Acces Direct de pe 6 Iunie 2024 Editie Integrala

Urmariti aici mai jos pe site in reluare acces direct 6 iunie 2024...

Durere fฤƒrฤƒ margini pentru o familie din Botoศ™ani la acces direct 6 iunie 2024, la doi ani de la moartea fiului. Petru a sfรขrศ™it tragic, la cรขศ›iva metri de casฤƒ, pe 19 mai 2022. La doi ani distanศ›ฤƒ de la moartea fiului lor, pฤƒrinศ›ii vor sฤƒ se facฤƒ dreptate, susศ›inรขnd cฤƒ un alt tรขnฤƒr l-a lovit, dar nu ar fi fost pedepsit. Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare noua editie din acces direct 6 iunie 2024 integral..

Pฤƒrinศ›ii lui Petru spun cฤƒ deศ™i a trecut doi ani de cรขnd fiul lor a fost spulberat, ancheta bate pasul pe loc. Ar fi fost identificat cel care l-a lovit din plin pe fiul lor, fiind vorba de un ศ™ofer care avea permis de opt zile, care nu ar fi fost pedepsit.

โ€žSeara, cรขnd am terminat treaba, a plecat sฤƒ รฎศ™i ia niศ™te ศ›igฤƒri din sat. Casa noastrฤƒ e cumva รฎn cรขmp (…) Eu am rฤƒmas de am fฤƒcut treaba acasฤƒ (…) Erau amรขndoi ศ™i cu bฤƒiatul vecinului atunci. Mฤƒ gรขndesc cฤƒ o fi fost o capcanฤƒ pusฤƒ la cale de el. Eu nu ศ™tiu ce o fi fost, cine o fi avut ciudฤƒ pe el. Era noapte deja, se รฎnserase. Al meu nu bฤƒuse nimic. Au mers ศ™i au alimentat, noi dormeam. Nu a tras regulamentar lรขngฤƒ podeศ›, pe podeศ› nu รฎncap trei maศ™ini (…)

Bฤƒiatul a mers ศ™i au ieศ™it ca prietenii. A coborรขt, a tras pe partea dreapta, nu a coborรขt pe stรขnga, a traversat pe pod ศ™i atunci a zis cฤƒ merge sฤƒ รฎศ™i aprindฤƒ cu ศ›igarฤƒโ€, a povestit tatฤƒl lui Petru, la Acces Direct.

Acces direct 6 iunie 2024

Familia lui Petru mai spune cฤƒ tรขnฤƒrul care l-a spulberat pe fiul lor ar fi fugit de la faศ›a locului, dar ar fi fost prins la scurt timp chiar de unul dintre cei cu care Petru a mers la benzinฤƒrie. Pฤƒrinศ›ii lui cred cฤƒ, de fapt, tรขnฤƒrul ar fi fost lovit intenศ›ionat.

โ€žA fugit de la locul accidentului (…) Cรขnd am ieศ™it afarฤƒ, nu era venitฤƒ nici poliศ›ia, nici salvarea. L-am gฤƒsit mort dupฤƒ niศ™te tufe, cu faศ›a รฎn sus, avea capul spart (…) Vecinul a sunat la salvare ศ™i cu prietenul lui. A fugit dupฤƒ el, l-au gฤƒsit la 200 de metri (n.r. pe tรขnฤƒrul care l-ar fi lovit cu maศ™ina)โ€, a mai spus bฤƒrbatul. Acces direct de pe 6 iunie 2024 poate fi urmarita mai jos.

Tรขnฤƒrul de 20 ani spune cฤƒ avea 50 de km/h atunci cรขnd l-a lovit pe Petru ศ™i ar fi fost spulberat din lateral atunci cรขnd nu s-ar fi asigurat cฤƒ nu vine vreo maศ™inฤƒ.

ศ˜oferul a mai declarat cฤƒ la dosar existฤƒ o declaraศ›ie datฤƒ de prietenul lui Petru, atunci cรขnd ar fi fost avertizat sฤƒ fie atent, pentru cฤƒ vine o maศ™inฤƒ, dar chiar ศ™i aศ™a, ar fi trecut strada ศ™i nu s-ar fi asigurat. Neagฤƒ cฤƒ a fugit de la locul accidentului ศ™i spune cฤƒ, de fapt, el a fost cel care a alertat poliศ›ia ศ™i a chemat salvarea, precizรขnd cฤƒ Petru ar fi fost bฤƒut.

Pฤƒrinศ›ii lui Petru spun cฤƒ nu este posibil ca ศ™oferul sฤƒ fi avut 50 de km/h, poliศ›iศ™tii constantรขnd cฤƒ a avut o vitezฤƒ mult mai mare. A fost proiectat ศ™i la mai bine de 50 de metri de la locul accidentului ศ™i nu ar fi existat nici urme de frรขnare.

Noua editie din emisiunea acces direct 6 iunie 2024 poate fi vazuta in reluare mai jos

Cazul morศ›ii lui Carolin se complicฤƒ. Ieri s-a aflat cฤƒ, de fapt, รฎmpreunฤƒ cu tรขnฤƒrul ศ™i iubita lui se afla ศ™i o fostฤƒ iubitฤƒ, o tรขnฤƒrฤƒ pe care antrenorul de fitness o cunoscuse รฎn urmฤƒ cu mai mulศ›i ani. Mama fostei lui iubite l-a acuzat cฤƒ ar fi consumat droguri, asta dupฤƒ ce รฎn apartament a fost gฤƒsit un pliculeศ› alb.

Carolin a aflat cฤƒ are o sorฤƒ vitregฤƒ cu puศ›in timp รฎnainte sฤƒ moarฤƒ. Chiar dacฤƒ nu au copilฤƒrit รฎmpreunฤƒ ศ™i s-au cunoscut recent, sora lui vitregฤƒ, Oana, spune cฤƒ se รฎncearcฤƒ denigrarea tรขnฤƒrului, care a murit รฎn Vinerea Mare.

Oana spune cฤƒ a vorbit o singurฤƒ datฤƒ cu iubita lui Carolin, care, รฎn continuare, nu ศ™i-a dorit sฤƒ dezvฤƒluie prea multe despre ce s-a รฎntรขmplat รฎn seara respectivฤƒ. Tรขnฤƒra mai spune cฤƒ este puศ›in probabil ca fratele ei vitreg sฤƒ se fi drogat. รŽncฤƒ nu se ศ™tie ce se aflau รฎn acele pliculeศ›e albe din casa lui Carolin.

Carolin ศ™i fosta iubitฤƒ pe care a cunoscut-o รฎn urmฤƒ cu mulศ›i ani s-au revฤƒzut รฎn Gฤƒeศ™ti. Se crede cฤƒ tรขnฤƒrul ศ™i actuala lui partenerฤƒ s-ar fi certat chiar de la fosta lui iubitฤƒ, iar astฤƒzi, fosta iubitฤƒ ศ™i mama ei s-au contrazis รฎn declaraศ›ii.

Femeia susศ›ine cฤƒ รฎl cunoaศ™te pe Carolin, รฎn timp ce fiica ei a povestit cฤƒ nu s-au รฎntรขlnit vreodatฤƒ. S-au contrazis ศ™i privind alte detalii legate de orele dinaintea tragediei. Nu ratati mai jos apasand pe butonul ‘afisati reluarea’ noua editie in acces direct din 6 iunie 2024..