Acces Direct de pe 3 Iunie 2024 Editie Completa

Urmariti aici mai jos pe site in reluare acces direct 3 iunie 2024...

Mama lui Robert vrea sฤƒ desluศ™eascฤƒ misterul morศ›ii fiului la acces direct de pe 3 iunie 2024! Tรขnฤƒrul s-ar fi bฤƒtut cu un coleg, aศ™a cum afirmฤƒ cea care i-a dat viaศ›ฤƒ, iar loviturile i-au cauzat moartea. Aceasta a deschis รฎn proces, sperรขnd cฤƒ va afla ce s-a รฎntรขmplat cu bฤƒiatul. Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare noua editie din acces direct 3 iunie 2024 integral..

O femeie este รฎn culmea disperฤƒrii dupฤƒ ce fiul ei รฎn vรขrstฤƒ de 37 de ani a murit. Aceasta considerฤƒ cฤƒ ar fi fost bฤƒtut de un coleg de la muncฤƒ, รฎnsฤƒ, bฤƒrbatul dezminte acuzaศ›iile. Robert, odatฤƒ รฎntors acasฤƒ dupฤƒ ce a fost lovit, a adormit ศ™i nu s-a mai trezit, fiindu-i declarat decesul.

Acces direct 3 iunie 2024

Mama este disperatฤƒ dupฤƒ ce fiul ei a murit. Tรขnฤƒrul de 37 de ani a murit dupฤƒ ce ar fi fost bฤƒtut, iar rฤƒnile i-au provcat moartea. Femeia mฤƒrturiseศ™te cum a decurs noapte fatidicฤƒ รฎn care nu a mai ศ™tiut nimic despre copilul ei. Deศ™i era รฎn ziua sa liberฤƒ, a mers la muncฤƒ pentru a-l ajuta pe vฤƒrul lui sฤƒ descarce un tir ศ™i sฤƒ primeascฤƒ bani รฎn plus.

El lucra ca ศ™i paznic la un depozit รฎn judeศ›ul Ilfov, รฎn apropiere de Bucureศ™ti. Cu toate cฤƒ mama lui nu a fost de acord, a decis sฤƒ plece, spunรขnd cฤƒ va cรขศ™tiga bani. Seara, Robert a anunศ›at cฤƒ nu a mai ajuns tirul ศ™i va rฤƒmรขne acolo toatฤƒ noaptea, urmรขnd sฤƒ ajungฤƒ acasฤƒ de dimineaศ›ฤƒ. Acces direct de pe 3 iunie 2024 poate fi urmarita mai jos.

โ€žCรขnd am vorbit cu el seara, mi-a zis cฤƒ vine dimineaศ›a la 6 ศ™i sฤƒ-i deschid uศ™a. L-am sunat dimineaศ›a ศ™i mi-a dat ocupat. รŽl sunam de mai multe ori, iar cรขnd a rฤƒspuns รฎmi zice cฤƒ sun ca disperata ศ™i apoi รฎl aud cum ศ›ipa โ€žaoleu nu mai daโ€, a รฎnchis telefonul. Apoi a venit la magazin cu poliศ›ia localฤƒ. Oamenii de acolo l-au vฤƒzut cum era plin de sรขnge de faศ›ฤƒ ศ™i pe haine. Cรขnd venise acasฤƒ รฎmi zice cฤƒ a fost bฤƒtut de un coleg. Dupฤƒ ce รฎmi dฤƒ numฤƒrul ศ™i am sunat, el sฤƒ-mi spunฤƒ cฤƒ bine cฤƒ nu a muritโ€, a spus mama lui Robert la Acces Direct.

Urmฤƒtoarea zi cรขnd l-a sunat mama, a auzit cum acesta ar fi ศ›ipat, iar cรขnd a ajuns acasฤƒ, avea pete de sรขnge pe el ศ™i spunea cฤƒ รฎl doare capul. Apoi a adormit ศ™i nu s-a mai trezit, fiindu-i declarat decesul. Femeia susศ›ine cฤƒ pe camerele de supraveghere sunt cรขteva imagini รฎn care รฎl aratฤƒ pe Robert cรขnd se รฎmbrรขncea cu un coleg, Manu.

Manu a fost acuzat cฤƒ l-ar fi bฤƒtut pe Robert, iar rฤƒnile provocare i-au fost cauzatoare de moarte. Acesta a fost contactat de reporterii Antena Stars ศ™i mฤƒrturiseศ™te cฤƒ nu a avut nicio legฤƒturฤƒ cu victima. รŽn seara fatidicฤƒ cei doi nu s-au รฎntรขlnit, avรขnd locuri diferite de muncฤƒ.

Bฤƒrbatul declarฤƒ cฤƒ a fost acuzat pe nedrept, iar mama victimei i-a deschis proces fฤƒrฤƒ sฤƒ fie implicat. Susศ›ine cฤƒ nu ศ™tie ce s-a รฎntรขmplat cu Robert, el fiind alฤƒturi de vฤƒrul lui la o descฤƒrcare, รฎn altฤƒ clฤƒdire faศ›ฤƒ de el.

Noua editie din emisiunea acces direct 3 iunie 2024 poate fi vazuta in reluare mai jos

Carolin, un tรขnฤƒr de 22 de ani a trecut prin momente cumplite. Nu se ศ™tie modul รฎn care a murit ศ™i apar tot mai multe detalii importante. Cรขteva imagini trimise de un localnic รฎl aratฤƒ pe tรขnฤƒr alฤƒturi de iubita lui รฎn apropierea unei case ศ™i par cฤƒ au o discuศ›ie aprinsฤƒ.

Moartea lui Carolin devine tot mai suspectฤƒ. La Acces Direct au apฤƒrut mai multe imagini din acea searฤƒ fatidicฤƒ fฤƒcute de un vecin unde s-au oprit cei doi. Tinerii pare cฤƒ au avut o discuศ›ie รฎn contradictoiu, apoi antrenorul de fitness pleacฤƒ de langฤƒ autoturism.

Localnicul din comuna unde au poposit cei doi tineri a oferit mai multe imagini din seara fatidicฤƒ. Maศ™ina รฎn care se aflau Carolin ศ™i iubita lui s-a oprit รฎn apropiere de curtea bฤƒrbatului ศ™i au stat peste 45 de minute รฎn zonฤƒ. Acesta a fฤƒcut ศ™i cรขteva fotografii autoturismului pentru a putea sฤƒ-l identifice.

Nu erau avariile pornite, iar locul retras รฎn care au parcat l-a fฤƒcut pe acesta sฤƒ-ศ™i punฤƒ mai multe รฎntrebฤƒri. Tinerii s-au oprit รฎn jur de ora 20:30, iar primele imagini cu autoturismul au fost fฤƒcute รฎn jur de 21:15. Cei doi se รฎndreptau cฤƒtre pฤƒrinศ›ii fetei, dar s-au oprit de mai multe ori. Maศ™ina era parcatฤƒ pe marginea drumului, avรขnd spatele destul de ieศ™it รฎn partea carosabilฤƒ.

รŽn imagini se poate observa cum cei stau de vorbฤƒ, iubita fiind รฎn lateralul autoturismului, iar Carolin รฎn spate. La distanศ›ฤƒ de cรขteva minute, sora localnicului face o altฤƒ fotografie ศ™i apare portbagajul deschis.

Tรขnฤƒrul a fost vฤƒzut la bustul gol, apoi a dispฤƒrut prin pฤƒdure, aศ™a cum se cunoaศ™te. Carolin fuge de acolo ศ™i ajunge pรขnฤƒ รฎn satul vecin, oprindu-se de mai multe ori la localnici. La prima casฤƒ unde a poposit, a cerut apฤƒ ศ™i a rugat-o pe proprietarฤƒ sฤƒ nu spunฤƒ cฤƒ a fost acolo, fiind cฤƒutaศ›i de hoศ›i. Nu ratati mai jos apasand pe butonul ‘afisati reluarea’ noua editie in acces direct din 3 iunie 2024..