Acces Direct de pe 9 Mai 2024 Editie Online

Urmariti aici mai jos pe site in reluare acces direct 9 mai 2024...

Cei 8 copii ai Mariei ศ™i ai lui Vasile au fost luaศ›i cu forศ›a? Cei doi au povestit la acces direct 9 mai 2024 cum s-a รฎntรขmplat totul ศ™i cum s-au trezit cu jandarmii la poartฤƒ, fฤƒrฤƒ a primi vreo explicaศ›ie. Iatฤƒ cine le-a pus gรขnd rฤƒu celor doi pฤƒrinศ›i! Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare noua editie din acces direct 9 mai 2024 integral..

O operaศ›iune fulger i-a doborรขt la pฤƒmรขnt pe doi pฤƒrinศ›i! Toศ›i cei 8 copii le-ar fi fost luaศ›i cu forศ›a ศ™i nu li s-a dat nicio explicaศ›ie cu privire la acest gest neaศ™teptat. Cu toate acestea, mama ศ™i tata celor 8 copii cred cฤƒ lovitura a venit din partea cuiva care le-a pus gรขnd rฤƒu. Cei doi pฤƒrinศ›i bฤƒnuiesc pe cineva foarte apropiat familiei, ศ™i anume pe naศ™ฤƒ ศ™i pe vecinฤƒ.

Acces direct 9 mai 2024

Maria ศ™i Vasile sunt รฎmpreunฤƒ de 15 ani, locuiesc รฎn judeศ›ul Galaศ›i ศ™i au รฎmpreunฤƒ 8 copii. Cel mai mare copil al celor doi are 14 ani ศ™i cel mai mic are 5 luni.

Cei doi pฤƒrinศ›i au rฤƒmas fฤƒrฤƒ toศ›i copiii ieri, atunci cรขnd jandarmii au venit la uศ™a lor ศ™i le-au luat micuศ›ii. Ei susศ›in cฤƒ nu a mai venit nimeni รฎn casa lor pรขnฤƒ a se face dosarul de ieri, iar micuศ›ii sunt crescuศ›i bine. Acces direct de pe 9 mai 2024 poate fi urmarita mai jos.

โ€žIeri dimineaศ›ฤƒ, la ora 8:30, ne-am trezit cu jandarmeria la poartฤƒ. Nu s-au legitimat, nu nimic, i-au luat, au zis cฤƒ-i duc la spital sฤƒ vadฤƒ dacฤƒ sunt sฤƒnฤƒtoศ™i ศ™i au zis cฤƒ รฎi aduce รฎnapoi รฎn 2, 3 ore. Nu a mai venit niciun copil รฎnapoi. Eu am fost la domnul executor ศ™i nu era acolo, iar doamna secretarฤƒ a spus cฤƒ nu ศ™tie de cazul ฤƒsta. Pe copii i-a luat plรขngรขnd de aici!โ€, a spus.

Noua editie din emisiunea acces direct 9 mai 2024 poate fi vazuta in reluare mai jos

Directorul ศ™colii unde copiii urmeazฤƒ cursurile, Daniel Botezatu, a vorbit despre aceastฤƒ situaศ›ie cu adevฤƒrat neaศ™teptatฤƒ. Bฤƒrbatul a spus cฤƒ cei mici sunt รฎngrijiศ›i, dar familia nu are posibilitฤƒศ›i financiare.

โ€žSigur cฤƒ noi cunoaศ™tem situaศ›ia, cฤƒ doar copiii de la noi au fost luaศ›i. Au fost prezenศ›i ศ™i cu o echipฤƒ de la Protecศ›ia Copilului. Domnul executor ศ™i cu doamnele (n.r.: de la DGASPC Galaศ›i) aveau copie dupฤƒ o hotฤƒrรขre datฤƒ de un judecฤƒtor, prin care aceศ™ti copii sฤƒ fie luaศ›i ศ™i plasaศ›i รฎn centru. Termenul รฎngrijit este ambiguu, adicฤƒ copiii erau รฎn regulฤƒ, nici mai curaศ›i, nici mai murdari decรขt alศ›iiโ€, a povestit el.

Nu ratati mai jos apasand pe butonul ‘afisati reluarea’ noua editie in acces direct din 9 mai 2024..