Camera 609: Lasa-ma imi place! Sezonul 2 Episodul 14 Online

Urmareste mai jos sub rezumatul serialului in reluare serialul Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 14 de pe 12 aprilie 2024..

Victor îi spune lui Vlady in camera 609 lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 14 de pe 12 aprilie 2024 că știa ce voia să îi spună Doinei de contract când a venit la el acasă. ,,Ce mă, ți-e frică de mama lui Eva?”, spune Vlady. ,,Dacă mama Evei află vreodată de chestia asta, nu mă interesează de la cine, eu o să consider că tu ești vinovat!”, îi spune Victor Vlady îi spune că toată lumea știe de contract, iar Victor îi răspunde că nu îl interesează.

Victor îi spune că daca se află, el uită că Vlady este vărul lui și ca va face tot ce îi stă în putință ca el să plătească. Te invitam sa urmaresti mai jos noul serial romanesc de comedie lasa-ma imi place camera 609 sezonul 2 episodul 14 de pe 12 aprilie 2024 integral..

,,Tu ai mai vorbit cu Marius de când te-a cerut în căsătorie?”, o întreabă Adina pe Mara ,,Definește vorbit”, răspunde Mara.

Mara adaugă că dacă se referă la vorbit prin doua trei glume trimise, atunci da ei au vorbit. ,,Mara, știi ce cred eu (…) eu cred că tu îl eviți, pentru că nu poți să îți asumi o relație”, Adina spre Mara. Mara e confuză și o întreabă de ce crede asta. ,,Pentru că de fiecare dată a existat un motiv”, spune Adina. Mara îi spune că are dreptate cu tot ce a zis.

Camera 609 Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 14

,,Îmi pare rău, chiar vreau să înțelegi că nu am nimic cu tine”, îi spune Iulia, Evei.

Iulia îi spune că ea și Victor au niște lucruri neterminate. Victor intervine și îi spune că ei doi nu mai au nimic de discutat. ,,Ba da, cred că trebuie să îți explic niște lucruri”, îi răspunde Iulia.

Victor îi spune că este prea târziu, iar el acum este cu Eva. Iulia speră ca ei doi să fie fericiți împreună și că el merită asta. Aceasta se întoarce și pleacă. Vezi mai jos in mod gratuit reluarea noului serial camera 609 lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 14 online 12 aprilie 2024..

Acțiunea este plasată cu câteva zile în urmă, unde îi găsim pe cei din familia Pop la casa bunicului defunct, Iosif Pop. Un avocat le aduce la cunoștință testamentul bunicului, întocmit cu o lună înainte să moară.

Testamentul este unul video, Iosif Pop dorind să le comunice personal celor din familie clauzele actului. El le transmite că știe că durerea afișată de ei este una falsă și că îi interesează doar moștenirea.

Din testament se află că fiilor și nurorilor nu le revine nimic. Singura care primește cev concret este Lara, fiica lui Mircea și a Luminiței, sora lui Vlady. Ea primește 1 milion de euro, într-un cont la care va avea acces imediat ce va intra la facultate. Lara se arată recunoscătoare.

Bunicul nu pierde ocazia de a-i transmite lui Vlady că e un pămpălău, dar unul simpatic. Lui Victor îi spune că îl moștenește întru totul: talentat, dedicat și muncitor.

În cele din urmă le transmite că restul averii, care constă în de 3 miliarde de RON, portofoliu imobiliar și firma de arhitectură, îi va rămâne nepotului care se va căsători și va avea primul copil, de preferat un băiat.

Toate acestea pentru ca numele lor să meargă mai departe. Bunicul spune în încheiere că: „Dragostea este cel mai frumos sentiment din lume.”

Casa Evei este plină de femei. Locuiește cu mama și sora mai mică. Adina, sora mai mare este deja căsătorită. Mama Evei, Doina Georgescu, este îngrijorată din cazua datoriilor. Eva tocmai ce și-a dat demisia, deoarece șeful i-a făcut avansuri.

Eva și Mara, sora mai mică, au o afacere cu decorațiuni. Doina este nostalgică după slujba de la fabrca de confecții. Ea a fost înlocuită de roboți. Eva este prima din familie care a făcut facultate și a fost plecată în străinătate cu burse Erasmus.

Cel mai nou serial romanesc camera 609 lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 14 online 12 aprilie 2024, poate fi urmarit mai jos in reluare…

Familiile fiilor lui Iosif Pop se ceartă pe moștenire, făcând din asta o adevărată întrecere.

Eva și familia ei vorbesc despre căsătorie. Aceasta nu vrea să se căsătorească, deoarece nu mai are încredere în bărbați, din cauza unei decepții în dragoste.

Violeta și Sergiu se interesează de viața intimă a lui Victor, dar acesta nu le dă foarte multe detalii. Părinții vor ca el să-și trăiască viața, dar Victor le spune că nu are timp de relații.

Victor își întreabă părinții dacă interogatoriu despre iubite implică testamentul. Le spune răspicat că nu are de gând să se căsătorească, că nu are nevoie de moștenire.

Sergiu nu vrea să-i lase banii lui Mircea să-i cheltuie pe viniluri. Victor nu se lasă constrâns de argumentele părinților. Vrea să decidă singur pentru viața lui.

Luminița stă de vorbă cu Vlady, să-l facă să înțeleagă că trebuie să-și găsească pe cineva. Îi propune să se ocupe ea de găsirea unei soții. Vlady este de acord.

Mama Evei se învinovățește, deoarece consideră că Eva este împotriva căsătoriei din cauza relației ei și a soțului, care le-a părăsit. Eva o face să înțeleagă absurditatea acestui gând. Chiar aici mai jos poti vedea in premiera camera 609 lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 14 reluare 12 aprilie 2024..