Acces Direct de pe 5 Aprilie 2024 Editie Completa

Urmariti aici mai jos pe site in reluare acces direct 5 aprilie 2024...

Gabriela trece printr-o dramฤƒ la acces direct 5 aprilie 2024 de cรขnd fiul ei a dispฤƒrut รฎn urmฤƒ cu trei ani. A aflat cฤƒ este la muncฤƒ รฎn Germania, iar de curรขnd a aflat cฤƒ a murit. รŽn Romรขnia a fost trimis sicriul cu trupul lui, dar familia nu a putut sฤƒ-l deschidฤƒ, astfel cฤƒ nu se ศ™tie dacฤƒ Ionuศ› se afla acolo. Femeia mฤƒrturiseศ™te cฤƒ bฤƒiatul trฤƒieศ™te ศ™i totul este o รฎnscenare. Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare noua editie din acces direct 5 aprilie 2024 integral..

Gabriela nu mai ศ™tia nimic de fiul sฤƒu de mai bine de trei ani. Tรขnฤƒrul a plecat รฎn Germania pentru muncฤƒ ศ™i nu a mai ศ›inut legฤƒtura cu familia. De curรขnd, mama a primit vestea cฤƒ bฤƒiatul ei a murit, iar cรขnd a fost trimis sicriul รฎn Romรขnia, nu a putut sฤƒ รฎl desfacฤƒ. Femeia nu crede cฤƒ trupul celor รฎngropat era al lui Ionuศ›.

Acces direct 5 aprilie 2024

Gabriela trece printr-o dramฤƒ cumplitฤƒ de peste trei ani de cรขnd nu mai ศ™tie nimic despre el. Tรขnฤƒrul a plecat รฎn Germania fฤƒrฤƒ sฤƒ spunฤƒ nimic familiei sale, apoi nu a mai ศ›inut legฤƒtura cu ei. รŽn urmฤƒ cu puศ›in timp, mama a aflat cฤƒ bฤƒiatul ar fi murit, iar sicriul a fost trimis รฎn Romรขnia. Femeia a fฤƒcut รฎnmormรขntarea, dar nu a putut sฤƒ vadฤƒ trupul copilului ei.

รŽn prezent, considerฤƒ cฤƒ tรขnฤƒrul nu a murit ศ™i cฤƒ i s-a รฎnscenat moartea. Hainele care au ajuns alฤƒturi de el nu au fost recunoscute de mama sa, la fel nici รฎncฤƒlศ›ฤƒmintea. Ea susศ›ine cฤƒ fiul ei nu se รฎmbrฤƒca cu astfel de haine. Acces direct de pe 5 aprilie 2024 poate fi urmarita mai jos.

โ€Dacฤƒ nu mi l-a arฤƒtat. Nu am putut desface capacul, s-a spus cฤƒ e caz penal. Nici hainele, nu, am vฤƒzut adidaศ™ii lui. Erau niศ™te adidaศ™i mari, el avea numฤƒrul 37, eu nu cred cฤƒ e รฎncฤƒlศ›ฤƒmintea lui. Nici lucrurile care erau, nu erau ai lui. E numฤƒr prea mare. Eu nu am cunoscut รฎmbrฤƒcฤƒmintea, a venit cu un hanorac ศ™i cu blugi trei sferturi, el nu purta aศ™a ceva. Eu mergea la serviciu cu blugi negri, lungi, nu aศ™a trei sferturi. Eu nu cred cฤƒ el este mort. Mie inima รฎmi spune cฤƒ nu e mort, El รฎศ™i lua รฎncฤƒlศ›ฤƒminte de la copiiโ€, spune mama lui Ionuศ› la Acces Direct.

Mฤƒtuศ™a bฤƒiatului mฤƒrturiseศ™te cฤƒ documentele care au fost primite de familie nu sunt complete. Au fost trimise anumite diplome ale lui Ionuศ›, dar actele precum certificatul de naศ™tere sau buletinul lipseau ศ™i nu se ศ™tie unde se aflฤƒ. Cazul este cusuศ› cu aศ›ฤƒ albฤƒ ศ™i cei dragi nu cunosc detalii despre soarta tรขnฤƒrului.

Noua editie din emisiunea acces direct 5 aprilie 2024 poate fi vazuta in reluare mai jos

โ€Vฤƒ spun cฤƒ eu am fost la รฎnmormรขntare ศ™i este un sicriu normal, din lemn, avea niศ™te negrese cu autofiletantฤƒ pe margine. Era normal. Eu nu pot sฤƒ spun ce era รฎnฤƒuntru cฤƒ nu ne-a dat voie sฤƒ deschidem. Doamna aceea din Germania a spus cฤƒ l-a gฤƒsit รฎn pฤƒdure cu portofelul ศ™i contractul de muncฤƒ. Unde era telefonul lui, certificatul de naศ™tere sau buletinul? Toศ›i avem telefoane, รฎi lipsesc toate documenteleโ€, a spus mฤƒtuศ™a tรขnฤƒrului. Nu ratati mai jos apasand pe butonul ‘afisati reluarea’ noua editie in acces direct din 5 aprilie 2024..