Acces Direct de pe 18 Aprilie 2024 in Reluare

Urmariti aici mai jos pe site in reluare acces direct 18 aprilie 2024...

In editia din acces direct 18 aprilie 2024 descoperima ca enoriaศ™ii dintr-un sat din Giurgiu au ieศ™it รฎn stradฤƒ pentru preotul lor preferat. Cฤƒtฤƒlin Barbu slujeศ™te la biserica din Roata de Jos de 16 ani, dar acum, este la un pas de a mai avea acest drept, asta dupฤƒ ce soศ›ia a depus actele pentru a divorศ›a.

Cฤƒtฤƒlin Barbu, preotul din Roata de Jos, nu mai are voie sฤƒ slujeascฤƒ, asta dupฤƒ ce soศ›ia lui a cerut sฤƒ divorศ›eze. Cererea a fost depusฤƒ, dar procesul nu a avut loc รฎncฤƒ, perioadฤƒ รฎn care preotul a fost suspendat. Acum, localnicii spun cฤƒ nu vor alt preot ศ™i sperฤƒ cฤƒ duhovnicul lor preferat sฤƒ poatฤƒ sฤƒ slujeascฤƒ din nou. Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare noua editie din acces direct 18 aprilie 2024 integral..

O localnicฤƒ spune cฤƒ nu รฎntreaga comunitate este alฤƒturi de preotul lor preferat, care, iniศ›ial, a fost suspendat pentru 90 de zile, dar mai apoi, a aflat cฤƒ nu mai are voie sฤƒ slujeascฤƒ deloc. Femeia a povestit cฤƒ nimeni nu vrea alt preot, deศ™i a fost trimis un duhovnic.

Acces direct 18 aprilie 2024

รŽn vara anului trecut, soศ›ia preotului a depus cererea de divorศ›, atunci cรขnd femeia l-a acuzat de infidelitate ศ™i agresiune. Oficial, duhovnicul nu este un bฤƒrbat divorศ›at ศ™i nici nu a avut loc vreun termen รฎn procesul de divorศ›.

Preotul Murgilฤƒ a fost preot รฎn urmฤƒ cu mulศ›i ani รฎn Roata de Jos, iar mai apoi, locul i-a fost luat de ginerele lui. Socrul preotului Cฤƒtฤƒlin spune cฤƒ fiica lui nu mai poate sta รฎntr-o cฤƒsnicie รฎn care s-a pus problema agresiunii fizice ศ™i a infidelitฤƒศ›ii. Preotul a povestit cฤƒ are ศ™i dovezi รฎn acest sens ศ™i spune cฤƒ fiica lui le va depune รฎn instanศ›ฤƒ. Acces direct de pe 18 aprilie 2024 poate fi urmarita mai jos.

รŽn luna iulie, soศ›ia preotului a decis sฤƒ divorศ›eze. Iniศ›ial, preotul nu a avut voie sฤƒ slujeascฤƒ 90 de zile, ca mai apoi sฤƒ afle cฤƒ nu are acest drept nici dupฤƒ acea perioadฤƒ, chiar dacฤƒ oficial nu este รฎncฤƒ divorศ›at.

Primul termen din procesul de divorศ› nici nu a avut loc. รŽntre timp, รฎn comunitate, a fost adus un alt preot, dar nu a fost acceptat de localnici, din contrฤƒ. A fost huiduit atunci cรขnd noul duhovnic a intrat รฎn bisericฤƒ. De atunci, lacฤƒtul este pus pe uศ™a bisericii.

Noua editie din emisiunea acces direct 18 aprilie 2024 poate fi vazuta in reluare mai jos

Nicolae a ajuns รฎn stare gravฤƒ la spital acum patru luni, dupฤƒ ce a fost lovit din plin de un ศ™ofer pe trecerea de pietoni. Bฤƒrbatul este รฎn stare gravฤƒ, iar medicii nu รฎi dau ศ™anse cฤƒ รฎศ™i va reveni. Este internat la Spitalul โ€žSf. Pantelimonโ€, acolo unde mai multe anchete sunt รฎn desfฤƒศ™urare, รฎn cazul deceselor suspecte.

Familia lui Nicolae trece prin momente cumplite, dupฤƒ ce bฤƒrbatul a fost spulberat de un ศ™ofer pe ศ˜oseaua Fundeni, รฎn urmฤƒ cu patru luni. Bฤƒrbatul a fost dus, la acel moment, รฎn stare gravฤƒ la spital, iar situaศ›ia nu s-a รฎmbunฤƒtฤƒศ›it. Din contrฤƒ, medicii de la Spitalul โ€žSf. Pantelimonโ€ vor sฤƒ-l trimitฤƒ acasฤƒ, deศ™i nu ศ™i-a revenit.

Singura care se ocupฤƒ de Nicolae รฎn acest momente grele este Flori, sora lui. Femeia a povestit cฤƒ medicii i-au spus sฤƒ รฎl ia acasฤƒ pe bฤƒrbat, chiar dacฤƒ nu este รฎn stare bunฤƒ ศ™i are, รฎn continuare, nevoie de ajutor de specialitate. A fost internat mai bine de o lunฤƒ pe ATI, iar mai apoi pe ortopedie, iar รฎn prezent, se afla pe secศ›ia de neurochirurgie.

Flori mai spune cฤƒ mereu a รฎncercat sฤƒ ia legฤƒtura cu medicul care se ocupฤƒ de fratele ei, dar nu ar fi fost luatฤƒ niciodatฤƒ รฎn serios, pentru cฤƒ fratele ei nu este asigurat. Medicii nu ar fi arฤƒtat niciun fel de empatie faศ›ฤƒ de femeie ศ™i i-ar fi spus cฤƒ mai bine ar face rost de bani pentru a plฤƒti operaศ›ia pe creier la care a fost supus decรขt sฤƒ รฎศ™i facฤƒ griji dacฤƒ trฤƒieศ™te. Nu ratati mai jos apasand pe butonul ‘afisati reluarea’ noua editie in acces direct din 18 aprilie 2024..
EPISOUDL VA FI POSTAT AICI LA ORA 21;00 !!
EPISOUDL VA FI POSTAT AICI LA ORA 21;00 !!