Acces Direct de pe 21 Mai 2024 Editie Integrala

Urmariti aici mai jos pe site in reluare acces direct 21 mai 2024...

In cadrul editie acces direct de pe 21 mai 2024 aflam ca a fost un atac รฎn toiul nopศ›ii, la Bacฤƒu! Elena, o femeia รฎn vรขrstฤƒ de 62 de ani, a trฤƒit spaima vieศ›ii ei, dupฤƒ ce un bฤƒrbat a intrat peste ea รฎn casฤƒ ศ™i a รฎncercat sฤƒ o violeze. Agresorul este cฤƒutat de poliศ›iศ™ti. Dacฤƒ l-ai vฤƒzut, sunฤƒ de urgenศ›ฤƒ la numฤƒrul 112! Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare noua editie din acces direct 21 mai 2024 integral..

รŽn urmฤƒ cu doar o lunฤƒ, Elena a trฤƒit spaima vieศ›ii ei! รŽn toiul nopศ›ii, un bฤƒrbat a dat buzna รฎn casa ei ศ™i a รฎncercat sฤƒ o agreseze. Femeia รฎn vรขrstฤƒ de 62 de ani s-a รฎmpotrivit cu toatฤƒ puterea ei ศ™i l-a pus pe prฤƒdฤƒtor pe fugฤƒ.

Timofte Adrian Gheorghe, agresorul, nu a fost prins nici pรขnฤƒ la acest moment, deศ™i este cฤƒutat รฎn toatฤƒ ศ›ara.

Fiica Elenei, Anca, a vorbit despre tot ce s-a รฎntรขmplat รฎn acea noapte. Tรขnฤƒra a declarat cฤƒ prฤƒdฤƒtorul a fugit. Ea s-a speriat foarte tare รฎn momentul รฎn care mama ei a sunat-o ศ™i i-a explicat ce s-a รฎntรขmplat.

Acces direct 21 mai 2024

โ€žPe data de 21 aprilie, el a intrat รฎn casฤƒ cu forศ›a peste mama ศ™i a รฎncercat sฤƒ o violeze. Mama era atunci cu nepoศ›elul meu รฎn vรขrstฤƒ de 9 ani. Datoritฤƒ lui e mama รฎn viaศ›ฤƒ acum, deoarece el s-a trezit ศ™i a plecat din camerฤƒ. Nemernicul ฤƒsta a crescut cu fraศ›ii mei. El a fฤƒcut รฎnchisoare 4 ani pentru viol ศ™i trebuie รฎnchis, pentru cฤƒ sunt o grฤƒmadฤƒ de femei singure รฎn satul nostru. El a intrat sฤƒ o violeze pe mama, dar nu a reuศ™it ศ™i a bฤƒtut-oโ€, a spus ea.

Elena a intrat รฎn direct prin telefon ศ™i a povestit tot ce s-a รฎntรขmplat รฎn acea noapte. Femeia รฎn vรขrstฤƒ de 62 de ani a fost lovitฤƒ de agresor ศ™i a trecut prin momente cumplite. Acces direct de pe 21 mai 2024 poate fi urmarita mai jos.

Timofte Adrian Gheorghe este cฤƒutat de poliศ›iศ™tii din รฎntreaga ศ›arฤƒ! Bฤƒrbatul are vรขrsta de 33 de ani ศ™i este din Buda, judeศ›ul Bacฤƒu. Dacฤƒ l-ai vฤƒzut pe agresor, sunฤƒ de urgenศ›ฤƒ la numฤƒrul unic 112.

Noua editie din emisiunea acces direct 21 mai 2024 poate fi vazuta in reluare mai jos

Crimฤƒ la poarta casei! Cosmin, fiul bฤƒrbatului decedat, ศ™i Georgeta, vฤƒduva acestuia, aratฤƒ dovezile. Cei doi au povestit cum a murit bฤƒrbatul. Iatฤƒ cum s-a รฎntรขmplat totul, dar ศ™i ceacuzaศ›ii grave au fฤƒcut ei!

Fiul este รฎngenuncheat de durere! Tatฤƒl lui a fost gฤƒsit fฤƒrฤƒ suflare la doar cรขศ›iva metri de casฤƒ. Sunt acuzaศ›ii extrem de grave! Criminalii au รฎncercat sฤƒ ศ™teargฤƒ urmele teribilei fapte? Iatฤƒ ce s-a รฎntรขmplat, dar ศ™i cine ar fi de vinฤƒ!

Victor รฎศ™i aศ™tepta acasฤƒ cu nerฤƒbdare tatฤƒl, deoarece acesta a ieศ™it la o simplฤƒ plimbare prin faศ›a locuinศ›ei, dar pฤƒrintele lui nu s-a mai รฎntors niciodatฤƒ. Bฤƒrbatul a murit chiar รฎn faศ›a casei, รฎntr-un accident cumplit.

Familia acuzฤƒ cฤƒ probele au fost mฤƒsluite ศ™i nimeni nu a fost tras la rฤƒspundere. Georgeta ศ™i Victor, vฤƒduva, respectiv fiul bฤƒrbatului decedat, au fฤƒcut acuzaศ›ii grave. Accidentul devastator a avut loc รฎn localitatea Mฤƒgurele, judeศ›ul Ilfov.

Victor a povestit cum s-a รฎntรขmplat totul. El a ieศ™it la plimbare dupฤƒ tatฤƒl sฤƒu, iar un vecin i-a spus cฤƒ pฤƒrintele lui a avut un accident. Cรขnd s-a dus acolo, bฤƒrbatul era รฎntr-o stare criticฤƒ.

Georgeta a declarat cฤƒ aศ™teaptฤƒ de 6 ani sฤƒ afle cine este vinovat pentru accidentul รฎn care regretatul ei partener ศ™i-a pierdut viaศ›a. Femeia nu รฎnศ›elege nici acum ce s-a รฎntรขmplat, ci doar ศ™tie cฤƒ รฎn incident au fost implicaศ›i un biciclist ศ™i un ศ™ofer care conducea o maศ™inฤƒ.

ศ˜oferul care a fost implicat รฎn accident ศ™i a lovit pietonul a explicat cum s-a รฎntรขmplat totul. El nu era singur รฎn maศ™inฤƒ รฎn momentul impactului, ci รฎnsoศ›it de fratele lui, care era รฎn dreapta, ศ™i soศ›ie, care se afla pe bancheta din spate a maศ™inii. Nu ratati mai jos apasand pe butonul ‘afisati reluarea’ noua editie in acces direct din 21 mai 2024..