Acces Direct de pe 14 Iunie 2024 Editie Gratuita

Urmariti aici mai jos pe site in reluare acces direct 14 iunie 2024...

Noi detalii halucinante la acces direct 14 iunie 2024 รฎn cazul femeii care a fost gฤƒsitฤƒ fฤƒrฤƒ suflare รฎntr-un rรขu secat! Veta ศ™i-a gฤƒsit sfรขrศ™itul la vรขrsta de 67 de ani. Familia susศ›ine cฤƒ a fost ucisฤƒ. Ce au mฤƒrturisit apropiaศ›ii, รฎn exclusivitate pentru Acces Direct. Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare noua editie din acces direct 14 iunie 2024 integral..

Cazul tragic al Vetei, femeia descoperitฤƒ fฤƒrฤƒ suflare รฎn apropierea unui rรขu secat, la o distanศ›ฤƒ considerabilฤƒ de locuinศ›a sa, a luat o รฎntorsฤƒturฤƒ sinistrฤƒ dupฤƒ ce familia a declarat cฤƒ ar exista indicii cฤƒ ar fi fost omorรขtฤƒ.

Acces direct 14 iunie 2024

Veta a fost gฤƒsitฤƒ decedatฤƒ รฎntr-o zonฤƒ izolatฤƒ, ceea ce a iniศ›ial condus la presupunerea cฤƒ ar fi suferit un accident nefericit. Cu toate acestea, familia femeii a รฎnceput sฤƒ primeascฤƒ mesaje anonime sugerรขnd cฤƒ de fapt aceasta ar fi fost ucisฤƒ.

โ€žAm รฎnceput sฤƒ o cฤƒutฤƒm, cรขnd am vฤƒzut cฤƒ nu o gฤƒsim la nicio rudฤƒ, am sunat la 112, sฤƒ o cฤƒutฤƒm. Pe 24 septembrie, Poliศ›ia a fost la noi, am รฎnceput cercetฤƒrile, iar la douฤƒ zile distanศ›ฤƒ am fost sunatฤƒ de fratele meu Ionel, am fost sunatฤƒ de sora presupusului criminal, cฤƒ a vฤƒzut-o pe mama la covrigi. Ne-a indus รฎn eroareโ€, a mฤƒrturisit Mirela, una intre fiicele femeii, la Acces Direct. Acces direct de pe 14 iunie 2024 poate fi urmarita mai jos.

Ancheta este รฎn desfฤƒศ™urare ศ™i autoritฤƒศ›ile investigheazฤƒ fiecare aspect al cazului pentru a clarifica circumstanศ›ele exacte ale morศ›ii Vetei, รฎntr-o poveste care continuฤƒ sฤƒ devinฤƒ din ce รฎn ce mai complexฤƒ ศ™i mai tulburฤƒtoare.

Fiica Vetei susศ›ine cฤƒ mama ei avea urme de lovituri atunci cรขnd trupul ei a fost preluat de autoritฤƒศ›i. Femeia ar fi avut semne pe mai multe zone ale corpului.

โ€žDin ce mi-au spus rudele, nevasta presupusului criminal, ne-au spus cฤƒ au cฤƒlcat-o cu maศ™ina ศ™i au dus-o acolo. Mama era inconศ™tientฤƒ, nu era moartฤƒ, au dus-o acolo mai mult vieโ€, a mai spus femeia.

Noua editie din emisiunea acces direct 14 iunie 2024 poate fi vazuta in reluare mai jos

Familia trece prin momente foarte grele de cรขnd Veta a fost descoperitฤƒ fฤƒrฤƒ suflare. Femeia ar fi fost supusฤƒ unor chinuri groaznice. Nu ratati mai jos apasand pe butonul ‘afisati reluarea’ noua editie in acces direct din 14 iunie 2024..