Acces Direct de pe 24 Mai 2024 in Reluare

Urmariti aici mai jos pe site in reluare acces direct 24 mai 2024...

Aflam astazi in cadrul emisiunii acces direct de pe 24 mai 2024 ca Vasile a fost eliberat de patronul romรขn care รฎl ศ›inea sclav รฎntr-o pฤƒdure din Italia. Datoritฤƒ ediศ›iei de ieri a emisiunii Acces Direct, bฤƒrbatul se va รฎntoarce acasฤƒ la familia lui. Vasile se aflฤƒ รฎn drum spre casฤƒ! Bฤƒrbatul este รฎn aceste momente cu sora lui, dupฤƒ ce a scฤƒpat din calvarul รฎn care a fost nevoit sฤƒ trฤƒiascฤƒ ani la rรขnd. Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare noua editie din acces direct 24 mai 2024 integral..

Deศ™i lua legฤƒtura la telefon cu tatฤƒl ei, Cristina susศ›ine cฤƒ acesta era obligat sฤƒ mintฤƒ cฤƒ era bine, รฎn ciuda faptului cฤƒ era sechestrat. Fiica lui Vasile a mฤƒrturisit cฤƒ a vorbit cu el astฤƒzi, dupฤƒ eliberare, ศ™i era speriat.

Acces direct 24 mai 2024

Bฤƒrbatul a fost ศ™ocat, nu รฎi venea sฤƒ creadฤƒ cฤƒ este liber, รฎn cele din urmฤƒ. Vasile nu ar fi singurul รฎn situaศ›ia aceasta, ci mai multe persoane ar fi victimele patronului din Italia.

โ€žDa, exact pรขnฤƒ sฤƒ mฤƒ contactaศ›i dumneavoastrฤƒ era รฎn maศ™inฤƒ, venea spre casฤƒ. Era foarte fericit cฤƒ a scฤƒpat de acolo. Da. Mi-a zis cฤƒ nu era singurul care era รฎn postura asta, sunt mai multe persoane. (…) Era speriat, era un ศ™oc cu el vรขzรขndu-se la sora lui, el รฎncฤƒ nu realizase cฤƒ era cu elโ€, a mฤƒrturisit Cristina, fiica lui Vasile. Acces direct de pe 24 mai 2024 poate fi urmarita mai jos.

Dupฤƒ cinci ani de muncฤƒ, Vasile nu a fost plฤƒtit de patronul. Petru nu este de acord sฤƒ รฎi dea vreun ban bฤƒrbatului, รฎn ciuda faptului cฤƒ a lucrat zilnic pentru el.

Cu atรขt mai mult, Petru a vorbit ieri cu membrii familiei lui Vasile ศ™i i-a ameninศ›at pe toศ›i.

โ€žDupฤƒ emisiune, domnul Petru a sunat-o pe Cristina pe Facebook (…) Cรขnd am intrat toatฤƒ familia รฎn grup, el ne-a vorbit foarte urรขt, ne-a jignit ศ™i ne-a ameninศ›at (…) A zis Petru asearฤƒ cฤƒ nu รฎi va da niciun banโ€, a spus Elena, veriศ™oara bฤƒrbatului.

Noua editie din emisiunea acces direct 24 mai 2024 poate fi vazuta in reluare mai jos

Este important de precizat faptul cฤƒ Petru a aflat de ediศ›ia de ieri a emisiunii, dupฤƒ ce a fost sunat de un alt coleg de a lui Vasile. Cu toate acestea, tรขnฤƒrul de 19 ani, fiul femeii care a intrat ieri รฎn legฤƒturฤƒ telefonicฤƒ la Acces Direct, nu s-a รฎntors acasฤƒ pรขnฤƒ รฎn acest moment.

Patronul a intrat รฎn direct ศ™i a reacศ›ionat. Bฤƒrbatul a mฤƒrturisit cฤƒ el i-ar fi dat banii lui Vasile, ศ™i anume 14.000 de euro, de-a lungul timpului, รฎnsฤƒ el i-ar fi cheltuit pe toศ›i pe mรขncare ศ™i bฤƒuturฤƒ.

โ€žLa lemne muncim cu toศ›ii. รŽntrebaศ›i muncitorii ce e, nu trebuie sฤƒ vorbesc eu (…) Salariul este รฎn jur de 1.500 de euro. รŽn fiecare lunฤƒ. O parte din ei รฎi mai are de luat de la mine, este adevฤƒrat. Eu nu am schestrat pe nimeni, a fost liber sฤƒ plece โ€, a mฤƒrturist Petru, patronul. Nu ratati mai jos apasand pe butonul ‘afisati reluarea’ noua editie in acces direct din 24 mai 2024..

Bฤƒrbatul susศ›ine cฤƒ el nu a sechestrat pe nimeni, ci muncitorii ar fi fost liberi sฤƒ plece din pฤƒdure dacฤƒ doreau.