Acces Direct de pe 13 Iunie 2024 in Reluare

Urmariti aici mai jos pe site in reluare acces direct 13 iunie 2024...

Acces direct este o emisiune talk-show de tip tabloid, care a apฤƒrut pe micile ecrane, pentru prima datฤƒ, รฎn septembrie 2008, la a1. De la รฎnceputul anului 2022, emisiunea este difuzatฤƒ pe AStars, la cรขrma cฤƒreia sunt Mirela Vaida ศ™i Adrian Velea. Emisiunea are pรขnฤƒ รฎn prezent 31 sezoane! Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare noua editie din acces direct 13 iunie 2024 integral..

รŽncepand cu sezonul 30, emisiunea “Acces direct” are un nou platou ศ™i o nouฤƒ รฎnfฤƒศ›iศ™are. Emisiunea se va filma รฎn studiourile Pipera, Bucureศ™ti. Timp de 13 ani emisiunea a fost filmatฤƒ รฎn Fostul cinematograf โ€žExcelsiorโ€.

Acces direct 13 iunie 2024

Emisiunea Acces direct a avut parte de mai multe schimbฤƒri รฎn anul 2022. Deศ™i iniศ›ial s-a vehiculat cฤƒ aceasta va fi scoasฤƒ din grila de programe din cauza amenzilor primite din partea CNA, ulterior prezentatoarea emisiunii a explicat cum stau lucrurile. Se pare cฤƒ emisiunea ศ™i-ar fi schimbat tronsonul de difuzare, de la ora 16:00 pรขnฤƒ la ora 19:00 emisiunea se difuza pe a1, iar de la ora 16:00 pรขnฤƒ la ora 19:00 emisiunea continua pe AStars, iar din mai 2022, cei de la a1 au decis sฤƒ scoatฤƒ definitv formatul din grila postului.

Din mai 2022, de cรขnd a fost mutatฤƒ emisiunea, ศ™eful postului AStars a spus cฤƒ emisiunea a adus relansarea AStars, aducรขnd postul din nou la viaศ›ฤƒ: โ€žPe intervalul รฎn care emisiunea a fost difuzatฤƒ pe AStars, audienศ›a staศ›iei a crescut de cinci ori, ceea ce a poziศ›ionat staศ›ia pe locul patru, imediat dupฤƒ cele trei mari posturi generaliste”, a completat Cristian Ionescu, ศ™eful AStars. Acces direct de pe 13 iunie 2024 poate fi urmarita mai jos.

รŽn fiecare zi, de luni pรขnฤƒ vineri, de la 16:00, la Antena Stars, timp de trei ore, Mirela Vaida le va aduce telespectatorilor atรขt noutฤƒลฃi din showbiz, cรขt ลŸi subiecte din sfera socialฤƒ. โ€œDurata emisiunii pe Antena Stars este, cumva, fireascฤƒ. Dinamica vieลฃii ลŸi a evenimentelor ne-a fฤƒcut sฤƒ รฎnลฃelegem cฤƒ suntem importanลฃi pentru oameni, cฤƒ televiziunile de niลŸฤƒ sunt รฎn creลŸtere, cฤƒ publicul lor este loial ลŸi are aลŸteptฤƒri sฤƒ gฤƒseascฤƒ acolo tot ceea ce vrea sฤƒ afle.

Noua editie din emisiunea acces direct 13 iunie 2024 poate fi vazuta in reluare mai jos

Telespectatorii ne-au arฤƒtat un interes foarte mare pentru subiectele pe care le dezbatem zi de zi, fie cฤƒ vorbim de familii, cazuri sociale, accidente, evenimente tragice, pandemie sau neimplicarea autoritฤƒลฃilor รฎn anumite subiecte. Nu ratati mai jos apasand pe butonul ‘afisati reluarea’ noua editie in acces direct din 13 iunie 2024..