Acces Direct de pe 15 Mai 2024 Editie Integrala

Urmariti aici mai jos pe site in reluare acces direct 15 mai 2024...

In cea mai noua editie acces direct de pe 15 mai 2024 aflam ca un bฤƒrbat a fost ucis ieri รฎn Crรขngaศ™i de doi tineri รฎn vรขrstฤƒ de 16 ศ™i 20 de ani. Tinerii l-au lovit pรขnฤƒ cรขnd l-au omorรขt, sub privirile trecฤƒtorilor. Bฤƒrbatul se รฎntorcea de la muncฤƒ ศ™i ar fi vrut sฤƒ รฎศ™i apere copila. Familia a aflat de la un vecin cฤƒ a murit. Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare noua editie din acces direct 15 mai 2024 integral..

Bฤƒrbatul รฎn vรขrstฤƒ de 46 de ani a fost ucis la o orฤƒ de vรขrf, รฎntr-o intersecศ›ie aglomeratฤƒ. Chiar dacฤƒ totul s-a รฎntรขmplat sub ochii trecฤƒtorilor, nimeni nu a intervenit. Bฤƒrbatul a fost lovit cu parii de susศ›inere ai copacilor ศ™i deศ™i era deja la pฤƒmรขnt, a fost bฤƒtut รฎn continuare pรขnฤƒ ศ™i-a dat ultima suflare pe asfalt.

Acces direct 15 mai 2024

Fratele lui, Marian, spune cฤƒ l-a sunat asearฤƒ de mai multe ori, dar bฤƒrbatul nu a mai rฤƒspuns la telefon. A pus acest lucru pe seama faptului cฤƒ se aflฤƒ รฎncฤƒ la muncฤƒ, dar, de fapt, fratele lui era deja mort. Un vecin a anunศ›at-o pe fiica victimei cฤƒ tatฤƒl ei a fost ucis รฎn faศ›a Parcului Crรขngaศ™i.

Fratele lui a plecat imediat dupฤƒ ce a aflat cฤƒ este posibil ca bฤƒrbatul sฤƒ fi fost ucis. Marian a primit mai tรขrziu confirmarea cฤƒ victima este chiar fratele lui. Atunci cรขnd a ajuns la faศ›a locului, bฤƒrbatul era deja declarat mort. Acces direct de pe 15 mai 2024 poate fi urmarita mai jos.

Iubita bฤƒrbatului ucis รฎn Crรขngaศ™i spune cฤƒ fiicele ei nu locuiesc รฎn apropiere de zona รฎn care a avut loc crima, dar cele douฤƒ ar fi stabilit รฎmpreunฤƒ cu celelalte fete sฤƒ se vadฤƒ acolo. Femeia spune cฤƒ, iniศ›ial, nu a fost vorba de un scandal, ci doar de o micฤƒ neรฎnศ›elegere รฎntre una dintre fiicele ei ศ™i o altฤƒ fatฤƒ din celฤƒlalt anturaj. Doar cฤƒ, situaศ›ia ar fi escaladat atunci cรขnd a intervenit partenerul ei, care, potrivit declaraศ›iilor Danielei, ar fi รฎncercat sฤƒ calmeze spiritele. Cei doi bฤƒieศ›i care l-au bฤƒtut nu erau รฎn parc atunci, dar ar fi venit ulterior sau ar fi rฤƒmas รฎn spatele fetelor.

Astฤƒzi, cei doi tineri acuzaศ›i cฤƒ l-au ucis pe bฤƒrbatul รฎn vรขrstฤƒ de 46 de ani au recunoscut fapta. Daniela s-a รฎntรขlnit cu cei doi la poliศ›ie, atunci cรขnd rudele suspecศ›ilor ar fi spus cฤƒ, de fapt, bฤƒieศ›ii s-au apฤƒrat, iar cel care ar fi fost violent ar fi fost chiar bฤƒrbatul omorรขt. Iubita lui รฎi contrazice ศ™i spune cฤƒ victima nu a fost niciodatฤƒ violentฤƒ, mai ales cฤƒ ศ™i el avea copii, de aceea nu-l crede รฎn stare sฤƒ รฎศ™i fi ieศ™it din minศ›i ieri.

Noua editie din emisiunea acces direct 15 mai 2024 poate fi vazuta in reluare mai jos

Gheorghe spune cฤƒ este terorizat de noul vecin, asta dupฤƒ ce bฤƒrbatul ar fi fost deranjat cฤƒ a fost รฎnlฤƒturat vechiul gard ศ™i ridicat un altul pe aceeaศ™i linie de hotar. Vecinul nu s-ar fi lฤƒsat pรขnฤƒ cรขnd nu a mers ศ™i a รฎndoit gardul nou.

Acesta spune cฤƒ nu a avut probleme pรขnฤƒ de curรขnd cu vecinii, doar cฤƒ situaศ›ia s-a schimbat atunci cรขnd locuinศ›a din spatele curศ›ii lui a fost vรขndutฤƒ, iar acolo s-a mutat o altฤƒ familie. Vecinul รฎl acuzฤƒ pe Gheorghe cฤƒ a intrat pe proprietatea lui cu un metru atunci cรขnd a ridicat noul gard.

Conflictul dintre cei doi ar fi รฎnceput imediat dupฤƒ ce familia nouฤƒ s-a mutat รฎn spatele casei lui Gheorghe. Bฤƒrbatul a fost cel care ศ™i-a dorit sฤƒ รฎnlocuiascฤƒ gardul vechi cu unul nou, ceea ce a ศ™i fฤƒcut. Doar cฤƒ, vecinul s-ar fi arฤƒtat deranjat de acest lucru, spunรขnd cฤƒ Gheorghe urmฤƒreศ™te sฤƒ intre pe proprietatea lui.

รŽntr-o noapte, Gheorghe spune cฤƒ vecinul ศ™i-ar fi ieศ™it din minศ›i ศ™i ar fi lovit cu picioarele รฎn poartฤƒ ศ™i nervos, ar fi รฎndoit gardul nou. Deศ™i spune cฤƒ a รฎncercat de mai multe ori sฤƒ facฤƒ pace cu el, vecinul ar fi refuzat sฤƒ comunice cu Gheorghe ศ™i ar fi fost pus mai mereu pe scandal. Nu ratati mai jos apasand pe butonul ‘afisati reluarea’ noua editie in acces direct din 15 mai 2024..