Acces Direct de pe 9 Aprilie 2024 Editie Integrala

Urmariti aici mai jos pe site in reluare acces direct 9 aprilie 2024...

Ana de la acces direct 9 aprilie 2024 ศ™i primarul comunei รฎn care locuieศ™te sunt รฎntr-un scandal de mai mulศ›i ani. Bฤƒrbatul i-ar fi fฤƒcut mai multe avansuri, iar femeia le-ar fi refuzat, motiv pentru care au รฎnceput problemele. Edilul รฎncearcฤƒ sฤƒ se rฤƒzbune pe ea ศ™i le-ar fi interzis oamenilor legii sฤƒ se implice รฎn aceste chestiuni.

Aceasta este รฎntr-o situaศ›ie dificilฤƒ cu primarul comunei รฎn care locuieศ™te. Femeia susศ›ine cฤƒ i s-au fฤƒcut mai multe avansuri, รฎn urmฤƒ cu 10 ani, iar dupฤƒ ce l-a refuzat pe bฤƒrbat, el a รฎncercat sฤƒ se rฤƒzbune. Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare noua editie din acces direct 9 aprilie 2024 integral..

Acces direct 9 aprilie 2024

Ana a cerut ajutorul echipei Acces Direct pentru a rezolva situaศ›ia tensionatฤƒ รฎn care se aflฤƒ cu primarul comunei. El a apelat la aceasta ศ™i la familia ei pentru obศ›inerea de voturi รฎn campania electoralฤƒ, mai ales cฤƒ le era ศ™i naศ™. Femeia mฤƒrturiseศ™te cฤƒ bฤƒrbatul i-a promis cฤƒ o va angaja รฎn primฤƒrie dupฤƒ ce vor fi alegerile ศ™i se va vedea รฎn funcศ›ie.

Aceasta nu i-ar fi acceptat avansurile ศ™i l-ar fi refuzat, apoi a pฤƒstrat secret totul timp de cรขศ›iva ani. Femeia nu a mai fost angajatฤƒ, pe motiv cฤƒ รฎi lipseau anumite calificฤƒri, apoi a รฎnceput sฤƒ dezvฤƒluie care a fost atitudinea bฤƒrbatului faศ›ฤƒ de ea. Acces direct de pe 9 aprilie 2024 poate fi urmarita mai jos.

โ€Acest primar este ศ™i naศ™ul meu. Mama sa ne-a botezat pe mine ศ™i pe fraศ›ii mei. El a candidat ca primar ศ™i voia sฤƒ obศ›inฤƒ voturi, sฤƒ-l facem mai cunoscut. Atunci mi-a promis un post รฎn primฤƒrie pentru a fi รฎncasator. M-a bฤƒgat รฎntr-un birou acolo รฎn primฤƒrie, nu era nimeni, doar eu cu dรขnsul ศ™i mi-a propus ceva indecent.

Mi-a dat de รฎnศ›eles dacฤƒ voi accepta, voi avea beneficii. Nu am fฤƒcut o plรขngere cฤƒ mi-a fost fricฤƒ. A lucrat รฎn poliศ›ie, รฎn criminalisticฤƒ. Mi-a spus cฤƒ mai am nevoie de pregฤƒtire, nu m-a acceptat, apoi am vorbit despre el ศ™i am zis ce a fฤƒcutโ€, a spus femeia la Acces Direct.

Ana mฤƒrturiseศ™te cฤƒ primarul s-a rฤƒzbunat pe ea de mai multe ori รฎn aceศ™ti ani. Copilul ei รฎn vรขrstฤƒ de 13 ani a fost bฤƒtut de mai multe ori de alศ›i copii, iar poliศ›ia nu ar fi intervenit la ordinul bฤƒrbatului. Totodatฤƒ, oamenii legii aveau un comportament agresiv ศ™i nu luau รฎn considerare plรขngerile formulate de ea.

รŽn urmฤƒ cu o lunฤƒ, a fost arestatฤƒ, dupฤƒ ce a mers sฤƒ facฤƒ o reclamaศ›ie. Femeia s-a dus cu fiul ei la poliศ›iศ™ti, pentru cฤƒ fusese bฤƒut de un coleg ศ™i ea a vrut sฤƒ filmeze discuศ›ia. Ulterior nu a vrut sฤƒ mai scrie un proces verbal, deoarece a avut numeroase cereri care au fost ignorate. Atunci, oamenii legii au arestat-o, punรขndu-i cรขtuศ™ele รฎn amiaza mare.

Noua editie din emisiunea acces direct 9 aprilie 2024 poate fi vazuta in reluare mai jos

Primarul din comuna Vedea dezminte acuzaศ›iile Anei. Edilul mฤƒrturiseศ™te cฤƒ nu i-a fฤƒcut avansuri ศ™i cฤƒ femeia este รฎmpotriva lui, minศ›ind cu privire la acศ›iunile lui. รŽn ceea ce priveศ™te arestarea ei, susศ›ine cฤƒ nu are nicio legฤƒturฤƒ, iar poliศ›ia ศ™i-a fฤƒcut datoria.

Primarul care i-ar fi fฤƒcut avansuri Anei a intrat prin apel telefonic la Acces Direct ศ™i dezminte totate acuzaศ›iile ce i-au fost aduse. Edilul spune cฤƒ totul este o minciunฤƒ ศ™i cฤƒ nu a avut nicio treabฤƒ cu femeia, mai ales cฤƒ รฎi este ศ™i naศ™.

Ana l-a acuzat pe primar cฤƒ i-a fฤƒcut mai multe avansuri รฎn urmฤƒ cu peste un deceniu, iar acum a vorbit despre cele รฎntรขmplate. Edilul a intrat รฎn prin apel telefonic la Acces Direct ศ™i considerฤƒ cฤƒ totul este o minciunฤƒ, astfel cฤƒ fina vrea sฤƒ รฎi facฤƒ rฤƒu.

Acuzaศ›iile ar fi unele mincinoase ศ™i Aurel Drฤƒghici nu ar fi implicat รฎn niciun scandal. Primarul comunei Vedea susศ›ine cฤƒ nu a ศ›inut poliศ›iศ™tii de partea sa ศ™i nici nu le-a dat ordine รฎmpotriva femeii.

โ€Acuzaศ›iile finei mele sunt total nefondate ศ™i nu duc รฎntr-o direcศ›ie bunฤƒ. Nu ศ™tiu de ce are atitudinea asta. O fi visat รฎntr-o noapte. Eu am auzit รฎn urmฤƒ cu ceva timp despre incidentul cu รฎncฤƒtuศ™area ei, nu am avut niciun amestec. S-a sunat la 112, poliศ›ia a luat mฤƒsurile respecte. Haideศ›i sฤƒ fim serioศ™i. Soศ›ia mea e o soศ›ie frumoasฤƒ, ศ™i fina e o fatฤƒ frumoasฤƒ, dar nu mi-aศ™ fi permis sฤƒ fac aศ™a ceva. Nu este nimic adevฤƒratโ€, a spus Aurel Drฤƒghici, primarul comunei Vedea.

Ana susศ›ine cฤƒ primarul a ordonat poliศ›iศ™tilor sฤƒ aibฤƒ un comportament agresiv ศ™i sฤƒ nu o ajute รฎn problemele cu care se confruntฤƒ. Femeia a fost arestatฤƒ luna trecutฤƒ ศ™i dusฤƒ la spitalul de psihiatrie, dar a mers acasฤƒ deoarece nu are niciun motiv sฤƒ fie internatฤƒ.

Edilul spune cฤƒ nu a fost implicat, iar comportamentul pe care l-a avut รฎmpotriva poliศ›iศ™tilor a dus la arestarea sa. Cu toate cฤƒ femeia se apฤƒrฤƒ ศ™i considerฤƒ abuz de putere, primarul Aurel Drฤƒghici mฤƒrturiseศ™te cฤƒ el a aflat cรขteva zile mai tรขrziu despre situaศ›ia complicatฤƒ. Nu ratati mai jos apasand pe butonul ‘afisati reluarea’ noua editie in acces direct din 9 aprilie 2024..