Survivor Romania All Stars Episodul 53 Complet 15 Mai 2024

Urmariti aici mai jos pe site in reluare Survivor Romania All Stars episodul 53 de pe 15 mai 2024 integral..

รŽntoarcerea lui Zanni รฎn tabฤƒra Los Bandidos la survivor romania all stars episodul 53 complet 15 mai 2024 a stรขrnit val de reacศ›ii รฎntre unii concurenศ›i. TJ Miles ศ™i Andrei Ciobanu l-au pus la zid pe concurentul รฎntors recent din Exil. Vizionati acum mai jos emisiunea survivor romania all stars episodul 53 in reluare din 15 mai 2024.

Pledoaria lui Andrei Ciobanu l-a fฤƒcut pe Zanni sฤƒ ia atitudine ศ™i sฤƒ spunฤƒ lucrurilor pe nume:

Zanni: Eu chiar cred cฤƒ tu nu meritai. Nu meriศ›i nici sฤƒ vorbeศ™ti, nici…

Andrei Ciobanu: Cรขnd merit sฤƒ vorbesc? Eu รฎn competiศ›ie am fost real ศ™i mi-am pฤƒstrat…

Zanni: Real รฎnseamnฤƒ sฤƒ vorbeศ™ti รฎn prezenศ›a mea, nu รฎn absenศ›a mea.

Survivor Romania all stars episodul 53 de pe 15 mai 2024

Sorin ศ™i-a ieศ™it din minศ›i dupฤƒ duelul cu Robert Moscalu, fiind pus รฎn dificultate de colegii de pe margine.

Sorin s-a supฤƒrat nevoie mare pe colegii de pe margine, รฎn timpul duelului cu Robert, cฤƒci acesta le-ar fi cerut ajutorul, iar ei l-au ignorat complet.

โ€žNu vreau sฤƒ mi se audฤƒ nici numeleโ€, a spus Sorin, vizibil supฤƒrat.

Sorin a mฤƒrturisit, vizibil supฤƒrat, cฤƒ nu mai vrea sฤƒ fie susศ›inut de colegi pe traseu, de acum este pe cont propriu. Vezi mai jos emisiunea survivor romania all stars episodul 53 complet 15 mai 2024 integral..

TJ Miles ศ™i Zanni au rฤƒmas รฎn cursa pentru imunitate. Cine a intrat รฎn posesia Colanului?

Un nou sezon mai aparte al emisiunii survivor romania all stars episodul 53 online 15 mai 2024, poate fi vizionat mai jos in reluare

รŽn cursa Survivor All Stars au mai rฤƒmas ศ™apte concurenศ›i, Zanni, TJ Miles, Iancu, Sorin Puศ™caศ™u, Robert Moscalu, Andrei Ciobanu ศ™i ศ˜tefania. Lupta pentru a rฤƒmรขne รฎn competiศ›ie este acerbฤƒ, s-aย  vฤƒzut ศ™i รฎn aceastฤƒ searฤƒ pe traseu, รฎn cursa pentru imunitate.

Dupฤƒ dueluri crรขncene, bฤƒtฤƒlia finalฤƒ s-a dat รฎntre Zanni ศ™i TJ Miles. Deศ™i relaศ›ia lor s-a degradat, revenirea lui Zanni รฎn competiศ›ie, dupฤƒ ce a fost eliminat la duel de TJ ศ™i trimis รฎn Exil, nu a fost tocmai รฎmbucurฤƒtoare pentru unii concurenศ›i.

Competiศ›ia este tot mai durฤƒ ศ™i nemiloasฤƒ, iar concurenศ›ii se luptฤƒ ca sฤƒ rฤƒmรขnฤƒ pรขnฤƒ รฎn finalฤƒ. รŽn aceastฤƒ searฤƒ, imunitatea a fost cรขศ™tigatฤƒ de TJ Miles, care a demonstrat cฤƒ este un concurent de temut. Urmareste mai jos survivor romania all stars episodul 53 online din 15 mai 2024 in reluare..