Acces Direct de pe 11 Aprilie 2024 Editie Completa

Urmariti aici mai jos pe site in reluare acces direct 11 aprilie 2024...

Vฤƒrul Victoriei a reacศ›ionat dur la acces direct 11 aprilie 2024 dupฤƒ ce a fost acuzat de ea cฤƒ i-ar fi furat averea. Femeia a revenit รฎn Romรขnia dupฤƒ mulศ›i ani รฎn care a muncit รฎn strฤƒinฤƒtate, dar cรขnd a ajuns รฎn locul unde ar fi avut averea, a aflat cฤƒ aceasta nu i-ar mai aparศ›ine. Auzind ce spune femeia, vฤƒrul vitreg a reacศ›ionat ศ™i s-a apฤƒrat! Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare noua editie din acces direct 11 aprilie 2024 integral..

Victoria a pornit un รฎntreg scandal รฎn familie ศ™i ศ™i-a acuzat rudele cฤƒ i-ar fi luat pe nedrept averea.

Femeia ar fi fost unica moศ™tenitoare a bunurilor, รฎnsฤƒ tot ce avea ar fi fost distrus de vฤƒrul vitreg al ei, iar รฎn locul รฎn care ar fi fost casa acesteia, ar fi fost construit un alt imobil, care ar aparศ›ine fiicei vฤƒrului vitreg.

Acces direct 11 aprilie 2024

Vฤƒrul vitreg al Victoriei este foarte revoltat de ceea ce a auzit ศ™i contrazice toate acuzaศ›iile acesteia. Bฤƒrbatul a declarat cฤƒ acea casฤƒ ar fi fost construitฤƒ de ei, รฎn locul unei case mici, care ar fi avut mai multe probleme.

Atรขt el, cรขt ศ™i soศ›ia acestuia au mฤƒrturisit cฤƒ Victoria nu ar fi proprietara averii despre care ea vorbeศ™te.

De asemenea, bฤƒrbatul ar avea act de vรขnzare-cumpฤƒrare pentru ceea ce deศ›ine, astfel cฤƒ susศ›ine cฤƒ nimic din ceea ce se spune despre el nu este adevฤƒrat. Vฤƒrul vitreg a declarat cฤƒ pฤƒmรขntul Victoriei ar fi fost cumpฤƒrat de o altฤƒ persoanฤƒ.

Victoria l-a acuzat pe vฤƒrul vitreg cฤƒ a declarat-o decedatฤƒ pentru a putea sฤƒ รฎi ia averea. รŽnsฤƒ, bฤƒrbatul ศ™i soศ›ia lui au contrazis acest lucru ศ™i au spus cฤƒ declaraศ›iile ei nu sunt adevฤƒrate. De asemenea, femeia nu ar avea niciun fel de acte pentru casฤƒ, iar proprietatea s-ar fi dฤƒrรขmat. Acces direct de pe 11 aprilie 2024 poate fi urmarita mai jos.

Fiul dat dispฤƒrut de tatฤƒl tฤƒu a fost gฤƒsit, la scurt timp dupฤƒ ce a fost anunศ›atฤƒ intervenศ›ia familiei sale la Acces Direct. Bฤƒiatul ar fi fost sechestrat la o stรขnฤƒ, unde ar fi muncit cu forศ›a. S-a รฎntors acasฤƒ cu poveศ™ti รฎngrozitoare.

Leonard a trฤƒit un adevฤƒrat coศ™mar รฎn ultimele zile din viaศ›a lui. A fost dat dispฤƒrut la poliศ›ie, iar dupฤƒ ce s-a aflat de dispariศ›ia lui, acesta a revenit brusc acasฤƒ.

รŽnsฤƒ, bฤƒiatul are poveศ™ti รฎngrozitoare despre ceea ce s-a รฎntรขmplat. Leonard ar fi fost obligat sฤƒ munceascฤƒ la o stรขnฤƒ, de unde nu ar fi fost lฤƒsat sฤƒ plece.

Tatฤƒl lui Leonard a intrat รฎn panicฤƒ รฎn urmฤƒ cu 12 zile, dupฤƒ ce fiul sฤƒu a plecat de acasฤƒ ศ™i nu a mai revenit. Nimeni nu a reuศ™it sฤƒ mai ia legฤƒtura cu el, astfel cฤƒ pฤƒrinศ›ii lui nu au mai ศ™tiut nimic despre el. Din acest motiv, au decis sฤƒ cearฤƒ ajutorul poliศ›iei, dar cรขnd dispariศ›ia lui a fost fฤƒcutฤƒ publicฤƒ, bฤƒiatul a revenit.

รŽn tot acest timp, Leonard a spus cฤƒ a fost abordat, รฎntr-o zi, de un bฤƒrbat cu o dubฤƒ, cu care ar fi discutat ศ™i ar fi bฤƒut mai multe pahare de alcool. Dupฤƒ discuศ›ia lor, bฤƒrbatul l-ar fi luat cu forศ›a ศ™i bฤƒgat รฎntr-o dubฤƒ, iar mai apoi a fost dus la o stรขnฤƒ, unde ar fi fost obligat sฤƒ munceascฤƒ la oi.

Patronii fermei nu l-ar fi lฤƒsat sฤƒ plece acasฤƒ, deศ™i el le-a spus cฤƒ รฎศ™i doreศ™te acest lucru. I s-au promis bani รฎn schimbul muncii sale, dar pe care nu i-a mai primit. Cรขnd poliศ›iศ™tii au intervenit, patronii i-ar fi spus lui Leonard sฤƒ refuze sฤƒ plece cu ei.

Noua editie din emisiunea acces direct 11 aprilie 2024 poate fi vazuta in reluare mai jos

Se pare cฤƒ รฎn ferma รฎn care ar fi fost sechestrat s-ar รฎntรขmpla adevฤƒrate orori. O vecinฤƒ a fฤƒcut declaraศ›ii รฎngrozitoare, cรขnd o femeie ar fi fost luatฤƒ cu forศ›a, ar fi fost obligatฤƒ sฤƒ practice prostituศ›ia, iar mai apoi ar fi fost ucisฤƒ. Se pare cฤƒ mulศ›i oameni ar ศ™ti de ceea ce se รฎntรขmplฤƒ รฎn acea fermฤƒ. Nu ratati mai jos apasand pe butonul ‘afisati reluarea’ noua editie in acces direct din 11 aprilie 2024..