Acces Direct de pe 26 Aprilie 2024 Editie Completa

Urmariti aici mai jos pe site in reluare acces direct 26 aprilie 2024...

Gabriel de la acces direct 26 aprilie 2024, fratele lui Costel, bฤƒrbatul care a dispฤƒrut รฎn urmฤƒ cu aproximativ 27 de ani, a oferit detalii groaznice despre stรขna veriศ™oarei! Noi informaศ›ii ศ™ocante cu privire la acest caz cutremurฤƒtor. Fratele lui Costel a fฤƒcut dezvฤƒluiri ศ™ocante despre stรขna veriศ™oarei! Noi detalii despre dispariศ›ia bฤƒrbatului. Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare noua editie din acces direct 26 aprilie 2024 integral..

รŽn exclusivitate pentru Acces Direct, Gheorghe a mฤƒrturisit cฤƒ a mai murit cineva acolo. Un alt bฤƒrbat a fost gฤƒsit fฤƒrฤƒ viaศ›ฤƒ lรขngฤƒ un copac. Fratele lui Costel a dezvฤƒluit cฤƒ muncitorii erau bฤƒtuศ›i fฤƒrฤƒ milฤƒ รฎn rulotฤƒ ศ™i cฤƒ ar fi tฤƒcut pรขnฤƒ acum pentru cฤƒ a fost ameninศ›at.

Acces direct 26 aprilie 2024

โ€žA fost ศ™i fratele (n.r. Gabriel). รŽn 2008-2009, Ovidiu l-a luat la oi, la Braศ™ov, pe fratele Ciobanu Gabriel ศ™i pe un veriศ™or, Ciobanu. Dintre doi care au fost luaศ›i la oi, numai unul s-a รฎntors acasฤƒ, care a fugit, Ciobanu Gabriel, fratele. Ionuศ› s-a รฎntors mort, acasฤƒ. L-a gฤƒsit mort, lรขngฤƒ un copac. Gabriel, care a fost la dรขnศ™ii, la doamna ศ˜tefania, a fost la oi. ศ˜i seara, la 23:00 – 24:00 – 01:00 noaptea, a intrat peste dรขnศ™ii รฎn camera unde dormeau, รฎn rulotฤƒ, ศ™i รฎi bฤƒteau. Peste ciobanii care erau acolo. Au fost trei fraศ›i รฎnaintea lui Constantin.

Dumitru, care e decedat, a fost tot la ei, la oi. A fost Cฤƒtฤƒlin, a fost Valeriu, tot la ei, acolo, la stรขnฤƒ, la doamna ศ˜tefania. Erau cred cฤƒ foarte stresaศ›i, foarte… (…) Familia are foarte mare influenศ›ฤƒ รฎn Braศ™ovโ€, a mฤƒrturisit Gheorghe, fratele lui Costel, pentru Acces Direct. Acces direct de pe 26 aprilie 2024 poate fi urmarita mai jos.

Dezvฤƒluirile ศ™ocante despre lucrurile รฎngrozitoare de la stรขnฤƒ nu vin numai de la o persoanฤƒ, ci din partea mai multor oameni care au trecut prin clipe groaznice acolo.

Gabriel, fratele lui Costel, a dezvฤƒluit cฤƒ au dus o viaศ›ฤƒ grea la stรขnฤƒ. Bฤƒrbatul susศ›ine cฤƒ i-a fost fricฤƒ sฤƒ vorbeascฤƒ pรขnฤƒ acum despre ce s-a รฎntรขmplat. Ba chiar mai mult, el a fost ศ™i bฤƒtut de fratele ศ˜tefฤƒnicฤƒi, de Duศ›u!

โ€žUn trai rฤƒu. Am trฤƒit rฤƒu o lunฤƒ de zile! ศ˜i am plecat de acolo! Nu ne dฤƒdea mรขncare. Mฤƒ punea ori la oi, ori la vaci. Am plecat, i-am cerut niศ™te bani ศ™i mi-a dat 100 de lei. ศ˜i am venit pรขnฤƒ la garฤƒ รฎn Feldioara. ศ˜i din Feldioara am venit pรขnฤƒ la Braศ™ov, din Braศ™ov mi-a trimis mama bani ศ™i am venit acasฤƒ. Da (n.r. a fost bฤƒtut). De fratele ei! De fratele Duศ›u! Cรขt m-am dus eu la oi, a mai fost ศ™i fratele meu la oi. ศ˜i acum nu mai recunoaศ™te? De ce sฤƒ nu recunoascฤƒ? A fost ศ™i Costel, am fost ศ™i euโ€, a spus Gabriel, alt frate a lui Costel.

Noua editie din emisiunea acces direct 26 aprilie 2024 poate fi vazuta in reluare mai jos

Bฤƒrbatul nu poate รฎnศ›elege de ce ศ˜tefฤƒnica nu recunoaศ™te cฤƒ ศ™i Costel a fost la stรขnฤƒ. Cu toศ›ii au trecut prin momente grele au trecut acolo. Nu ratati mai jos apasand pe butonul ‘afisati reluarea’ noua editie in acces direct din 26 aprilie 2024..