Acces Direct de pe 23 Mai 2024 Editie Online

Urmariti aici mai jos pe site in reluare acces direct 23 mai 2024...

Un romรขn ar trece prin momente groaznice รฎn Italia, aflam astazi la acces direct 23 mai 2024. Ultima discuศ›ie cu el a รฎngrozit-o pe fiica lui, care a decis sฤƒ ia mฤƒsuri. Deศ™i au comunicat de mai multe ori la telefon, tรขnฤƒra crede cฤƒ el nu ar fi putut sฤƒ poarte o discuศ›ie deschisฤƒ. De asemenea, ar fi fost atenศ›ionatฤƒ ศ™i dupฤƒ ce ar fi postat un anunศ› pe Facebookm referitor la ce i se รฎntรขmplฤƒ tatฤƒlui sฤƒu. Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare noua editie din acces direct 23 mai 2024 integral..

Un romรขn care munceศ™te รฎn Italia ศ™i-a รฎngrijorat familia, dupฤƒ ultimele discuศ›ii pe care le-a avut รฎn aceastฤƒ perioadฤƒ. Bฤƒrbatul ศ™i-ar fi dorit sฤƒ plece acasฤƒ, รฎnsฤƒ acest lucru nu ar fi posibil. Fiica lui face tot ce poate pentru a-l aduce acasฤƒ, dar lucrurile sunt mai complicate decรขt ar fi crezut.

Acces direct 23 mai 2024

De fiecare datฤƒ cรขnd ar vorbi cu familia lui, el ar suna doar de pe telefonul patronului sฤƒu. Acesta nu ar mai avea telefon ศ™i i-ar fi spus fiicei sale cฤƒ nu ar avea telefon mobil, cฤƒci l-ar fi spart ศ™i ar fi la reparat. A trecut mult de atunci, iar lucrurile au rฤƒmas la fel. De asemenea, bฤƒrbatul ar vorbi mult mai puศ›in cu familia lui, iar cรขteva detalii care au ieศ™it la ivealฤƒ le-a ridicat multe semne de รฎntrebare.

Fiica lui Vasile a spus cฤƒ mereu cรขnd ar comunica cu el, pare cฤƒ s-ar uita ศ™i la celelalte persoane din jurul sฤƒu, ca ศ™i cum ar fi constrรขns. Din acest motiv, fiica lui crede cฤƒ ar fi un motiv รฎn spatele tuturor acestor suspiciuni, iar tatฤƒl ei ar avea nevoie de ajutor. Acces direct de pe 23 mai 2024 poate fi urmarita mai jos.

Mama unui tรขnฤƒr de 19 ani, care lucreazฤƒ รฎn acelaศ™i loc cu Vasile, ar trece prin aceleaศ™i probleme. Femeia nu ar putea sฤƒ vorbeascฤƒ cu el ศ™i este รฎngrijoratฤƒ รฎn ceea ce รฎl priveศ™te. Femeia crede cฤƒ bฤƒiatul ei ar sta acolo pentru cฤƒ ar fi obligat, nu pentru cฤƒ ศ™i-ar dori el.

Noua editie din emisiunea acces direct 23 mai 2024 poate fi vazuta in reluare mai jos

Un sportiv din Romรขnia a fost gฤƒsit รฎn stare criticฤƒ, iar tragedia care s-a produs ulterior a stรขrnit multe suspiciuni รฎngrozitoare din partea familiei ศ™i prietenilor. Totul ar fi รฎnceput de la o ceartฤƒ cu iubita lui, iar ulterior el ar fi fost gฤƒsit รฎn stare gravฤƒ, cu tฤƒieturi pe corp ศ™i cu rฤƒni doarte grave. Cu toศ›ii รฎศ™i doresc sฤƒ afle adevฤƒrul despre Carolin! Nu ratati mai jos apasand pe butonul ‘afisati reluarea’ noua editie in acces direct din 23 mai 2024..

Moartea lui Carolin a devenit un mister uriaศ™. Familia ศ™i apropiaศ›ii au analizat atent tot ceea ce s-a รฎntรขmplat ศ™i considerฤƒ cฤƒ le lipsesc informaศ›ii care ar putea clarifica situaศ›ia. Sportivul a fost gฤƒsit รฎn stare criticฤƒ ศ™i ar fi avut rฤƒni foarte grave pe corp, inclusiv urme de tฤƒieturi. S-a stins ulterior din viaศ›ฤƒ.

Carolin avea un stil de viaศ›ฤƒ foarte sฤƒnฤƒtos, era antrenor de fitness ศ™i era รฎntr-o relaศ›ie de iubire. Din acest motiv, nimeni nu รฎศ™i explicฤƒ cum a putut sฤƒ moarฤƒ รฎn mod suspicios ศ™i fฤƒrฤƒ sฤƒ existe indicii care ar clarifica tragedia.

รŽnainte sฤƒ moarฤƒ, Carolin se afla รฎn maศ™inฤƒ cu iubita lui, iar รฎntre cei doi a รฎnceput un conflict. รŽn apropierea casei, cei doi au oprit maศ™ina, iar el a coborรขt. Sportivul a alergat pe cรขmp, iar de atunci a รฎnceput misterul.

Bฤƒiatul a fost cฤƒutat mai mult timp, iar mai apoi a fost gฤƒsit รฎn stare criticฤƒ ศ™i ar fi avut urme de tฤƒieturi, ar fi fost รฎnjunghiat ศ™i ar fi avut ochii tumefiaศ›i. Toate aceste lucruri au fost fฤƒcute publice de vฤƒrul lui Carolin, care a vorbit cu tatฤƒl bฤƒiatului.

Bฤƒiatul a fost dus la spital, unde ศ™i-a revenit. รŽnsฤƒ, lucrurile nu au mai fost la fel ca รฎnainte. Tatฤƒl lui a sesizat multe schimbฤƒri de comportament. Bฤƒiatul a implorat sฤƒ fie scos din spital ศ™i dus la locuinศ›a iubitei sale, aศ™a cum ศ™i-a dorit. Ulterior a revenit acasฤƒ la el, iar brusc a inceput sฤƒ se automutileze.

Carolin a ajuns รฎn stare gravฤƒ ศ™i a fost dus la spital, unde a fost tratat. Au urmat ore critice din viaศ›a lui, iar mai apoi ศ™i-a luat viaศ›a. Familia lui cautฤƒ acum rฤƒspunsuri.

EPISOUDL VA FI POSTAT AICI LA ORA 21;00 !!
EPISOUDL VA FI POSTAT AICI LA ORA 21;00 !!