Acces Direct de pe 8 Mai 2024 Editie Integrala

Urmariti aici mai jos pe site in reluare acces direct 8 mai 2024...

Aurica susศ›ine la acces direct de pe 8 mai 2024 cฤƒ fratele ei, รฎn vรขrstฤƒ de 73 de ani, a ajuns sฤƒ doarmฤƒ pe un pat, รฎn curte, dupฤƒ ce a fost alungat din casฤƒ de soศ›ia lui. Femeia, ajunsฤƒ la o vรขrstฤƒ respectabilฤƒ, le-a spus ศ™i copiilor sฤƒ plece din locuinศ›ฤƒ. Costicฤƒ a ajuns sฤƒ doarmฤƒ รฎntr-un grajd, dupฤƒ ce a fost adus de la spital. Bฤƒrbatul este paralizat, iar starea lui s-a รฎnrฤƒutฤƒศ›it cu o sฤƒptฤƒmรขnฤƒ ศ™i jumฤƒtate รฎnainte de Paศ™te. Sora lui, Aurica, este singurul sprijin. Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare noua editie din acces direct 8 mai 2024 integral..

Aurica spune cฤƒ i se rupe sufletul atunci cรขnd vede รฎn ce stare a ajuns fratele ei. Costicฤƒ a fost adus acasฤƒ de la spital de una dintre fiicele lui, o familie cu 10 copii. Acum, femeia este singura care รฎi aduce de mรขncare, รฎn timp ce soศ›ia nici nu este interesatฤƒ de starea bฤƒrbatului care doarme รฎntr-un grajd.

Chiar dacฤƒ are cea mai mare nevoie de ajutor รฎn prezent, Geta, partenera cu care este รฎmpreunฤƒ de 53 de ani, nici nu i-ar fi pฤƒsat cฤƒ bฤƒrbatul a dormit cรขteva nopศ›i pe un pat, รฎn curte, รฎn ploaie. Aurica spune cฤƒ nu ศ™tie ce s-a รฎntรขmplat รฎntre cei doi de a ajuns sฤƒ รฎl alunge din casฤƒ. Pรขnฤƒ ศ™i copii au avut aceeaศ™i soartฤƒ ศ™i doar doi dintre ei s-au interesat de starea bฤƒrbatului.

Acces direct 8 mai 2024

Costicฤƒ a ajuns sฤƒ doarmฤƒ รฎntr-un grajd de aproape douฤƒ sฤƒptฤƒmรขni. Nici de sฤƒrbฤƒtori nu a venit nimeni la el, chiar dacฤƒ este paralizat ศ™i a fost alungat din casฤƒ de femeia cu care este รฎmpreunฤƒ de 53 de ani.

Costicฤƒ a fost adus de spital รฎn urmฤƒ cu douฤƒ sฤƒptฤƒmรขni, atunci cรขnd a ajuns sฤƒ doarmฤƒ, pentru cรขteva nopศ›i, pe un pat, รฎn curte. A fost dus, mai apoi, รฎntr-o bucฤƒtฤƒrie de varฤƒ, care acum este un grajd. Acces direct de pe 8 mai 2024 poate fi urmarita mai jos.

Geta susศ›ine cฤƒ ea ศ™i Costicฤƒ nu รฎศ™i mai vorbesc de ani buni, dar bฤƒrbatul a vrut sฤƒ locuiascฤƒ รฎn casa ei pฤƒrinteascฤƒ, deศ™i nu mai formau o familie. Femeia este de pฤƒrere cฤƒ nu avea vreun motiv pentru care sฤƒ รฎศ™i asume responsabilitatea รฎngrijirii bฤƒrbatului, aศ™a cฤƒ, a decis sฤƒ รฎl lase sฤƒ doarmฤƒ รฎn grajd, unde nimeni nu vine la el, excepศ›ie fฤƒcรขnd vizita periodicฤƒ a unui preot din sat.

Costicฤƒ a povestit cu ochii รฎn lacrimi cฤƒ nimeni nu vine nimeni la el ศ™i ศ™tie cฤƒ nu se poate baza pe ajutorul soศ›iei, care nici nu vrea sฤƒ audฤƒ de el. Bฤƒrbatul spune cฤƒ Geta a profitat cฤƒ nu poate face nimic pentru a se apฤƒra ศ™i chiar l-a ameninศ›at cฤƒ รฎi face rฤƒu, dacฤƒ รฎi mai cere ajutorul. Doar doi dintre copii vin uneori la el.

โ€žM-a adus salvarea ศ™i m-am adus niศ™te copii aici. Nu a venit soศ›ia, cฤƒ n-am treaba cu ea. Eu vreau sฤƒ vorbesc, dar dacฤƒ nu vrea ea. De cinci ani nu mai vorbim. M-a scos de cinci ani ศ™i stau รฎntr-un grajd de cal. A zis cฤƒ aruncฤƒ apฤƒ fiartฤƒ pe min ศ™i cฤƒ รฎmi dฤƒ sare รฎn ochi ca sฤƒ nu mai vฤƒd. Am un pฤƒrinte aici care vine aici (…) Nu vine nimeni la mine. Cรขnd vine, mฤƒ vede ศ™i pleacฤƒ. Vin decรขt doi pe aiciโ€, a povestit Costicฤƒ.

Noua editie din emisiunea acces direct 8 mai 2024 poate fi vazuta in reluare mai jos

Denisa susศ›ine cฤƒ trฤƒieศ™te un coศ™mar de cรขnd a vorbit pentru prima datฤƒ cu un bฤƒrbat cunoscut pe Facebook. Prima lor conversaศ›ia a fost acum trei ani, iar de atunci, Eugen nu รฎi dฤƒ pace tinerei. S-ar fi ajuns inclusiv la ameninศ›ฤƒri cu moartea.

A crezut cฤƒ a รฎntรขlnit un bฤƒrbat cu care sฤƒ aibฤƒ o relaศ›ie, dar a ajuns sฤƒ fie hฤƒrศ›uiศ›ฤƒ. Denisa a povestit cฤƒ nu mai are liniศ™te de cรขnd Eugen a tot cฤƒutat-o ศ™i a ameninศ›at-o. Bฤƒrbatul, mai mare decรขt ea cu mai bine de 10 zece ani, a venit inclusiv acasฤƒ la ea.

Aceasta a povestit cฤƒ prima รฎntรขlnire a avut loc acum trei ani, dar povestea lor nu a durat mult, cฤƒci ea, pe atunci adolescentฤƒ, a decis sฤƒ punฤƒ punct, la รฎndemnul mamei care i-a spus cฤƒ bฤƒrbatul pare dubios. Doar cฤƒ, totul s-ar fi transformat รฎntr-un coศ™mar, dupฤƒ ce i-a spus lui Eugen cฤƒ nu รฎศ™i mai doreศ™te sฤƒ se vadฤƒ.

Mama Denisei spune cฤƒ este disperatฤƒ. De Paศ™te, nici ea, nici familia, nu au avut liniศ™te, asta pentru cฤƒ bฤƒrbatul a venit acasฤƒ la ea, รฎn Cluj, ศ™i le-a ameninศ›at. Eugen ar fi continuat sฤƒ o caute pe Denisa ศ™i dupฤƒ acest moment, iar mama ei a povestit cฤƒ a ajuns sฤƒ doarmฤƒ รฎmpreunฤƒ cu fiica ei รฎn pฤƒdure sau la rude, de teamฤƒ cฤƒ bฤƒrbatul va intra peste ele รฎn casฤƒ. Nu ratati mai jos apasand pe butonul ‘afisati reluarea’ noua editie in acces direct din 8 mai 2024..