Acces Direct de pe 3 Iulie 2024 Editie Online

Urmariti aici mai jos pe site in reluare acces direct 3 iulie 2024...

Alexandra a mai apelat ศ™i รฎn trecut la Acces Direct 3 iulie 2024, dupฤƒ ce nu ar fi putut sฤƒ ajungฤƒ la un numitor comun cu fostul soศ› cu privire la copilul lor. Femeia spune cฤƒ are custodie exclusivฤƒ, dar bฤƒieศ›elul ar fi rฤƒmas รฎn grija fostei soacre care nu i-ar permite nici mฤƒcar sฤƒ รฎl vadฤƒ. Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare noua editie din acces direct 3 iulie 2024 integral..

Astฤƒzi, Alexandra a fost la tribunal, acolo unde urma sฤƒ fie prezent ศ™i fostul soศ›. Bฤƒrbatul nu a venit, ci au ajuns doar fosta soacrฤƒ ศ™i fosta cumnatฤƒ. Femeia spune cฤƒ nu a putut sฤƒ รฎศ™i vadฤƒ fiul nici astฤƒzi.

Principalul motiv pentru care spune cฤƒ vrea sฤƒ รฎศ™i creascฤƒ singurฤƒ fiul este legat de faptul cฤƒ tatฤƒl copilului ei a fฤƒcut รฎnchisoare, de aceea a cerut custodie exclusivฤƒ ศ™i ar fi obศ›inut ศ™i hotฤƒrรขrea judecฤƒtoreascฤƒ ce รฎi permite sฤƒ รฎศ™i ia fiul de la soacrฤƒ.

Acces direct 3 iulie 2024

Fosta soacrฤƒ a Alexandrei spune cฤƒ, de fapt, ศ™i fiul ei ศ™i-a dorit sฤƒ fie implicat รฎn creศ™terea copilului lor, aศ™a cฤƒ, ศ™i-ar fi dorit custodie comunฤƒ, nu exclusivฤƒ pentru mamฤƒ. Femeia a mai declarat cฤƒ atรขt ea, cรขt ศ™i fiul ei, ar fi รฎncercat sฤƒ ajungฤƒ la o รฎnศ›elegere cu Alexandra pentru binele bฤƒieศ›elului, dar tรขnฤƒra nu ar fi fost de acord.

โ€žMama lui (n.r. a copilului) nu m-a sunat cรขt a fost tatฤƒl lui รฎn รฎnchisoare ca sฤƒ mฤƒ รฎntrebe ศ™i pe mine dacฤƒ am ceva pentru copil. Ea nu putea sฤƒ iasฤƒ cu copilul din ศ›arฤƒ ศ™i am rugat-o foarte frumos sฤƒ ne รฎnศ›elegem, sฤƒ aibฤƒ custodie comunฤƒ, ศ™i ea, ศ™i tatฤƒlโ€, a declarat fosta soacrฤƒ. Acces direct de pe 3 iulie 2024 poate fi urmarita mai jos.

Noua editie din emisiunea acces direct 3 iulie 2024 poate fi vazuta in reluare mai jos

Un tรขnฤƒr รฎn vรขrstฤƒ de 29 de ani ar fi murit รฎn condiศ›ii suspecte, la finalul lunii mai. Familia nu crede cฤƒ fiul lor ar fi recurs la un gest extrem, ci ar fi fost ucis. Pฤƒrinศ›ii spun cฤƒ existau ศ™i รฎnainte oameni care au vrut rฤƒul familiei, ca mai apoi, pe 30 iunie bฤƒrbatul sฤƒ fie gฤƒsit mort.

Rosalia ศ™i soศ›ul ei nu mai au liniศ™te de cรขnd fiul lor ar fi murit รฎn condiศ›ii suspecte. Tragedia a avut loc pe 30 mai, asta dupฤƒ ce singurul lor l-a angajat l-a rugat pe bฤƒrbat sฤƒ rฤƒmรขnฤƒ peste noapte la stรขnฤƒ, รฎn locul lui. รŽn acea searฤƒ, potrivit declaraศ›iilor pฤƒrinศ›ilor, ar fi fost ucis.

Pฤƒrinศ›ii tรขnฤƒrului au povestit cฤƒ รฎn seara de 30 mai, fiul lor a rฤƒmas la stรขnฤƒ รฎn locul ciobanului, care a spus cฤƒ trebuie sฤƒ meargฤƒ acasฤƒ, pรขnฤƒ la tatฤƒl lui. A rฤƒmas peste noapte la familia lui ศ™i urma sฤƒ se รฎntoarcฤƒ a doua zi dimineaศ›ฤƒ, รฎmpreunฤƒ cu pฤƒrinศ›ii bฤƒrbatului gฤƒsit mort รฎn condiศ›ii suspecte.

โ€žรŽl ajutam ศ™i noi, familia (n.r. pe singurul angajat la stรขnฤƒ). Nu stฤƒtea non-stop acolo, numai cฤƒ รฎn seara respectivฤƒ l-a rugat ciobanul sฤƒ rฤƒmรขnฤƒ el la oi pentru a veni el acasฤƒ, ca sฤƒ รฎi dea tatฤƒlui sฤƒu medicamentele, mรขncarea, ศ™i sฤƒ rฤƒmรขnฤƒ peste noapte la tatฤƒl sฤƒu. A fost ceva premeditat pentru cฤƒ a avut urme de violenศ›ฤƒ. Am plecat รฎmpreunฤƒ cu ciobanul ศ™i cu tatฤƒl bฤƒiatului, era ora 21.10 ศ™i ne-am รฎntors a doua zi, รฎn jur de ora 07.00. Oile erau รฎnchise รฎn staul ศ™i am รฎnceput sฤƒ รฎl sun sฤƒ vedem de ce sunt รฎnchise oile. Nu a rฤƒspuns nimeni la staulโ€, a declarat Rosalia.

Rosalia, mama lui, spune cฤƒ dupฤƒ douฤƒ ore ศ™i jumฤƒtate de cฤƒutฤƒri, ศ™i-a gฤƒsit fiul mort, cu urme violenศ›ฤƒ pe corp, de aceea crede cฤƒ, de fapt, ar fi fost ucis ศ™i nu cฤƒ tรขnฤƒrul ar fi recurs la un gest extrem. Pฤƒrinศ›ii au vฤƒzut ศ™i urme de roศ›i, ceea ce รฎi determinฤƒ ศ™i mai mult sฤƒ creadฤƒ cฤƒ a fost omorรขt. Nu ratati mai jos apasand pe butonul ‘afisati reluarea’ noua editie in acces direct din 3 iulie 2024..