Acces Direct de pe 5 Iunie 2024 Editie Gratuita

Urmariti aici mai jos pe site in reluare acces direct 5 iunie 2024...

Lidia ne povesteste la acces direct 5 iunie 2024 cฤƒ vrea sฤƒ รฎศ™i creascฤƒ nepotul de care s-a ocupat de la o vรขrstฤƒ fragedฤƒ. Copilul este รฎn grija tatฤƒlui vitreg, dupฤƒ ce mama lui a plecat รฎn ianuarie. Femeia are รฎncฤƒ un copil cu actualul partener ศ™i spune cฤƒ nu a putut sฤƒ รฎi vadฤƒ pe cei doi de luni bune, din cauza tatฤƒlui. Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare noua editie din acces direct 5 iunie 2024 integral..

Lidia are mai mulศ›i nepoศ›i, dar vrea sฤƒ se ocupe รฎn special de copilul care, รฎn prezent, se aflฤƒ รฎn grija tatฤƒlui vitreg. Femeia a povestit cฤƒ actualul partener al fiicei ei nu รฎi permite nici mฤƒcar mamei copilului sฤƒ รฎl vadฤƒ sau sฤƒ รฎl creascฤƒ.

Acces direct 5 iunie 2024

Fiica Lidiei ศ™i-a refฤƒcut viaศ›a dupฤƒ ce a devenit mamฤƒ pentru prima datฤƒ cu un alt bฤƒrbat. Cei doi au รฎmpreunฤƒ un bฤƒiat รฎn vรขrstฤƒ de opt ani, care ar fi ataศ™at de fratele lui vitreg, รฎn vรขrstฤƒ de 12 ani, nepotul Lidiei. Femeia spune cฤƒ fiica ei a fugit din casa soศ›ului ei, asta dupฤƒ ce ar fi fost bฤƒtutฤƒ รฎn repetate rรขnduri. A plecat fฤƒrฤƒ cei doi copii, rฤƒmaศ™i acum รฎn grija bฤƒrbatului. Acces direct de pe 5 iunie 2024 poate fi urmarita mai jos.

โ€žA spus cฤƒ dacฤƒ o prinde, o bate ศ™i ea a fugit. S-a cฤƒsฤƒtorit ศ™i a fฤƒcut un bฤƒiat ศ™i cu el, pe nume Cristi, are opt ani. Nepotul meu este obligat sฤƒ vadฤƒ de celฤƒlalt ศ™i eu nu sunt de acord (…) De frica lui sฤƒ nu mai mฤƒnรขnce bฤƒtaie nu a fugit (…) A luat o maศ™inฤƒ sฤƒ scape de bฤƒtฤƒi. รŽn ianuarie parcฤƒ a plecat. A plecat pentru cฤƒ era foarte agresiv ศ™i cu ea, ศ™i cu copiii. Am vrut sฤƒ o ajut, dar ea suferฤƒ dupฤƒ el, a fost รฎn depresie. A lฤƒsat copilul รฎn ianuarie, nu a putut sฤƒ รฎl ia pentru cฤƒ plรขnge dupฤƒ el cel micโ€, a declarat Lidia, la Acces Direct.

Lidia mai spune cฤƒ fiica ei a รฎncercat sฤƒ rezolve situaศ›ia cu calm, dar s-a ajuns rapid la un conflict, totul pornind de faptul cฤƒ tatฤƒl copiilor nu รฎi permite รฎncฤƒ soศ›iei lui sฤƒ รฎi vadฤƒ pe cei bฤƒieศ›i. Bฤƒrbatul ar fi refuzat inclusiv atunci cรขnd a venit poliศ›ia ca minorii sฤƒ รฎศ™i vadฤƒ mama.

Noua editie din emisiunea acces direct 5 iunie 2024 poate fi vazuta in reluare mai jos

Marian susศ›ine cฤƒ รฎl creศ™te pe fiul Luminiศ›ei de cรขnd avea un an, de aceea รฎศ™i doreศ™te sฤƒ se ocupe รฎn continuare de el. รŽn prezent, copilul are 13 ani ศ™i spune cฤƒ deศ™i nu este tatฤƒl lui biologic, รฎl considerฤƒ pฤƒrintele lui.

Lidia a declarat astฤƒzi cฤƒ รฎศ™i doreศ™te sฤƒ รฎศ™i creascฤƒ nepotul รฎn vรขrstฤƒ de 13 ani, nepot care, รฎn prezent, se aflฤƒ รฎn grija soศ›ului fiicei ei. Marian ศ™i Luminiศ›a au fost รฎmpreunฤƒ 11 ani, iar bฤƒrbatul spune cฤƒ l-a crescut pe cel mic รฎncฤƒ de cรขnd avea un an, de aceea, nici copilul nu vrea sฤƒ plece din casa รฎn care se aflฤƒ ศ™i fratele lui mai mic, รฎn vรขrstฤƒ de opt ani.

Chiar dacฤƒ รฎn acte nu este tatฤƒl lui, pentru cฤƒ are o liniuศ›ฤƒ รฎn certificatul de naศ™tere, Marian spune cฤƒ fiul Luminiศ›ei l-a considerat mereu pฤƒrintele lui. Copilul i-ar spune tatฤƒ, iar bฤƒrbatul a mai declarat cฤƒ se รฎnศ›eleg bine, de aceea nu vrea sฤƒ pฤƒstreze legฤƒtura cu mama lui.

Lidia a povestit cฤƒ fiica ei a fugit din casa รฎn care stฤƒtea cu soศ›ului ei dupฤƒ multe episoade รฎn care ar fi fost bฤƒtutฤƒ. Marian neagฤƒ aceste acuzaศ›ii, spunรขnd cฤƒ, de fapt, nu au existat astfel de situaศ›ii รฎn cei 11 ani de cฤƒsnicie. Nu ratati mai jos apasand pe butonul ‘afisati reluarea’ noua editie in acces direct din 5 iunie 2024..