Acces Direct de pe 12 Aprilie 2024 in Reluare

Urmariti aici mai jos pe site in reluare acces direct 12 aprilie 2024...

Mielu, soศ›ul Maricicฤƒi, are o altฤƒ versiune a poveศ™tii faศ›ฤƒ de partenera lui la acces direct 12 aprilie 2024, asta dupฤƒ ce a surprins-o pe ea รฎmpreunฤƒ cu veriศ™orul lui. Femeia se aparฤƒ, รฎn continuare, ศ™i spune cฤƒ nu este nimic adevฤƒrat ศ™i cฤƒ de fapt, Mielu ar fi fost agresiv cu ea. Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare noua editie din acces direct 12 aprilie 2024 integral..

Din 2019, รฎn familia celor doi nu mai este liniศ™te de cรขnd a fost รฎn casa lor veriศ™orul bฤƒrbatului. Mielu, soศ›ul femeii, crede cฤƒ partenera lui ศ™i veriศ™orul sunt รฎmpreunฤƒ, asta dupฤƒ ce i-a prins รฎntr-un grajd.

Mielu spune cฤƒ a avut un ศ™oc atunci cรขnd ศ™i-a vฤƒzut soศ›ia รฎmpreunฤƒ cu vฤƒrul lui ศ™i au spus amรขndoi cฤƒ au nevoie de intimitate. Bฤƒrbatul a povestit cฤƒ i s-a pฤƒrut cฤƒ sunt prea apropiaศ›i ศ™i este convins cฤƒ s-a รฎntรขmplat ceva รฎntre cei doi รฎn urmฤƒ cu mai bine de cinci ani.

Mielu mai spune cฤƒ soศ›ia lui a fost violentฤƒ cu el ศ™i l-a lovit de mai multe ori. I-ar fi spart capul ศ™i ar fi ajuns la spital. Bฤƒrbatul spune cฤƒ are martori pentru cฤƒ a fost lovit รฎn repetate rรขnduri de Maricica.

Acces direct 12 aprilie 2024

Maria vrea sฤƒ afle la doi ani distanศ›ฤƒ ce s-a รฎntรขmplat cu soศ›ul ei, care lucra pe un ศ™antier din Craiova. Femeia era plecatฤƒ la muncฤƒ รฎn strฤƒinฤƒtate, atunci cรขnd a aflat cฤƒ Marin a murit. Femeia crede cฤƒ existฤƒ detalii pe care nu le ศ™tie despre cum a sfรขrศ™it soศ›ul ei.

Marin lucra de ani buni pe ศ™antier รฎn Craiova, รฎn timp ce soศ›ia lui, Maria, era plecatฤƒ la muncฤƒ รฎn strฤƒinฤƒtate, รฎn Italia. Cei doi vorbeau dimineaศ›ฤƒ, รฎnainte de a porni cฤƒtre serviciu, doar cฤƒ, pe 7 iulie 2022, ceva s-ar fi รฎntรขmplat cu soศ›ul femeii, atunci cรขnd le-ar fi povestit colegilor lui cฤƒ se simte rฤƒu. Acces direct de pe 12 aprilie 2024 poate fi urmarita mai jos.

Aceasta spune cฤƒ a vorbit cu soศ›ul ei รฎn dimineaศ›a zilei de 7 iulie 2022 ca de obicei. Nu i s-a pฤƒrut nimic suspect, doar faptul cฤƒ Marin se grฤƒbea. Femeia a pus acest lucru pe seama faptului cฤƒ trebuia sฤƒ ajungฤƒ pe ศ™antier. La cรขteva ore distanศ›ฤƒ, รฎn schimb, avea sฤƒ afle cฤƒ soศ›ul ei a murit.

Tot ea ne mai zice cฤƒ nu ศ™tia ca soศ›ul ei sฤƒ fi avut probleme de sฤƒnฤƒtate, doar รฎn ziua respectivฤƒ, le-ar fi povestit colegilor cฤƒ nu este bine, asta pentru cฤƒ simte o ghearฤƒ รฎn piept. ศ˜i-ar fi anunศ›at superiorii cฤƒ nu poate munci รฎn ziua respectivฤƒ ศ™i cฤƒ vrea o adeverinศ›ฤƒ pentru a merge sฤƒ facฤƒ niศ™te investigaศ›ii, doar cฤƒ deja era mult prea tรขrziu.

Noua editie din emisiunea acces direct 12 aprilie 2024 poate fi vazuta in reluare mai jos

Leo a fost dat dispฤƒrut de pฤƒrinศ›i ศ™i s-a รฎntors acasฤƒ dupฤƒ 12 zile รฎn care familia nu a mai ศ™tiut nimic de el. Ieri, tatฤƒl lui a mers รฎmpreunฤƒ cu tรขnฤƒrul sฤƒ depunฤƒ plรขngere, atunci cรขnd ar fi fost luaศ›i amรขndoi la rost de poliศ›iศ™ti pentru cฤƒ au chemat รฎn comunฤƒ echipa Acces Direct ศ™i au vorbit despre cele รฎntรขmplate.

Leo susศ›ine cฤƒ a trecut prin momente de coศ™mar la stรขna unde a fost dus ศ™i unde a muncit la oi, fฤƒrฤƒ sฤƒ fie plฤƒtit. Acum, familia vrea sฤƒ se facฤƒ dreptate ศ™i sฤƒ afle cu adevฤƒrat ce s-a รฎntรขmplat cu fiul lor care s-a รฎntors acasฤƒ dupฤƒ 12 zile.

Astฤƒzi, tatฤƒl lui Leo a povestit cฤƒ a vrut sฤƒ depunฤƒ o plรขngere pentru rฤƒpire, dar poliศ›iศ™tii i-au spus cฤƒ acest lucru nu este posibil, asta pentru cฤƒ a chemat televiziunea รฎn comunฤƒ, iar cazul dispariศ›iei fiului lui a fost mediatizat de echipa Acces Direct. Mai mult decรขt atรขt, bฤƒrbatul spune cฤƒ a fost luat รฎn rรขs de ศ™eful de post.

O vecinฤƒ care รฎi cunoaศ™te mai bine pe cei de la stรขnฤƒ spune cฤƒ au avut loc scene ศ™ocante la stรขna unde a fost dus cu forศ›a Leo, รฎn urmฤƒ cu ศ™apte ani. Acolo, ar fi murit o femeie, pe care au รฎncercat sฤƒ o convingฤƒ sฤƒ se prostituieze ศ™i pentru cฤƒ ar fi refuzat, ar fi fost ucisฤƒ. Nu ratati mai jos apasand pe butonul ‘afisati reluarea’ noua editie in acces direct din 12 aprilie 2024..