Acces Direct de pe 10 Aprilie 2024 Editie Online

Urmariti aici mai jos pe site in reluare acces direct 10 aprilie 2024...

Moartea misterioasฤƒ a Angelei a ridicat o mulศ›ime de รฎntrebฤƒri la acces direct 10 aprilie 2024. Familia o cฤƒuta de peste doi ani, iar acum, trupul ei a ost gฤƒsit fฤƒrฤƒ suflare รฎntr-o pฤƒdure din Curtea de Argeศ™, alฤƒturi de cรขteva obiecte personale. Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare noua editie din acces direct 10 aprilie 2024 integral..

Moartea Angelei a ridicat suspiciuni. Femeia este datฤƒ dispฤƒrutฤƒ de doi ani, dupฤƒ ce a plecat de acasฤƒ ศ™i familia nu a mai ศ™tiut nimic de ea. รŽn urmฤƒ cu o sฤƒptฤƒmรขnฤƒ, ea a fost gฤƒsitฤƒ fฤƒrฤƒ suflare รฎntr-o pฤƒdure din Curtea de Argeศ™.

Acces direct 10 aprilie 2024

Angela, o doamnฤƒ cumsecade, a plecat de acasฤƒ รฎn urmฤƒ cu doi ani, iar de atunci nu s-a mai ศ™tiut nimic despre ea. Ginerele sฤƒu a afirmat cฤƒ era sฤƒnฤƒtoasฤƒ ศ™i nu avea probleme, astfel cฤƒ timp de cรขteva zile au crezut cฤƒ se aflฤƒ la rudele ei. รŽn ziua dispariศ›iei pฤƒrea sฤƒ fie abฤƒtutuฤƒ ศ™i nu a vrut sฤƒ vorbeascฤƒ cu nepotul ei, รฎn vรขrstฤƒ de 15 ani, de care avea grijฤƒ.

Ultimele imagini surprinse cu femeia sunt din gara Dej, dupฤƒ ce s-ar fi plimbat prin centrul localitฤƒศ›ii. Ginerele considerฤƒ cฤƒ plecarea ar fi fost plฤƒnuitฤƒ, deoarece Angela nu a luat cheile casei cu ea. Acces direct de pe 10 aprilie 2024 poate fi urmarita mai jos.

โ€žA dispฤƒrut รฎn martie 2022. Era o femeie sฤƒnฤƒtoasฤƒ, nu avea probleme. Nu ne-a anunศ›at cฤƒ pleacฤƒ, nu ศ™tiam cฤƒ pleacฤƒ undeva. Am zis cฤƒ pleacฤƒ undeva la rude, apoi am anunศ›at poliศ›ia. Niciodatฤƒ nu a mai plecat. A plecat de dimineaศ›ฤƒ. A fost vฤƒzutฤƒ รฎn oraศ™, apoi s-a dus la gara din oraศ™ul Dej. Noi suntem รฎn Gฤƒeศ™ti. Bฤƒiatul meu a mers dupฤƒ ea 10-15 minute, apoi m-a sunat pe mine ศ™i am mers sฤƒ o luฤƒm de la garฤƒ. Bunica i-a spus sฤƒ o lase รฎn pace, era supฤƒratฤƒ. Nu cred cฤƒ avea motive, nu am avut certuri. A plecat fฤƒrฤƒ cheia de la casฤƒโ€, a spus ginerele Angelei.

Angela a fost gฤƒsitฤƒ fฤƒrฤƒ suflare, รฎn urmฤƒ cu cรขteva zile, รฎntr-o pฤƒdure din Curtea de Argeศ™. Moartea femeii este suspectฤƒ, deoarece รฎn ziua dispariศ›iei a schimbat douฤƒ trenuri pentru a ajunge รฎn localitatea din Argeศ™. Nu se ศ™tie care a fost parcursul ei mai departe, iar descoperirea a fost una macabrฤƒ.

Lรขngฤƒ cadavrul acesteia au fost gฤƒsite ศ™i obiectele personale, astfel cฤƒ agenศ›ii de la criminalisticฤƒ au putut sฤƒ identifice persoana decedatฤƒ. O geantฤƒ, un portofel รฎn care se regฤƒseau 70 de lei ศ™i o geacฤƒ au fost descoperite รฎn pฤƒdure ศ™i pฤƒreau neatinse.

โ€Nu ศ™tim ce s-a รฎntรขmplat. A fost o rฤƒtฤƒcire de moment, nu ศ™tiu. Nu cred (nr. sฤƒ fi avut amintiri รฎn Curtea de Argeศ™). Eu nu ศ™tiu sฤƒ fi fost vreun scandal รฎnainte. S-au gฤƒsit mai multe obiecte personale, avea ศ™i bani la ea, 70 de leiโ€, a spus Cristina, nepoata Angelei.

Noua editie din emisiunea acces direct 10 aprilie 2024 poate fi vazuta in reluare mai jos

O mamฤƒ suferฤƒ dupฤƒ moartea fiicei sale ศ™i cere sฤƒ se facฤƒ dreptate. Femeia ศ™i-a pierdut copilul รฎn urmฤƒ cu aproape 40 de ani, iar trecerea timpului nu a estompat ศ™i durerea suferitฤƒ de aceasta. Bฤƒrbatul responsabil pentru deces nu a fost pedepsit de autoritฤƒศ›ile din Romรขnia ศ™i a fost lฤƒsat liber.

O mamฤƒ este disperatฤƒ ศ™i vrea sฤƒ se facฤƒ dreptate pentru moartea fiicei sale. Micuศ›a รฎn vรขrstฤƒ de 9 ani a murit รฎn urmฤƒ cu aproape 40 de ani, dar familia nu ศ™i-a gฤƒsit liniศ™tea pentru cฤƒ ศ™oferul vinovat nu a fost pedepsit de autoritฤƒศ›i.

Mฤƒmica รฎศ™i aminteศ™te detaliile accidentului รฎn care fiica ei de 9 ani ศ™i-a pierdut viaศ›a. Aceasta se รฎntorsese acasฤƒ cu bฤƒieศ›elul ei, iar fetiศ›a se afla peste stradฤƒ. Fiul a trecut pentru a sta lรขngฤƒ surioara lui, dar un ศ™ofer neatent a lovit-o pe minorฤƒ din plin. Cu toate cฤƒ ar fi trebuit sฤƒ se opreascฤƒ la intersecศ›ie, bฤƒrbatul a accelerat ศ™i a provocat incidentul cumplit.

Fetiศ›a a fost luatฤƒ tรขrรขศ™ peste 50 de metri, iar ศ™oferul nu ar fi vฤƒzut-o, avรขnd maศ™ina รฎnaltฤƒ. Mama a รฎnceput sฤƒ ศ›ipe ศ™i sฤƒ fugฤƒ spre locul รฎn care zฤƒcea trupul micuศ›ei ei.

โ€žAm ajuns รฎn faศ›a porศ›ii, bฤƒiatul a traversat strada ศ™i a mers la sora lui, apoi au stat amรขndoi. Fata a mers un pic mai รฎn faศ›ฤƒ de cum era un autovehicul parcat ศ™i venea o altฤƒ maศ™inฤƒ. El (nr. ศ™oferul) trebuia sฤƒ opreascฤƒ la intersecศ›ie, dar nu a fฤƒcut asta, a venit, a luat-o tรขrฤƒศ™ ศ™i a dus-o 54 de metri. Dacฤƒ nu era cineva cu el รฎn cabinฤƒ sฤƒ-i zicฤƒ cฤƒ a luat fetiศ›a, el nu oprea. Cรขnd au ajuns acolo la locul accidentului, eu am ศ›ipat, fetiศ›a era cu mรขna lipitฤƒ de asfalt ศ™i cu ochii scoศ™iโ€, a spus mama la Acces Direct.

Mama vrea sฤƒ se facฤƒ dreptate, iar ศ™oferul care i-a ucis fiica sฤƒ plฤƒteascฤƒ. Are vise รฎn care apare fetiศ›a ศ™i รฎi cere ajutorul. Deศ™i au trecut zeci de ani, bฤƒrbatul care se afla la volanul maศ™inii nu a fost pedepsit de autoritฤƒศ›i ศ™i a scฤƒpat basma curatฤƒ.

โ€žNu pot, cฤƒ la 5-6 luni o visez cรขnd รฎmi spune sฤƒ o ajut. Da, sฤƒ plฤƒteascฤƒ vinovatul pentru ce a fฤƒcut. Dacฤƒ nu a venit el cu o floare care, cum era pe timpul ฤƒla, dintr-un gard rupea o floare. Nici permis suspendat, nici nimic. Dupฤƒ trei luni de la accident am primit o hรขrtie acasฤƒ sฤƒ mฤƒ prezint la poliศ›ia, am mers, m-au luat tare, iar peste ศ™ase luni mi s-a spus cฤƒ ศ™oferul e nevinovat ศ™i maศ™ina a fost prea รฎnaltฤƒ Nu ratati mai jos apasand pe butonul ‘afisati reluarea’ noua editie in acces direct din 10 aprilie 2024..