Acces Direct de pe 28 Mai 2024 Editie Online

Urmariti aici mai jos pe site in reluare acces direct 28 mai 2024...

In cadrul editiei de astazi la acces direct de pe 28 mai 2024 ii avem alaturi pe pฤƒrinศ›ii micuศ›ei Raisa, fetiศ›a care ศ™i-a gฤƒsit sfรขrศ™itul รฎntr-un mod tragic, sunt sfรขศ™iaศ›i de durere. Cei doi spun cฤƒ au fost dฤƒศ›i รฎn care au fost ameninศ›ฤƒri cu moartea. Copila รฎn vรขrstฤƒ de doi ani ศ™i jumฤƒtate ศ™i-ar fi gฤƒsit sfรขrศ™itul din cauza unor datorii?! Ce declaraศ›ii au fฤƒcut pฤƒrinศ›ii micuศ›ei. Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare noua editie din acces direct 28 mai 2024 integral..

Amintim cฤƒ, astฤƒzi, o fetiศ›ฤƒ de doar doi ani ศ™i jumฤƒtate a fost gฤƒsitฤƒ la 400 m de casฤƒ ucisฤƒ violent. Sunt detalii cu un puternic impact emoศ›ional. Pฤƒrinศ›ii acestei fetiศ›e vin din Spania รฎn Romรขnia sฤƒ-ศ™i รฎngroape copila, dar mai ales sฤƒ รฎnศ›eleagฤƒ ce s-a รฎntรขmplat acolo ศ™i cum a fost ucisฤƒ fiica lor.

Acces direct 28 mai 2024

Copila gฤƒsitฤƒ fฤƒrฤƒ viaศ›ฤƒ รฎn Dolj fusese lฤƒsatฤƒ รฎn grija bunicilor. Pฤƒrinศ›ii micuศ›ei spun cฤƒ niศ™te cฤƒmฤƒtari, sau niศ™te oameni care ar fi jurat rฤƒzbunare pentru neplata unor datorii la timp ar fi promis rฤƒzbunare. Mama ศ™i tatฤƒl fetiศ›ei nu ศ™tiu ce sฤƒ mai creadฤƒ ศ™i nu รฎศ™i explicฤƒ cine le-ar fi putut ucide fetiศ›a.

Moartea micuศ›ei Raisa este una cumplitฤƒ. Fetiศ›a de doar doi ani ศ™i jumฤƒtate a fost gฤƒsitฤƒ fฤƒrฤƒ viaศ›ฤƒ dupฤƒ o operaศ›iune de cฤƒutฤƒri ca รฎn filme. Pฤƒrinศ›ii Raisei au intrat รฎn legฤƒturฤƒ directฤƒ prin Facebook รฎn ediศ›ia din aceastฤƒ searฤƒ a emisiunii Acces Direct ศ™i au vorbit despre crima care a รฎnspฤƒimรขntat Romรขnia.

Tatฤƒl Raisei povesteศ™te cฤƒ pe camerele de supraveghere din zonฤƒ a fost surprins momentul รฎn care micuศ›a a intrat รฎn curtea casei surorii mamei sale, รฎnsฤƒ acolo nimeni nu ศ™tie ce s-a รฎntรขmplat, cฤƒci fetiศ›a nu a mai ieศ™it. Acces direct de pe 28 mai 2024 poate fi urmarita mai jos.

“รŽn spatele casei cumnatei mele este pฤƒdurea. (โ€ฆ) Prima datฤƒ am bฤƒnuit cฤƒ a fost luatฤƒ de vreun animal sau muศ™catฤƒ. (โ€ฆ) Au fost ameninศ›ฤƒri. (โ€ฆ) Avem datorii la cฤƒmฤƒtari.”, spune cei doi pฤƒrinศ›i sfรขศ™iaศ›i de durere.

Fetiศ›a prezintฤƒ urme de violenศ›ฤƒ extremฤƒ. Parinศ›ii micuศ›ei susศ›in cฤƒ au mai mulศ›i suspecศ›i. Toศ›i cei care fac parte din familie sunt รฎncฤƒ audiaศ›i de oamenii legii. Autoritฤƒศ›ile fac tot ce le stฤƒ รฎn putinศ›ฤƒ pentru a afla cine este criminalul micuศ›ei.

Noua editie din emisiunea acces direct 28 mai 2024 poate fi vazuta in reluare mai jos

Bunica fetiศ›ei din Dolj care a fost gฤƒsitฤƒ moartฤƒ, femeia รฎn grija cฤƒreia se afla nepoata ศ™i frฤƒศ›iorul ei mai mare cu un an, a fฤƒcut declaraศ›ii รฎn cadrul emisiunii Acces Direct. Unde ศ™i cu cine se afla micuศ›a รฎnainte sฤƒ disparฤƒ.

Raisa, fetiศ›a รฎn vรขrstฤƒ de doi ani ศ™i jumฤƒtate a fost gฤƒsitฤƒ decedatฤƒ รฎn aceastฤƒ dimineaศ›ฤƒ, dupฤƒ o noapte albฤƒ รฎn care zeci de persoane, poliศ›iศ™ti, pompieri ลŸi voluntari, ajutaลฃi de un elicopter, au participat la operaลฃiunile de cฤƒutare.

Bunica micuศ›ei Raisa a spus ce s-a รฎntamplat ieri, รฎnainte ca fetiศ›a sฤƒ fie datฤƒ dispฤƒrutฤƒ.

“Fata era รฎn curte aici la mine, unde locuiesc. Eram toศ›i acasฤƒ รฎnafarฤƒ de o fatฤƒ pe care o am, care a plecat la magazin sฤƒ ia ceva pentru copii. (โ€ฆ) Eu sฤƒpam รฎn grฤƒdinฤƒ. Fata mea a plecat, una dintre ele cฤƒ eu am ศ™apte fete, a plecat la sora mare sฤƒ ia un grฤƒtar ศ™i a luat copiii dupฤƒ ea. Raisa a rฤƒmas acolo la fiica mea mare, nu s-a รฎntors. Eu cรขnd am venit din grฤƒdinฤƒ am รฎntrebat de fatฤƒ, mi-au spus cฤƒ este la Crenguศ›a. A venit nora fiicei mele ศ™i i-am spus: mamฤƒ, fata e la voi, ศ™i mi-a spus cฤƒ da, se joacฤƒ acolo. I-am zis bine.”, povesteศ™te bunica Raisei.

Potrivit dezvฤƒluirilor fฤƒcute de familie, รฎn momentul dispariศ›iei, micuศ›a ar fi fost รฎn compania unui bฤƒiat รฎn vรขrstฤƒ de aproximativ 15 ani care nu ar putea sฤƒ vorbeascฤƒ prea bine ศ™i รฎn compania unui alt bฤƒiat, mai mic, รฎn vรขrstฤƒ de 5 – 6 ani. Nu ratati mai jos apasand pe butonul ‘afisati reluarea’ noua editie in acces direct din 28 mai 2024..