Acces Direct de pe 17 Iunie 2024 Editie Completa

Urmariti aici mai jos pe site in reluare acces direct 17 iunie 2024...

Cazul crimei din Brฤƒila continuฤƒ la acces direct de pe 17 iunie 2024 cu dezvฤƒluiri ศ™ocante! Femeia ucisฤƒ de iubitul ei a sunat la 112 รฎnainte de tragedie ศ™i a cerut cu disperare ajutorul oamenilor legii.

Din nefericire, aceศ™tia nu au intrat la timp รฎn casa ei, pentru a o salva, ci au revenit abia a doua zi, cรขnd au gฤƒsit cele douฤƒ trupuri neรฎnsufleศ›ite. Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare noua editie din acces direct 17 iunie 2024 integral..

Acces direct 17 iunie 2024

Avรขnd รฎn vedere contextul รฎn care femeia a murit, poliศ›iศ™tii din Brฤƒila ar fi revenit cu o explicaศ›ie pentru faptul cฤƒ nu au gฤƒsit-o la timp. Aceศ™tia ar fi dat vina pe obosealฤƒ, motivรขnd faptul cฤƒ nu ar fi intrat รฎn casa femeii, ci s-ar fi limitat doar la a bate la uศ™ฤƒ, iar dupฤƒ ce nu li s-a rฤƒspuns, ar fi plecat.

รŽnainte sฤƒ plece din zona รฎn care locuia femeia omorรขtฤƒ, o vecinฤƒ a spus cฤƒ i-a vฤƒzut mรขncรขnd viศ™ine din pomul unui vecin.

S-ar fi plimbat cรขteva minute รฎn ศ™ir, dar nu ar fi dus operaศ›iunea la sfรขrศ™it. Dupฤƒ acest incident s-ar fi fฤƒcut controale, iar cei patru poliศ›iศ™ti care au fost trimiศ™i acasฤƒ la femeie ar fi fost concediaศ›i. Acces direct de pe 17 iunie 2024 poate fi urmarita mai jos.

Nepotul femeii care a murit รฎn Brฤƒila a fฤƒcut declaraศ›ii ศ™ocante. Bฤƒrbatul vrea sฤƒ verifice dacฤƒ, รฎntr-adevฤƒr, poliศ›iศ™tii ar fi bฤƒtut la poartฤƒ ศ™i ar fi strigat-o pe femeie รฎn momentul รฎn care au ajuns acolo. Acesta a spus cฤƒ dacฤƒ agenศ›ii s-ar fi uitat peste poartฤƒ, ar fi vฤƒzut urme de sรขnge.

Noua editie din emisiunea acces direct 17 iunie 2024 poate fi vazuta in reluare mai jos

โ€Hardul este รฎn posesia poliศ›iei, dar รฎl voi recupera ศ™i mฤƒ voi uita special sฤƒ vฤƒd dacฤƒ au bฤƒtut la poartฤƒ, cum spun ei, ศ™i ar fi strigat la poartฤƒ. Chiar sunt curios. Aveam o camerฤƒ รฎn faศ›a porศ›ii. Nu pot sฤƒ mฤƒ pronunศ› pรขnฤƒ cรขnd nu vฤƒd imaginile. (…) Doar dacฤƒ se uitau peste poartฤƒ, vedeau sรขngele. Doar dacฤƒ te uitai puศ›in peste poartฤƒ vedeai sรขngele imediatโ€, a declarat nepotul femeii, la Acces Direct. Nu ratati mai jos apasand pe butonul ‘afisati reluarea’ noua editie in acces direct din 17 iunie 2024..