Acces Direct de pe 15 Aprilie 2024 in Reluare

Urmariti aici mai jos pe site in reluare acces direct 15 aprilie 2024...

รŽn urma acuzaศ›iilor aduse de Nicoleta la acces direct 15 aprilie 2024, Elena, frizeriศ›a care ศ™i-a deschis salon la parterul blocului รฎn care locuieศ™te femeia care se considerฤƒ o victimฤƒ, ศ™i-a spus partea de adevฤƒr. Ce spune despre cearta cu femeia. Scandalul dintre Nicoleta ศ™i vecina care are frizeria de la parterul blocului รฎn care femeia locuieศ™te ar fi รฎnceput de cรขnd frizeriศ›a ศ™i-ar fi deschis afacerea chiar sub balconul Nicoletei. Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare noua editie din acces direct 15 aprilie 2024 integral..

รŽn aceastฤƒ dupฤƒ amiazฤƒ, รฎn emisiunea Acces Direct, dupฤƒ ce i-au fost aduse acuzaศ›ii, Elena, frizeriศ›a, a รฎncercat sฤƒ lฤƒmureascฤƒ situaศ›ia ศ™i a spus partea ei de adevฤƒr.

Frizeriศ›a e de pฤƒrere cฤƒ Nicoleta are o problemฤƒ medicalฤƒ ศ™i spune cฤƒ va cere o expertizฤƒ medicalฤƒ. La rรขndul ei, Elena susศ›ine cฤƒ a fost abuzatฤƒ de Nicoleta.

Acces direct 15 aprilie 2024

“Ea a venit peste mine รฎn salon, a vrut sฤƒ mฤƒ batฤƒ, mi-a spus sฤƒ plec de acolo. (…) Domniศ™oara aceasta sau doamna este รฎn concubinaj sau cฤƒsฤƒtoritฤƒ cu un domn care ulterior m-a agresat, m-a รฎnjurat. Eu am imaginile de pe camerele de supraveghere de la salon ศ™i se vede acest lucru. Dansa cรขnd m-a abordat, mi-a spus cฤƒ nu o sฤƒ stau nici eu aici sฤƒ lucrez ศ™i o sฤƒ-mi deschid salon pentru cฤƒ nu vrea ea, aศ™a cum ศ™i fata cealaltฤƒ fatฤƒ a proprietarului nu a stat ศ™i a plecat รฎn urma diferitelor reclamaศ›ii de la dansa ศ™i de la concubinul acesteia.”, mai spune Elena.

Elena susศ›ine cฤƒ nu deranjeazฤƒ pe nimeni ศ™i cฤƒ persoanele care vin la ea la salon nu fac gฤƒlฤƒgie. Acces direct de pe 15 aprilie 2024 poate fi urmarita mai jos.

“Aceศ™ti oameni vor bani nemunciศ›i prin ศ™antaj. Ei au insinuat cฤƒ vecinii noศ™tri de la bloc au primit o sumฤƒ de bani de la mine pentru a-mi semna acordul de vecini, pentru a mi se emite autorizaศ›ia de funcศ›ionare la salonul meu pe care urma sฤƒ-l deschid, ceea ce nu este adevฤƒrat. Vecinii m-au ajutat pentru cฤƒ sunt oameni foarte buni ศ™i foarte cumsecade. Eu cu toศ›i am o relaศ›ie foarte bunฤƒ, nu am deranjat pe nimeni acolo, doar cฤƒ dรขnsa susศ›ine cฤƒ eu fac gฤƒlฤƒgie. Eu nu fac gฤƒlฤƒgie. Dacฤƒ ea doreศ™te, pot sฤƒ ศ™i antifonez salonul. Are o problemฤƒ cu mine din cauzฤƒ cฤƒ eu am de lucru ศ™i eu deranjez ศ™i vrea bani nemunciศ›i.”, mai spune Elena.

Elena povesteศ™te cฤƒ Nicoleta s-ar mai fi certat ศ™i cu alศ›i vecini. Mai mult, รฎnainte de a i se elibera autorizaศ›iile de funcศ›ionare de la toate organele competente, frizeriศ›a povesteศ™te cฤƒ Nicoleta ศ™i concubinul ei au mers la notar, la primฤƒrie, sฤƒ spunฤƒ sฤƒ nu รฎi fie emise autorizaศ›ii pentru a deschide salonul.

Noua editie din emisiunea acces direct 15 aprilie 2024 poate fi vazuta in reluare mai jos

Reporterii Acces direct au mers din nou รฎn judeศ›ul Buzฤƒu pentru a afla ce s-a รฎntรขmplat cu rฤƒpirea bฤƒiatului รฎn vรขrstฤƒ de 20 de ani, Leonard, care a fost luat de pe stradฤƒ, bฤƒgat รฎntr-o dubฤƒ ศ™i dus la o fermฤƒ, รฎmpotriva voinศ›ei lui.

Aproximativ douฤƒ sฤƒptฤƒmรขni de zile, pฤƒrinศ›ii nu au ศ™tiut nimic despre Leonard. รŽn momentul รฎn care aceศ™tia au ameninศ›at cฤƒ vor ajunge la emisiunea Acces Direct, culmea, copilul lor a fost adus acasฤƒ imediat. Reporterii Acces Direct au mers pe teren ศ™i l-au confruntat pe Marcel, cel care l-ar fi luat pe bฤƒiat cu duba.

Reporterii Acces Direct au mers รฎn locurile รฎn care ar fi putut fi dus Leonard dupฤƒ ce ar fi fost rฤƒpit. Au descins la stรฎna unde tรขnฤƒrul ar fi fost dus cu forศ›a ศ™i au reuศ™it sฤƒ-l gฤƒseascฤƒ pe omul cu duba albฤƒ cu care ar fi fost transportat Leonard.

รŽn ediศ›ia Acces Direct din aceastฤƒ searฤƒ, Leonard a avut parte de o รฎntรขlnire faศ›ฤƒ รฎn faศ›ฤƒ cu o persoanฤƒ importantฤƒ, dar ศ™i controversatฤƒ รฎn toatฤƒ aceastฤƒ anchetฤƒ. Leo รฎศ™i aminteศ™te cฤƒ prima datฤƒ a fost dus รฎn Cรขndeศ™ti, la o fermฤƒ de cai. Spune รฎnsฤƒ cฤƒ nu ศ™tie exact momentul รฎn care a coborรขt din maศ™inฤƒ รฎn aceastฤƒ localitate.

Leonard a arฤƒtat apoi drumul spre singura fermฤƒ din zonฤƒ, locul unde ar fi fost dus imediat dupฤƒ ce a fost rฤƒpit. Vizibil afectat de tot ceea ce a trฤƒit, bฤƒiatul a รฎncercat din rฤƒsputeri sฤƒ-ศ™i aducฤƒ aminte cum arฤƒta locul unde ar fi fost ศ›inut 10 zile. Nu ศ™i-a amintit cu exactitate traseul din noaptea rฤƒpirii, รฎnsฤƒ toate indiciile gฤƒsite la faศ›a locului duc spre ferma รฎn care tรขnฤƒrul ar fi fost captiv aproximativ douฤƒ sฤƒptฤƒmรขni.

La scurt timp dupฤƒ ce Leonard ศ™i echipa Acces direct a ajuns la faศ›a locului, a apฤƒrut ศ™i o femeie care s-a arฤƒtat extrem de indignatฤƒ de prezenศ›a lor. Femeia a negat cฤƒ l-ar fi vฤƒzut vreodatฤƒ pe Leonard ศ™i l-a sunat rapid pe Marcel, care ar fi soศ›ul sฤƒu. Nu ratati mai jos apasand pe butonul ‘afisati reluarea’ noua editie in acces direct din 15 aprilie 2024..