Acces Direct de pe 23 Aprilie 2024 Editie in Reluare

Urmariti aici mai jos pe site in reluare acces direct 23 aprilie 2024...

Un bฤƒrbat a dispฤƒrut fฤƒrฤƒ urmฤƒ la acces direct 23 aprilie 2024, dupฤƒ o vizitฤƒ obiศ™nuitฤƒ la sora lui. Nimeni nu mai ศ™tie nimic de Costel de foarte multฤƒ vreme. Ultima oarฤƒ a fost vฤƒzut cu veriศ™orul lui, care nu vrea sฤƒ ofere detalii despre caz. Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare noua editie din acces direct 23 aprilie 2024 integral..

Costel provine dintr-o familie cu 13 copii. Sora lui, Dumitriศ›a, vrea sฤƒ ศ™tie ce s-a รฎntรขmplat cu el. Fratele femeii a dispฤƒrut รฎncฤƒ de pe vremea cรขnd era minor.

รŽn exclusivitate pentru Acces Direct, Dumitriศ›a a dezvฤƒluit cฤƒ numele fratelui ei este Ciobanu Constantin. รŽn vรขrstฤƒ de 14 ani la momentul dispariศ›iei, el a fost ultima datฤƒ vฤƒzut รฎn ziua รฎn care a vizitat-o pe sora sa pentru a o ajuta cu lucrฤƒrile de construcศ›ie.

Acces direct 23 aprilie 2024

Dumitriศ›a a relatat cฤƒ, dupฤƒ ce Costel a venit sฤƒ o ajute, nu s-a mai รฎntors acasฤƒ. Familia nu a fost conศ™tientฤƒ de absenศ›a sa pรขnฤƒ cรขnd mama lor a venit sฤƒ-l caute.

โ€žAvea 14 ani (n.r. cรขnd a dispฤƒrut). Acum ar trebui sฤƒ aibฤƒ 41 de ani. El era minor cรขnd a plecat atunci de acasฤƒ. Nu mai ศ™tim nimic de el. Ne-au dus pe piste greศ™ite, tot auzeam cฤƒ ar fi รฎnsurat, ba cฤƒ ar fi plecat รฎn altฤƒ ศ›arฤƒ. Numele lui complet este Ciobanu Constantin. (…) รŽn ziua aia (n.r. a dispariศ›iei), el a venit la mine ศ™i a zis cฤƒ a venit sฤƒ mฤƒ ajute sฤƒ fac chirpici, dar eu รฎi terminasem. (…) El acasฤƒ nu a mai ajuns, eu nu am mai ศ™tiut cฤƒ el nu a ajuns acasฤƒ. La ceva timp, a venit mama ศ™i a รฎntrebat dacฤƒ era la mineโ€, a mฤƒrturisit Dumitriศ›a, sora lui Costel, bฤƒrbatul dispฤƒrut, la Acces Direct. Acces direct de pe 23 aprilie 2024 poate fi urmarita mai jos.

La ceva timp, Dumitriศ›a a aflat cฤƒ fratele ei ar fi mers la Braศ™ov cu veriศ™orul lui, la oi. Pentru cฤƒ voia sฤƒ ศ™tie cรขt mai multe detalii, familia s-a interesat, รฎnsฤƒ fฤƒrฤƒ rฤƒspuns, pentru cฤƒ el nu ar fi fost, de fapt, acolo.

Noua editie din emisiunea acces direct 23 aprilie 2024 poate fi vazuta in reluare mai jos

โ€žNoi am aflat cฤƒ el a plecat cu Ovidiu (n.r. veriศ™orul) la Braศ™ov, la oi. (…) Veriศ™orul acum stฤƒ plecat, fugit prin Italia, mai merge prin Germania, apoi o lunฤƒ, douฤƒ se duce iar รฎn Italia, nu stฤƒ tot timpul prin ศ›arฤƒ. Mai stฤƒ prin ศ›arฤƒ o lunฤƒ de zile ศ™i nu vrea sฤƒ dea detaliiโ€, a adฤƒugat femeia.

Singurele informaศ›ii despre Costel au fost oferite de veriศ™orul lui, cel cu care a fost vฤƒzut ultima oarฤƒ. Acesta ar sta plecat numai prin ศ›ฤƒri strฤƒine de atunci.

Nu ratati mai jos apasand pe butonul ‘afisati reluarea’ noua editie in acces direct din 23 aprilie 2024..
EPISOUDL VA FI POSTAT AICI LA ORA 21;00 !!
EPISOUDL VA FI POSTAT AICI LA ORA 21;00 !!