Acces Direct de pe 10 Iunie 2024 Editie Integrala

Urmariti aici mai jos pe site in reluare acces direct 10 iunie 2024...

Situaศ›ie aproape dramaticฤƒ la acces direct de pe 10 iunie 2024 รฎntre o tรขnฤƒrฤƒ ศ™i fosta soacrฤƒ! Violeta susศ›ine cฤƒ cea care i-a fost soacrฤƒ vrea s-o dea afarฤƒ din casฤƒ dupฤƒ ce s-a despฤƒrศ›it de bฤƒiatul ei. Tรขnฤƒra spune cฤƒ cel care i-a fost partener de viaศ›ฤƒ pierde toศ›i bani la jocuri de noroc. Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare noua editie din acces direct 10 iunie 2024 integral..

Fosta soacrฤƒ ar vrea sฤƒ o dea afarฤƒ din casฤƒ pe femeia alฤƒturi de care fiul ei a locuit aproximativ 10 ani de zile. รŽn timp ce femeia vrea sฤƒ o goneascฤƒ, tรขnฤƒra nu se lase dusฤƒ pentru cฤƒ, spune ea, ศ™i ea a investit banii รฎn casa รฎn care locuieศ™te รฎn prezent, bani destul de mulศ›i, pe care รฎi vrea รฎnapoi de la soacrฤƒ.

Acces direct 10 iunie 2024

Nora ศ™i nepoศ›ica, nevoite sฤƒ-ศ™i facฤƒ bagajele? Trimise รฎn stradฤƒ fฤƒrฤƒ niciun ban รฎn buzunar? Femeia spune cฤƒ vrea sฤƒ-ศ™i recupereze banii pentru fiica ei se poate sฤƒ รฎi ia ศ™i ei o casฤƒ cu chirie.

Violeta spune cฤƒ dupฤƒ ce s-a despฤƒrศ›it de iubitul sฤƒu, ea ศ™i mama acestuia au devenit duศ™mani de temut. Mai exact, fosta soacrฤƒ ar fi pus la punct un plan ca sฤƒ รฎศ™i dea nora ศ™i nepoศ›ica afarฤƒ din casฤƒ. Acces direct de pe 10 iunie 2024 poate fi urmarita mai jos.

“Am o fetiศ›ฤƒ รฎn vรขrstฤƒ de opt ani ศ™i รฎncฤƒ un bฤƒiat รฎn vรขrstฤƒ de 19 ani.” , a spus Violeta.

Violeta povesteศ™te cฤƒ a avut cu iubitul ei o relaศ›ie de aproape un deceniu. Anul trecut รฎnsฤƒ, bฤƒrbatul ar fi plecat de acasaฤƒ.

“A plecat de acasฤƒ, dar de fapt noi nu mai eram รฎn relaศ›ii bune de 3-4 ani. Eram separaศ›i, el era รฎntr-un dormitor, eu รฎn alt dormitor. Nu s-a ocupat nici de educaศ›ia fetiศ›ei, nici de creศ™terea ei.” , a mai spus Violeta.

Noua editie din emisiunea acces direct 10 iunie 2024 poate fi vazuta in reluare mai jos

Femeia spune cฤƒ alฤƒturi de soศ›ul ei a fฤƒcut mai multe investiศ›ii ศ™i acum รฎncearcฤƒ sฤƒ รฎศ™i recupereze banii รฎn instanศ›ฤƒ.

“El joacฤƒ la jocuri de noroc. El atunci era angajat cu carte de muncฤƒ. Noi nu prea ศ›ineam banii รฎmpreunฤƒ pentru cฤƒ el juca la locuri de noroc. I-am spus soacrei mele, dar el era bฤƒiatul mamei. Investiศ›ia รฎn casฤƒ a fost fฤƒcutฤƒ mai mult din banii mei. (…) Am avut un ordin de restricศ›ie. (…) A fost agresiv. Am obศ›inut un ordin de protecศ›ie pe 30 de zile, dar pe care รฎl putem prelungi dacฤƒ doream, dar m-am gรขndit cฤƒ poate totuศ™i se potoleศ™te ศ™i m-am gรขndit cฤƒ aศ™ putea sฤƒ-i mai dau o ศ™ansฤƒ pentru fetiศ›a mea. (…) De o sฤƒptฤƒmรขnฤƒ mi-a oprit ศ™i apa potabilฤƒ.”, a mai spus Violeta. Nu ratati mai jos apasand pe butonul ‘afisati reluarea’ noua editie in acces direct din 10 iunie 2024..