Survivor Romania All Stars Episodul 52 – 14 Mai 2024

Urmariti aici mai jos pe site in reluare Survivor Romania All Stars episodul 52 de pe 12 mai 2024 integral..

Zanni s-a รฎntors de pe Insula Exilului mai hotฤƒrรขt ca niciodatฤƒ sฤƒ cรขศ™tige Survivor All Stars.

รŽn pauza dintre competiศ›ii รฎnsฤƒ, Zanni a lฤƒsat puศ›in garda jos ศ™i ศ™i-a deschis sufletul despre trecutul lui Este cunoscut faptul cฤƒ Zannidache a fost abandonat รฎntr-un orfelinat ศ™i cฤƒ a reuศ™it sฤƒ supravieศ›uiascฤƒ รฎn niศ™te condiศ›ii extrem de dificile.ย Ce nu se ศ™tie รฎnsฤƒ la fel de bine e ce a fฤƒcut dupฤƒ ce a ieศ™it din acel orfelinat. Vizionati acum mai jos emisiunea survivor romania all stars episodul 52 in reluare din 14 mai 2024.

Survivor Romania all stars episodul 52 de pe 14 mai 2024

Astfel, la Survivor All Stars a povestit despre cea pe care o numeศ™te Mama Teo , dar despre care spune cฤƒ la un moment dat a ieศ™it din viaศ›a lui รฎn urma unui conflict. Aceasta l-a crescut รฎntre ศ™ase ani ศ™i 14 ani.

“Ne-am certat, ne-am separat. Poveศ™ti lungi.”
Nu vorbeศ™te รฎn niciun fel urรขt despre aceasta din urmฤƒ, spune cฤƒ nu a fost pe deplin รฎnศ›eles de ea, dar recunoaศ™te cฤƒ ศ™i el era o personalitate complicatฤƒ ศ™i fฤƒcea multe…nefฤƒcute.ย 

Mai mult, รฎศ™i aminteศ™te cฤƒ muncea de mic, ba ca sฤƒ o ajute sincer pe cea care avea grijฤƒ de el dupฤƒ ce a plecat de la orfelinat, ba ca sฤƒ primeascฤƒ un ban sau o bomboanฤƒ.

” De aia am eu vรขnฤƒ, am crescut muncind.(…) Treaba asta m-a cฤƒlit de mic.”
A povestit amuzat cum a avut diferite slujbe printre care ศ™i ajutor de bucฤƒtar รฎntr-o pizzerie ศ™i frizer. รŽn plus, a spus ศ™i cum ศ™i-ar vedea viitorul:ย 

Ultima chestie pe care vreau sฤƒ o fac e asta cu cabanele. Sฤƒ fac cabane, sฤƒ vinฤƒ lumea la mine, turiศ™ti, dar nu doar turiศ™ti, conexiuni, sฤƒ stฤƒm acolo la cabanฤƒ, facem un Consiliu, sฤƒ fac ศ™i eu frizerie acolo la cabane, ศ™i un salon de tatuaje. Cam aศ™a aศ™ vrea sฤƒ รฎmi continui eu viaศ›a, undeva la munte, undeva la cabanฤƒ… Vezi mai jos emisiunea survivor romania all stars episodul 52 complet 14 mai 2024 integral..

Un nou sezon mai aparte al emisiunii survivor romania all stars episodul 52 online 14 mai 2024, poate fi vizionat mai jos in reluare

Andrei Ciobanu e un miez al discordiei รฎntre concurenศ›i de mult timp.

Chiar ศ™i acum, cรขnd au rpmas doar ศ™apte, doi se ceartฤƒ รฎntรขi, dar pare cฤƒ Andrei Ciobanu face ce face ศ™i picฤƒ la mijloc ศ™i cel mai afectat.ย 

Sursฤƒ: https://www.protv.ro/emisiuni/survivor-romania/articol/100101-survivor-all-stars-14-mai-2024-andrei-ciobanu-spune-lucruri-delicate-despre-zanni-si-tj-miles-si-irita-foarte-tareโ€‹Andrei Ciobanu: Eu am o cu totul altฤƒ perspectivฤƒ. Zanni s-a รฎntors din exil, sunt sigur cฤƒ i-a fost greu cรขt a fost, a meditat, a reluat fiecare acศ›iune, s-a contrazis de multe ori, o datฤƒ a luptat pentru echipฤƒ, o datฤƒ individual, acum nu mai ศ™tie. Ideea e cฤƒ el a luptat pentru echipฤƒ cรขt sฤƒ รฎศ™i ศ›inฤƒ spatele.(…)Acum deodatฤƒ e cu Rฤƒzboinicii, รฎl descosiderฤƒ pe TJ.

TJ Miles: Nu cred cฤƒ mฤƒ desconsiderฤƒ! Dacฤƒ e sฤƒ mฤƒ desconsidere, sฤƒ zicฤƒ el cu gura lui.

Zannidache: Vreau cu Ciobanu sฤƒ vorbesc รฎn arte marศ›iale, cฤƒ vฤƒd cฤƒ artele vorbirii…Eu pe TJ nu รฎl desconsider, รฎl iubesc รฎn continuare. Aศ™a sunt eu, cรขnd nu simt iubire รฎnapoi…Dar eu รฎl iubesc รฎn continuare. Ca la MMA vreau sฤƒ vorbesc cu tine. (…) De ce e greศ™it sฤƒ รฎศ™i dea Ciobanu cu pฤƒrerea? Exact motivul pentru care a devenit cal troian. El nu are voie sฤƒ vorbeascฤƒ. Urmareste mai jos survivor romania all stars episodul 52 online din 14 mai 2024 in reluare..