Survivor Romania All Stars Episodul 54 Gratuit 16 Mai 2024

Urmariti aici mai jos pe site in reluare Survivor Romania All Stars episodul 54 de pe 16 mai 2024 integral..

Au รฎnceput nominalizฤƒrile รฎn cel mai tensionat Consiliu de pรขnฤƒ acum de la survivor romania all stars episodul 54 gratuit 16 mai 2024! Cei ศ™apte concurenศ›i rฤƒmaศ™i la Survivor All Stars au votat persoana pe care o vor trimisฤƒ la duel. Iatฤƒ despre cine este vorba! Vizionati acum mai jos emisiunea survivor romania all stars episodul 54 in reluare din 16 mai 2024.

โ€‹Consiliul de Nominalizare din aceastฤƒ searฤƒ vine la pachet cu o mulศ›ime de sentimente, emoศ›ii ศ™i nervi! Zanni este convins cฤƒ el va fi trimis la duelul de eliminare ศ™i considerฤƒ cฤƒ votul lui este unul inutil:

โ€žPentru cine nu ศ™tie, votul meu nu conteazฤƒ. Este doar un votโ€, a spus Zanni dezamฤƒgit.

Fiecare concurent a votat aศ™a cum a simศ›it:

โ€žVoturile astea sunt din ce รฎn ce mai grele.. Deศ™i nu aศ™ vrea sฤƒ-l votez pentru cฤƒ este unul dintre cei mai puternici concurenศ›i, dar pentru cฤƒ sunt un Rฤƒzboinic, รฎl votez pe Zaniโ€, a spus Iancu Sterp.

Astfel, dupฤƒ ce fiecare concurent ศ™i-a exprimat votul, Zanni a fost trimis direct la duelul eliminator!

Survivor Romania all stars episodul 54 de pe 16 mai 2024

TJ Miles, purtฤƒtorul Colanului de Imunitate, a ales concurentul care riscฤƒ sฤƒ fie eliminat. Iatฤƒ cu cine va merge Zanni la duelul suprem! Vezi mai jos emisiunea survivor romania all stars episodul 54 complet 16 mai 2024 integral..

โ€‹TJ Miles are posibilitatea de a trimite un concurent direct la duelul eliminatoriu, datoritฤƒ Colanului de Imunitate pe care l-a cรขศ™tigat รฎn urmฤƒ cu doar o zi. Acesta, dupฤƒ ce ศ™i-a exprimat

โ€žEram sigurฤƒ cฤƒ aศ™a o sฤƒ fie voturile, ei au zis-o รฎntotdeauna, nu avem cum sฤƒ-i judecฤƒm. Zanni ar putea sฤƒ intre cu oricine pe traseu, inclusiv cu mine, ศ™i sฤƒ cรขศ™tige. รŽn acelaศ™i timp, nu o sฤƒ รฎl folosesc pe Zanni ca sฤƒ-l trimit pe cel mai bun dintre ei acasฤƒ. Nu e nimic personal, dar trebuie sฤƒ se รฎntรขmple pentru cฤƒ Survivor este mai mult decรขt sportiv. Zanni a trecut prin greu, eu am trecut prin greu… Votul meu e un vot care o sฤƒ รฎi fie ok lui Zanni. Votul meu รฎn seara asta o sฤƒ fie ศ˜tefaniaโ€, a spus TJ Miles.

ศ˜tefania a rฤƒmas fฤƒrฤƒ cuvinte, dupฤƒ ce ศ™i-a auzit numele rostit din gura lui TJ Miles:

โ€žCรขnd am vฤƒzut numele acolo, am simศ›it cฤƒ eu o sฤƒ fiu, aศ™teptam doar sฤƒ mi se zicฤƒ. Nu am ce sฤƒ spun. Trecem la duel ศ™i vedem ce se รฎntรขmplฤƒ!โ€, a spus ศ˜tefania.

Un nou sezon mai aparte al emisiunii survivor romania all stars episodul 54 online 16 mai 2024, poate fi vizionat mai jos in reluare

Zanni a fost votat de colegii sฤƒi pentru a participa la Duelul Eliminatoriu din aceastฤƒ searฤƒ, รฎn timp ce ศ˜tefania a ajuns รฎn pericol de eliminare din cauza votului oferit de TJ Miles, purtฤƒtorul Colanului de Imunitate.

Cei doi s-au luptat pรขnฤƒ la ultimele puteri, รฎnsฤƒ doar unul dintre ei a reuศ™it sฤƒ meargฤƒ mai departe, anume, Zanni.

Astfel, ศ˜tefania ศ˜tefan a fost ELIMINATฤ‚ definitiv din competiศ›ia Survivor All Stars.

โ€‹โ€žPleacฤƒ o adversarฤƒ pe care am รฎndrฤƒgit-o. Mi-ar fi plฤƒcut maxim sฤƒ fi fฤƒcut echipฤƒ, mi-ar fi plฤƒcut sฤƒ รฎi arฤƒt ศ˜tefaniei ce รฎnseamnฤƒ sฤƒ ai un frate de 55kg, mฤƒ aruncam รฎn dinศ›i pentru ea. A fost cea mai bunฤƒ fatฤƒ, am รฎncercat sฤƒ o mai dezechilibrez pentru echilibrul alor mele. E dureros cฤƒ 1 ศ™i 2 se luptau, iar 6 ศ™i 7 se uitau.

Puterea exemplului de acum trebuie sฤƒ ne facฤƒ mai atenศ›i de acum. Nu trebuie sฤƒ mai existe Rฤƒzboinici ศ™i Faimoศ™i, am rฤƒmas numai bฤƒrbaศ›i. Dacฤƒ greศ™esc, sฤƒ mฤƒ trimiteศ›i ศ™i sฤƒptฤƒmรขna viitoare la duelโ€, a spus Zanni. Urmareste mai jos survivor romania all stars episodul 54 online din 16 mai 2024 in reluare..

โ€žVreau sฤƒ le mulศ›umesc tuturor cฤƒ au fost reali, au fost loiali, au fost prieteni. Am demonstrat ceea ce am vrut eu sฤƒ demonstrez! Am vrut sฤƒ demonstrez cฤƒ ศ™i o femeie e ศ™mecherฤƒ ศ™i poate! Ca femeie, am reuศ™it sฤƒ fiu tare, sฤƒ fiu agilฤƒ, รฎndemรขnaticฤƒ. Consider cฤƒ am coroana, domnul Dan!โ€, a spus ศ˜tefania ศ˜tefan.