Acces Direct de pe 17 Mai 2024 Editie in Reluare

Urmariti aici mai jos pe site in reluare acces direct 17 mai 2024...

Vlฤƒduศ›a Lupฤƒu ne spune la acces direct de pe 17 mai 2024 ca este foarte fericitฤƒ ศ™i abia aศ™teaptฤƒ sฤƒ รฎศ™i strฤƒngฤƒ a doua minune รฎn braศ›e. Deศ™i nu a fost nimic plฤƒnuit, รฎn urma unui control la medic a aflat cฤƒ este รฎnsฤƒrcinatฤƒ ศ™i a avut parte de o mare surprizฤƒ. Cรขntฤƒreaศ›a ศ™i soศ›ul ei, Adi Rus sunt bucuroศ™i cu privire la noul statut, mai ales cฤƒ familia lor se va mฤƒri. Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare noua editie din acces direct 17 mai 2024 integral..

Vlฤƒduศ›a Lupฤƒu trฤƒieศ™te una dintre cele mai frumoase perioade din viaศ›a sa. Cรขntฤƒreaศ›a urmeazฤƒ sฤƒ devinฤƒ mฤƒmicฤƒ pentru a doua oarฤƒ รฎn scurt timp, iar familia ei se va mฤƒri. A dezvฤƒluit cum a aflat cฤƒ este รฎnsฤƒrcinatฤƒ รฎn urmฤƒ cu cรขteva luni, iatฤƒ toate detaliile!

Acces direct 17 mai 2024

Vlฤƒduศ›a Lupฤƒu, una dintre cele mai รฎndrฤƒgite interprete de muzicฤƒ popularฤƒ este รฎnsฤƒrcinatฤƒ pentru a doua oarฤƒ. Peste puศ›in timp รฎศ™i va ศ›ine รฎn braศ›e a doua minune, tot un bฤƒieศ›el. รŽn cadrul unui interviu la Acces Direct, vedeta a mฤƒrturisit cum se simte, dar ศ™i care รฎi sunt poftele.

Cรขntฤƒreaศ›a recunoaศ™te cฤƒ se simte foarte bine, astfel cฤƒ nu a avut probleme pรขnฤƒ acum. Totodatฤƒ, mฤƒrturiseศ™te cum a pus cรขteva kilograme รฎn plus รฎn sarcinฤƒ, dar cu siguranศ›ฤƒ va reveni la silueta sa de vis, la scurt timp dupฤƒ naศ™tere. Singura poftฤƒ alimentarฤƒ pe care o are este foie gras, pe care รฎl consumฤƒ o datฤƒ la cรขteva zile.

Vlฤƒduศ›a Lupฤƒu a avut mai multe probleme medicale รฎnainte de a rฤƒmรขne รฎnsฤƒrcinatฤƒ cu micuศ›ul Iair. Cรขnd a aflat marea veste, totul s-a schimbat รฎn viaศ›a sa. De data aceasta, fericirea este mult mai mare, deoarece familia ei se va mฤƒri cu รฎncฤƒ un membru. Cรขntฤƒreaศ›a ศ™i soศ›ul ei, Adi Rus, รฎศ™i vor strรขnge a doua minune รฎn braศ›e peste puศ›in timp.

A dezvฤƒluit cu a aflat de sarcinฤƒ, mai ales cฤƒ vestea a luat-o prin surprindere. Cรขnd a mers la medic pentru un cotrol ศ™i analize, a fฤƒcut un test, dupฤƒ protocolul avut de medic. รŽn acest fel, a avut parte de o mare surprizฤƒ. Acces direct de pe 17 mai 2024 poate fi urmarita mai jos.

Vlฤƒduศ›a Lupฤƒu este foarte mรขndrฤƒ de fiul sฤƒu ศ™i รฎl laudฤƒ cu fiecare ocazie. Cu toate cฤƒ micuศ›ul ศ™i-a schimbat comportamentul de cรขnd a รฎnceput sฤƒ meargฤƒ la creศ™ฤƒ, Iair รฎi surprinde prin tot ce face. Creศ™te pe zi ce trece ศ™i se dezvoltฤƒ mult. Este comunicativ ศ™i รฎnศ›elege totul la doar doi ani. Deศ™i artista l-ar vedea fotbalist, recunoaศ™te cฤƒ รฎl va susศ›ine indiferent de carierฤƒ.

Noua editie din emisiunea acces direct 17 mai 2024 poate fi vazuta in reluare mai jos

Ionuศ›, un adolescent รฎn vรขrstฤƒ de 17 ani a dispฤƒrut din internat. Daniela este รฎngrijoratฤƒ cu privire situaศ›ia fiului sฤƒu ศ™i nu mai ศ™tie nimic despre el. Cu toate cฤƒ acesta se aflฤƒ รฎn grija statului, acum, mama este pregฤƒtitฤƒ sฤƒ-l aducฤƒ pe bฤƒiat acasฤƒ.

Ionuศ› nu a avut parte de o copilฤƒrie fericitฤƒ. Bฤƒiatul a locuit alฤƒturi de tatฤƒ ศ™i bunicฤƒ pรขnฤƒ la vรขrsta de 16 ani, apoi a fost dus la un centru de plasament. Pฤƒrinศ›ii sฤƒi au divorศ›at cรขnd era doar un bebeluศ™, iar mama a decis sฤƒ plece รฎn Timiศ™oara din cauza bฤƒtฤƒilor.

Daniela a povestit รฎn cadrul emisiunii Acces Direct cฤƒ nu mai are niciun drept asupra fiului sฤƒu, dupฤƒ ce a fosr decฤƒzutฤƒ din drepturi. รŽn aceeaศ™i situaศ›ie se aflฤƒ ศ™i fostul ei soศ›. Bฤƒiatul a ajuns la un centru de plasament cรขnd avea 16 ani, dar a pฤƒstrat legฤƒtura cu familia sa.

Daniela รฎศ™i doreศ™te sฤƒ รฎl ia pe fiul sฤƒu din centru, dupฤƒ ce รฎl va gฤƒsi ศ™i sฤƒ-l aducฤƒ acasฤƒ. Mama adolescentului povesteศ™te cum acesta a dispฤƒrut รฎn urmฤƒ cu douฤƒ zile, a fost gฤƒsit ศ™i dus รฎnapoi la centru, apoi a fugit iar.

Bฤƒiatul a mai avut un astfel de episod รฎn urmฤƒ cu o lunฤƒ, cรขnd a fugit din centru ศ™i a mers รฎn Timiศ™oara, la mama sa. รŽngrijitorii sฤƒi au contactat poliศ›ia, iar minorul a fost dus รฎnapoi, cu toate cฤƒ nu ศ™i-ar fi dorit, din cauza condiศ›iilor dificile. Daniela urmeazฤƒ sฤƒ cearฤƒ o anchetฤƒ socialฤƒ pentru a demonstra cฤƒ รฎศ™i poate รฎngriji fiul, iar acesta sฤƒ locuiascฤƒ alฤƒturi de cea care i-a dat viaศ›ฤƒ.

โ€žDin centru a plecat miercuri ศ™i nu ศ™tiu unde s-a dus. Da (nr. a mai plecat รฎn trecut) ศ™i a venit la noi. Acum o lunฤƒ a fost ultima datฤƒ. S-a dus cu poliศ›ia, dar el voia sฤƒ rฤƒmรขnฤƒ aici. Nu-i place acolo, nu-i place cum se comportฤƒ oamenii acolo. Nu am apucat sฤƒ fac nimic, luni o sฤƒ fac o cerere ศ™i urmeazฤƒ ancheta socialฤƒ. Cei de la centru spunea cฤƒ l-au dus pe bฤƒiat la spital, asearฤƒ, pentru cฤƒ nu l-au mai รฎnศ›eles cu el, copilul ar fi fugit ศ™i de la spitalโ€, a mai spus mama bฤƒiatuluiโ€, a mai spus mama bฤƒiatului. Nu ratati mai jos apasand pe butonul ‘afisati reluarea’ noua editie in acces direct din 17 mai 2024..