Acces Direct de pe 30 Aprilie 2024 Editie Completa

Urmariti aici mai jos pe site in reluare acces direct 30 aprilie 2024...

Apar controverse in editia de astazi la acces direct 30 aprilie 2024 dupฤƒ crima รฎnfiorฤƒtoare din pฤƒdure! Radu a fost ucis cu sรขnge rece, iar acum familia lui face tot ce poate pentru a afla care este adevฤƒrul ศ™i cine a fost autorul crimei. Lucrurile s-ar complica, cฤƒci martorii s-au รฎncurcat รฎn declaraศ›ii. Iatฤƒ ce spune soศ›ia lui Radu! Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare noua editie din acces direct 30 aprilie 2024 integral..

Cazul crimei din pฤƒdure continuฤƒ cu detalii care complicฤƒ din ce รฎn ce mai mult aceastฤƒ situaศ›ie. Radu a fost ucis de un bฤƒrbat, care a devenit deja suspect.

รŽnsฤƒ, declaraศ›iilor martorilor au complicat lucrurile, cฤƒci aceศ™tia s-au รฎncurcat รฎn ceea ce au spus cฤƒ au vฤƒzut. Principalul suspect ar รฎncerca sฤƒ explice cฤƒ l-a ucis pe Radu din legimitฤƒ apฤƒrare.

Acces direct 30 aprilie 2024

Fosta soศ›ie a lui Radu รฎศ™i doreศ™te sฤƒ facฤƒ luminฤƒ รฎn acest caz ศ™i sฤƒ se clarifice situaศ›ia, dupฤƒ ce s-a aflat cฤƒ principalul suspect รฎn cazul uciderii bฤƒrbatului ar รฎncerca sฤƒ scape de acuzaศ›ii, spunรขnd cฤƒ tot ce s-a รฎntรขmplat a fost din legimitฤƒ apฤƒrare. Radu a fost aproape desfigurat ศ™i bฤƒtut crunt, inclusiv cu furci, รฎn momentul รฎn care a murit.

Sora lui Radu, doamna Genoveva, s-a implicat รฎn acest caz ศ™i a fฤƒcut multe demersuri pentru a afla ce s-a รฎntรขmplat cu fratele ei.

Femeia este foarte revoltatฤƒ dupฤƒ ce procurorii au respins toate probele depuse la dosar ศ™i au รฎnchis cazul. Radu a fost ucis รฎn luna decembrie a anului 2022, รฎnainte de Crฤƒciun.

Profilerul FBI, Mihaela Brooks, a intervenit รฎn acest caz, a analizat situaศ›ia ศ™i a tras cรขteva concluzii. Aceasta nu considerฤƒ cฤƒ poate fi vorba despre legimitฤƒ apฤƒrare, avรขnd รฎn vedere modul รฎn care a murit Radu. Acces direct de pe 30 aprilie 2024 poate fi urmarita mai jos.

Noua editie din emisiunea acces direct 30 aprilie 2024 poate fi vazuta in reluare mai jos

Un copil din Hunedoara a dispฤƒrut fฤƒrฤƒ urmฤƒ, dupฤƒ ce a fost la scฤƒldat cu fraศ›ii lui. Pฤƒrinศ›ii copilului au primit informaศ›ii revoltฤƒtoare, conform cฤƒrora bฤƒieศ›elul ar fi fost rฤƒpit de o maศ™inฤƒ suspectฤƒ. Pฤƒrinศ›ii lui vor sฤƒ afle ce s-a รฎntรขmplat cu bฤƒieศ›elul.

Cazul unui copil dispฤƒrut din Hunedoara a stรขrnit revoltฤƒ รฎntr-o ศ›arฤƒ รฎntreagฤƒ. Pฤƒrinศ›ii lui au reluat cฤƒutฤƒrile ศ™i fac tot ce pot pentru a afla ce s-a รฎntรขmplat cu copilul lor. Cei doi l-au vฤƒzut ultima datฤƒ cรขnd avea doar doi ani, iar de atunci a dispฤƒrut fฤƒrฤƒ urmฤƒ.

Dispariศ›ia copilului a avut loc รฎn urmฤƒ cu 30 de ani, รฎntr-o localitate din Hunedoara. Copilul avea pe vremea aceea doar doi ani ศ™i a plecat la scฤƒldat cu fraศ›ii lui, รฎntr-un loc aproape de casฤƒ. Acest lucru s-a รฎntรขmplat de mai multe ori, astfel cฤƒ pฤƒrinศ›ii lui nu au fost panicaศ›i din acest motiv, ศ™tiind cฤƒ nu li se va รฎntรขmpla nimic.

รŽnsฤƒ, bฤƒieศ›elul nu s-a mai รฎntors alฤƒturi de fraศ›ii lui. Peste 30 de oameni l-au cฤƒutat prin tot judeศ›ul, รฎnsฤƒ nimeni nu l-a mai gฤƒsit niciodatฤƒ.

La aproximativ o sฤƒptฤƒmรขnฤƒ de cรขnd a fost dat dispฤƒrut, un prieten de familie le-a spus pฤƒrinศ›ilor lui cฤƒ l-ar fi vฤƒzut pe copilul lor รฎntr-o maศ™inฤƒ suspectฤƒ, รฎnmatriculatฤƒ รฎn Franศ›a.

Mama copilului a รฎncercat sฤƒ afle de la ceilalศ›i fraศ›i ce s-a รฎntรขmplat. Aceศ™tia i-au spus femeii cฤƒ au auzit o voce de femeie, รฎncercรขnd sฤƒ รฎl atragฤƒ cu bomboane.

Deศ™i explicaศ›ia cฤƒ ar fi fost rฤƒpit de o maศ™inฤƒ strฤƒinฤƒ, pฤƒrinศ›ii lui nu au obศ›inut nicio informaศ›ie care sฤƒ confirme acest lucru. Au trecut deja foarte mult timp de la dispariศ›ie, รฎnsฤƒ nimeni nu a reuศ™it sฤƒ รฎl gฤƒseascฤƒ pe bฤƒiatul care acum ar trebui sฤƒ aibฤƒ peste 30 de ani. Nu ratati mai jos apasand pe butonul ‘afisati reluarea’ noua editie in acces direct din 30 aprilie 2024..