Survivor Romania All Stars Episodul 51 Online 9 Mai 2024

Urmariti aici mai jos pe site in reluare Survivor Romania All Stars episodul 51 de pe 9 mai 2024 integral..

Un bileศ›el aflat รฎntr-o sticlฤƒ plutitoare schimbฤƒ destinul lui Zanni la Survivor All Stars episodul 51 online 9 mai 2024! Acesta a fฤƒcut o descoperire complet neaศ™teptatฤƒ chiar lรขngฤƒ baraca sa

โ€žZanni, exilul tฤƒu se apropie de final. Dacฤƒ รฎศ›i imaginai cฤƒ ceea ce a fost mai greu a trecut, aflฤƒ cฤƒ adevฤƒrata bฤƒtฤƒlie pentru supravieศ›uire abia acum se contureazฤƒ. รŽn curรขnd vei afla cine este adversarul tฤƒu.

Tu ศ™i rivalul tฤƒu, pe care รฎl vei descoperi รฎn curรขnd, veศ›i avea un duel รฎn care doar unul dintre voi va supravieศ›ui ศ™i รฎศ™i va recฤƒpฤƒta dreptul de a se รฎntoarce pe insulฤƒ ศ™i de a redeveni membrul tribului Los Bandidosโ€, se aratฤƒ รฎn mesajul primit de Zanni. Vizionati acum mai jos emisiunea survivor romania all stars episodul 51 in reluare din 9 mai 2024.

Survivor Romania all stars episodul 51 de pe 9 mai 2024

โ€‹Tensiunile ating cote absolute รฎn Consiliul de Elinare de la Survivor All Stars! ศ˜tefania Stฤƒnilฤƒ nu s-a mai putut abศ›ine ศ™i a spus cฤƒ Andrei Ciobanu nu este un om de รฎncredere ศ™i cฤƒ ar fi trebuit sฤƒ pฤƒrฤƒseascฤƒ competiศ›ia cu mult timp รฎn urmฤƒ.

โ€žSorin chiar a evoluat foarte mult รฎn ultimul timp ศ™i, pe lรขngฤƒ asta, mi se pare cฤƒ este un om super de treabฤƒ, am ce discuta cu el. De Andrei ce pot sฤƒ zic…

Nu am รฎncredere รฎn el ศ™i nici nu vreau sฤƒ am ศ™i cred cฤƒ trebuia sฤƒ fie acasฤƒ de multโ€, a spus ศ˜tefania.

โ€‹ศ˜tefania Stฤƒnilฤƒ, care a fฤƒcut parte din echipa Faimoศ™ilor, izbucneศ™te รฎn lacrimi la anunศ›ul prezentatorului Daniel Pavel. Fosta concurentฤƒ din echipa roศ™ie a pierdut duelul cu TJ Miles, nominalizat de cฤƒtre Andrei Ciobanu, purtฤƒtor de colan, รฎn Consiliul de Eliminare din aceastฤƒ searฤƒ. Vezi mai jos emisiunea survivor romania all stars episodul 51 complet 9 mai 2024 integral..

โ€žAm emoศ›ii ศ™i nu pot sฤƒ cred ce se รฎntรขmplฤƒ รฎn momentul ฤƒsta. Am vrut sฤƒ rฤƒmรขn, dar eram conศ™tientฤƒ cฤƒ o sฤƒ vinฤƒ pentru cฤƒ a fost o perioadฤƒ destul de dificilฤƒ pentru noi, faimoศ™ii, ศ™i era evident cฤƒ unul dintre noi o sฤƒ plece acasฤƒ.

Cred cฤƒ TJ are o misiune destul de grea, dar nu imposibilฤƒ. Am mare รฎncredere รฎn el. TJ, eศ™ti ultimul faimos, ne bazฤƒm pe tine, avem รฎncredere รฎn tineโ€, a spus ศ˜tefania Stฤƒnilฤƒ.

Flacฤƒra ศ˜tefaniei Stฤƒnilฤƒ nu s-a stins, รฎnsฤƒ, fiindcฤƒ Daniel Pavel i-a pregฤƒtit o surprizฤƒ complet neaศ™teptatฤƒ! Zanni s-a รฎntors din exil ศ™i s-a alฤƒturat celorlalศ›i concurenศ›i!

โ€žVin din exil, o pฤƒdure urรขtฤƒ, am รฎnnebunit ศ™i m-am gรขndit la toate. M-am gรขndit la toatฤƒ lumea de aici, v-am visatโ€, a spus Zanni.

Un nou sezon mai aparte al emisiunii survivor romania all stars episodul 51 online 9 mai 2024, poate fi vizionat mai jos in reluare

Momente fฤƒrฤƒ precedent la Survivor All Stars 2024! ศ˜tefania Stฤƒnilฤƒ a pierdut ศ™i cea de-a doua ศ™ansฤƒ de a rฤƒmรขne รฎn competiศ›ie, iar flacฤƒra va fi stinsฤƒ de prezentatorul Daniel Pavel!

โ€‹ศ˜tefania Stฤƒnilฤƒ, care s-a aflat competiศ›ia din Republica Dominicanฤƒ รฎncฤƒ de la debutul acesteia, รฎศ™i spune adio de la colegii sฤƒi de trib, dar ศ™i de la prezentatorul Daniel Pavel.

Dupฤƒ ce a fost trimisฤƒ la duel cu TJ Miles, nominalizat de cฤƒtre Andrei Ciobanu, fosta faimoasฤƒ a avut o mare surprizฤƒ. Zanni, proaspฤƒt ieศ™it din exil, a fost nominalizat la duel cu ศ˜tefania, al doilea pentru ea รฎn aceastฤƒ searฤƒ.

ศ˜tefania Stฤƒnilฤƒ a pierdut ศ™i de data aceasta, iar acum pฤƒrฤƒseศ™te cel mai puternic show din Romรขnia, dupฤƒ cinci luni de supravieศ›uire! Urmareste mai jos survivor romania all stars episodul 51 online din 9 mai 2024 in reluare..