral..

Ionel are casฤƒ รฎn Popeศ™ti Leordeni, spunรขnd cฤƒ proprietatea lui este limitฤƒ ศ™i alte proprietฤƒศ›i, dar vecinul lui ar fi รฎncercat sฤƒ devinฤƒ stฤƒpรขn pe terenul pe care el are dreptul. S-a lฤƒsat cu scandal, iar Ionel spune cฤƒ a fost ศ™i bฤƒtut de Paul, iar ultima datฤƒ ar fi ajuns ศ™i la spital.

Acces direct 4 iulie 2024

Conflictul dintre cei doi mocneศ™te de ani buni, dar รฎn ultima perioadฤƒ, situaศ›ia ar fi devenit ศ™i mai tensionatฤƒ, potrivit declaraศ›iilor fฤƒcute de Ionel. Bฤƒrbatul ar fi รฎncercat sฤƒ rezolve totul cu calm cu vecinul, dar ar fi fost bฤƒtut, atunci cรขnd spune cฤƒ a ajuns ศ™i la spital.

โ€žProprietatea e limitatฤƒ, practic, de alte proprietฤƒศ›i (…) Nici pe mine nu m-au anunศ›at cฤƒ vor folosi abuziv proprietatea (…) Dรขnsul deศ›ine un teren รฎn Popeศ™ti-Leordeni, dar dรขnsul nu a specificat unde (…) Cam aici bate (n.r. sฤƒ vรขndฤƒ terenul sau sฤƒ plece de acolo) (…) Am fost ศ™i la primฤƒrie, ศ™i la prefecturฤƒ, unde nu am fost…

Au plasat niศ™te lucrฤƒri, niศ™te lucrฤƒri care nu sunt fฤƒcute profesional ศ™i au fฤƒcut un branศ™ament de curent cu un stรขlp din ฤƒsta cu izolator care are poate peste suta de ani ca vechimeโ€, a declarat Ionel, la Acces Direct. Acces direct de pe 4 iulie 2024 poate fi urmarita mai jos.

Pe de altฤƒ parte, vecinul acuzat, รฎmpreunฤƒ cu soศ›ia lui, au o versiune diferitฤƒ faศ›ฤƒ ce a declarat Ionel. Cei doi spun cฤƒ, de fapt, bฤƒrbatul le-ar face lor zile amare ศ™i susศ›in cฤƒ el ar fi sฤƒrit mereu la bฤƒtaie ศ™i cฤƒ i-ar fi provocat.

โ€žSe ศ›ine de capul nostru, al familiei. Poteca este a familiei mele, a bunicii mele (…) Dรขnsul ne รฎnjurฤƒ, ne face รฎn tot felul, am ศ™i nepoศ›ii pe care ni-i face รฎn tot felulโ€, a spus Paul, vecinul cฤƒruia Ionel รฎi aduce acuzaศ›ii grave.

Noua editie din emisiunea acces direct 4 iulie 2024 poate fi vazuta in reluare mai jos

Fiul patronilor de la o stรขnฤƒ din Cluj a fost gฤƒsit mort pe 30 mai, iar pฤƒrinศ›ii lui cred cฤƒ ar fi fost, de fapt, ucis. Mama lui, Rosalia, este convinsฤƒ tot mai mult cฤƒ existฤƒ oameni care i-ar fi pus gรขnd rฤƒu fiului ei, pฤƒrere pe care o are ศ™i unchiul lui, cel care spune cฤƒ nu s-ar fi fฤƒcut cercetฤƒri cu privire la moartea suspectฤƒ a nepotului, cฤƒci poliศ›ia ar fi ศ™tiut cine este autorul, dar l-ar proteja. Nu ratati mai jos apasand pe butonul ‘afisati reluarea’ noua editie in acces direct din 4 iulie 2024..

Un tรขnฤƒr รฎn vรขrstฤƒ de 29 de ani a fost gฤƒsit mort la stรขna familiei, dupฤƒ ce, รฎnainte cu o searฤƒ, a fost rugat de singurul angajat sฤƒ รฎi ศ›inฤƒ locul pentru a merge acasฤƒ la tatฤƒl lui. Pฤƒrinศ›ii lui sunt convinศ™i cฤƒ bฤƒiatul lor a fost ucis, chiar dacฤƒ a fost gฤƒsit spรขnzurat.

Unchiul lui, cel care a venit la scurt timp dupฤƒ ce tรขnฤƒrul a fost gฤƒsit mort, spune cฤƒ poliศ›ia din Gherla ar ศ™ti cine este autorul crimei, doar cฤƒ nu ar fi vrut sฤƒ spunฤƒ ศ™i familiei. Considerฤƒ cฤƒ se รฎncearcฤƒ muศ™amalizarea cazului, cฤƒci suspecศ›ii ar fi persoane influente รฎn zonฤƒ. รŽn plus, unchiul lui mai crede cฤƒ nepotul ar fi fost, de fapt, ucis รฎn altฤƒ parte, iar mai apoi cadavrul a fost adus la stรขnฤƒ pentru a pฤƒrea cฤƒ fiul patronilor a recurs la un gest extrem.

Unchiul tรขnฤƒrului mai spune cฤƒ รฎntre familia lui ศ™i principalii suspecศ›i ar fi fost ceva neรฎnศ›elegeri รฎn trecut, asta dupฤƒ ce oamenii respectivi ar fi intrat cu oile pe terenul lor, teren care aparศ›ine bunicii tรขnฤƒrului.

โ€žSe ocupฤƒ cu oieritul, cu animalele, noi nu ศ™tim sigur cine e, noi doar bฤƒnuim. Nu ศ™tim cine a fost autorul. Aveau รฎn jur de 700 de oi, dar or fi vรขndut (…) Din cauza terenului, din cauzฤƒ cฤƒ a intrat pe teren abuziv, din cauza cฤƒ s-a intrat pe proprietatea mamei meleโ€, a mai spus unchiul lui.