Acces Direct de pe 4 Iunie 2024 Editie Online

Urmariti aici mai jos pe site in reluare acces direct 4 iunie 2024...

In editia de astazi la acces direct de pe 4 iunie 2024 aflam ca Radu Ciobฤƒnaศ™ul a ajuns รฎn stare gravฤƒ, dupฤƒ un incident halucinant de la o stรขnฤƒ la care muncea! Bฤƒrbatul ar fi fost atacat de persoane miserioase ศ™i ar fi fost cฤƒlcat cu maศ™ina! Fratele lui vrea sฤƒ se is mฤƒsuri, dupฤƒ ce bฤƒrbatul a ajuns acasฤƒ mai mult mort decรขt viu. Iatฤƒ ce spune Virgil! Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare noua editie din acces direct 4 iunie 2024 integral..

Un bฤƒrbat a trecut prin momente cumplite, dupฤƒ ce a acceptat sฤƒ munceascฤƒ la o stรขnฤƒ. Lucrurile nu au decurs aศ™a cum ศ™i-ar fi dorit ศ™i ar fi ajuns la un pas de moarte.

Dezvฤƒluirile fratelui lui Radu sunt cutremurฤƒtoare, iar bฤƒrbatul este รฎngrozit de ceea ce i s-a รฎntรขmplat lui Radu.

Acces direct 4 iunie 2024

Radu Ciobฤƒnaศ™ul obiศ™nuia sฤƒ lucreze la oamenii din localitate care รฎl solicitau, iar la un moment dat a ajuns la o stรขnฤƒ.

Fratele lui a declarat la Acces Direct cฤƒ bฤƒrbaศ›ii care se aflau la stรขnฤƒ au fฤƒcut o petrecere ศ™i i-au dat sฤƒ bea ศ™i lui Radu. Bฤƒrbatul este convins cฤƒ aceศ™tia i-au pus ceva รฎn pahar, cฤƒci fratele sฤƒu ar fi fost รฎn stare criticฤƒ.

De asemenea, unul dintre bฤƒrbaศ›i s-ar fi urcat la volanul maศ™inii ศ™i ar fi trecut cu ea peste Radu. Bฤƒrbatul a ajuns รฎn stare foarte gravฤƒ, iar acum fratele sฤƒu vrea sฤƒ ia mฤƒsuri รฎn acest caz. Bฤƒrbatul s-ar confrunta acum cu probleme grave. Acces direct de pe 4 iunie 2024 poate fi urmarita mai jos.

Patronul stรขnei a reacศ›ionat dupฤƒ incidentul de la stรขnฤƒ ศ™i a spus tot ce s-ar fi รฎntรขmplat, de fapt. Costicฤƒ s-a apฤƒrat, spunรขnd cฤƒ nu l-a chemat, ci a venit el singur la stรขnฤƒ. De asemenea, faptul cฤƒ a fost cฤƒlcat de maศ™inฤƒ ar fi fost un accident, cฤƒci nepotul nu l-ar fi vฤƒzut din cauza faptului cฤƒ era noapte.

โ€El vine dupฤƒ mรขncare, a fost la baloศ›i, i-am plฤƒtit. El mergea cu ziua la care รฎl chema. Aศ™a la baloศ›i, la gunoi, la orice, la lemne. A dormit รฎn spate, la stรขnฤƒ aici, noaptea. Pe la 22.00 s-a รฎntรขmplatโ€, a declarat patronul.

Noua editie din emisiunea acces direct 4 iunie 2024 poate fi vazuta in reluare mai jos

Au apฤƒrut informaศ›ii explozive despre noaptea รฎn care a avut loc conflictul รฎn care a fost implicat Carolin! Vฤƒrul antrenorului de fitness, mort รฎn Vinerea Mare, a revenit cu detalii explozive, care ar putea sฤƒ producฤƒ o rฤƒsturnare de situaศ›ie!

Moartea lui Carolin este un รฎntreg mister. Familia lui vrea sฤƒ afle ce s-a รฎntรขmplat ศ™i cine ar fi vinovat de aceastฤƒ tragedie.

Existฤƒ o mulศ›ime de detalii care au atras atenศ›ia ศ™i care ar putea sฤƒ schimbe tot ce se ศ™tie pรขnฤƒ acum despre moartea lui Carolin. Incidentul a lฤƒsat multe semne de รฎntrebare.

Carolin a murit รฎn Vinerea Mare, dupฤƒ ce a fost gฤƒsit รฎn stare criticฤƒ, cu rฤƒni grave pe corp ศ™i fฤƒrฤƒ haine. Au urmat zile grele pentru el, pรขnฤƒ cรขnd s-a produs tragedia, รฎn cele din urmฤƒ.

Nu se ศ™tie ce l-a afectat psihic atรขt de tare pe Carolin รฎncรขt sฤƒ recurgฤƒ la un gest necugetat, dupฤƒ mai multe zile de spitalizare.

Vฤƒrul lui Carolin a fฤƒcut noi declaraศ›ii, spunรขnd cฤƒ suspecteazฤƒ cฤƒ tรขnฤƒrul ศ™i iubita lui au oprit maศ™ina pe un teren privat, unde ar fi avut loc un scandal monstru. Auzind ce se รฎntรขmplฤƒ, propruetarul ar fi ieศ™it cu o lopatฤƒ, pentru a se apฤƒra ศ™i pentru a vedea ce se รฎntรขmplฤƒ. Nu ratati mai jos apasand pe butonul ‘afisati reluarea’ noua editie in acces direct din 4 iunie 2024..